6 æteriske olier prøvesæt_04_1200px

Myrra Essential Oil Wholesale E256

$8.98 - $1,404.00

Lås op for engrospriser! Ansøg nu & spar stort!

SKU: E256-Myrra Kategorier: ,

myrra essentiel olie engros

DOKUMENTER
Materielt sikkerhedsdatablad (MSDS) downloade
Analysecertifikat (COA) downloade
Teknisk datablad (TDS) downloade
Erklæring om allergener (DOA) downloade

AromaEasy stræber efter at tilbyde premium, rene og certificerede æteriske olier til en overkommelig pris. 

Vores essentielle olie fra Myrra viser en dejlig varm, sød, jordagtig og rig aroma med en blød lædernote. Myrretræerne synes at foretrække barske vækstbetingelser. Det dyrkes normalt i tør, stenet og alkalisk jord. Ligesom selve planten er den essentielle olie ekstraheret fra mirre-træer lige så kraftig - den har en bred vifte af anvendelser. I mellemtiden er det meget blidt og sikkert at bruge.

Alle vores essentielle olier har overholdt strenge standarder for at sikre, at du får et produkt, der passer til dine behov uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Hvis du har en større mængde æterisk olie engrosanmodning, bedes du kontakt os.

REFERENCER

CAS-nummer: 8016-37-3 ; 84929-26-0
FEMA-nummer: 2766
EINECS-nummer: 284-510-0
Product Code: E256
INCI Navn: Commiphora Myrra (Myrra) Olie

DEL BRUGT: Harpiks (tyggegummi)
SYNONYMER: Commiphora myrra (Nees) Engl.
FÆLLES NAVNE: Afrikansk myrra, herabolmyrra, somalisk myrra, tyggegummimyr, almindelig myrra
EKSTRAKTIONSMETODE: Dampdestilleret æterisk olie
BEMÆRK KLASSIFIKATION: Basisnote, fikseringsmiddel

Detaljer om AromaEasy Myrra Essential Oil

Videnskabeligt navn: Commiphora myrra
Oprindelse: Somalia
Plantedel: Harpiks
Ekstraktionsmetode: Dampdestilleret
Udseende: Gylden gul / brun mobil væske

Blander godt sammen med: Benzoin, Sort peber, Kardemomme, CedarwoodHvid Champaca, Kanel, Kryddeblomst, Cypress, Elemi, Frankincense, Geranium, Ingefær, Labdanum, Lavandin, Lavender, Citron, Litsea Cubeba, Mandarin, Myrtle, niaouliOakmoss, Opopanax, Patchouli, Pebermynte, Petitgrain, Fyrretræ, sandeltræSpearmint, Spikenard, Timiantuberose

Fordele ved Myrra Vigtig olie

Forbedre dårlig ånde
Med rensende egenskaber kan myrra æterisk olie bruges som mundskyl til at rense mund og hals.
Kombiner en eller to dråber myrra æterisk olie med vand, og skyl munden for en ekstra ren følelse.

Oprethold sund hud
Myrra essentiel olie hjælper med at fremme ungdommelig hud og giver en beroligende fordel.
Det er også effektivt til at reducere forekomsten af ​​rynker, rødme og ar, når det tilsættes til en natcreme.
Når det påføres topisk, er dets beroligende virkning også gavnligt for følsom hud efter barbering.

Gør sårheling lettere
Myrra æterisk olie fremmer heling af sår ved at beskytte dem mod infektion og reducere vævsbetændelse.
Dets astringerende egenskab hjælper sår med at stoppe blødning og forhindre overdreven blodtab.

myrra essentiel olie engros

Forsigtighedsregler

Kontakt din læge, inden du bruger dette produkt under graviditet.
En hudtest anbefales inden brug, hvis du har følsom hud.

Forbehold

AromaEasy garanterer ikke nøjagtigheden af ​​denne erklæring.
De givne oplysninger bør ikke betragtes som lægelig rådgivning.

Se alle engros af AromaEasy æteriske olier HER.

Følg os på for at få de seneste oplysninger Instagram & Facebook.

Anmeldelser

Der er ingen bedømmelser endnu

Tilføj en anmeldelse
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse Log ind

6 æteriske olier prøvesæt_04_1200px