Sandelhout eteryske oalje-gruthannel E215

Opklearje

Sandelhout is in tropyske beam dy't lânseigen is yn Súd-Yndia. It is weardefol foar syn geurige en medisinale foardielen. It glêde en houtige aroma fan Sandalwood Essential Oil is ryk en lang duorsum. As resultaat wurdt it wiidweidich brûkt as yngrediïnt yn parfums, kosmetika, en soaps. 

Neist parfumeryapplikaasjes wurdt it ek faak brûkt foar spirituele en medyske doelen.