Veleprodaja esencijalnog ulja sandalovine E215

jasno

Sandalovo drvo je tropsko drvo porijeklom iz južne Indije. Vrijedan je zbog svojih mirisnih i ljekovitih blagodati. Glatka i drvenasta aroma esencijalnog ulja sandalovine bogata je i dugotrajna. Kao rezultat toga, intenzivno se koristi kao sastojak parfema, kozmetike i sapuna. 

Pored parfimerije, često se koristi i u duhovne i medicinske svrhe.