FAQ Dropshipping

Kepiye Cara Kerja Pengiriman Drop?

Pangirim:

-> Sing Tuku—> Pesenan panggonan ing situs web—> Mbayar Sampeyan

-> Sampeyan / Penjual—> Entuk bathi MediaWiki & Nerusake supaya

-> Kirimake pesen marang kita liwat file API utawa .CSV—> Gawe pambayaran pesenan—> Pakaryan Sampeyan Entuk.

Kepiye Nggabungake Pesenan Shopify menyang AromaEasy ERP?

Mangga nuduhake sub-akun menyang Aromaeasy ing kene

Aroma Gampang:

-> Proses pesenan -> kirim menyang Pelanggan.

Apa aku uga kudu mbayar ragad anggota kanggo supplier?

Ya, kita bakal ngisi $19.99 USD / saben sasi kanggo akun dropshipping ragad persiyapan sapisan.

Apa aku bisa entuk gambar bermutu saka Aromaeasy kanggo dropshipping?

Kita bisa nyedhiyakake Gambar Unik bermutu gratis

Apa aku kudu tuku luwih saka siji produk?

Kanthi dropshipping, sampeyan ora tuku produk ing wiwitan. Dadi ora preduli jumlah produk sing didol. 

Apa aku kudu mbayar produk sadurunge dak adol?

Kita bakal ngirim produk atas jenenge sampeyan menyang pelanggan pungkasan. Sampeyan bakal mbayar produk sawise pesen pelanggan saka sampeyan.

Apa sing diarani ragad kapal drop?

Ragad kapal drop uga diarani ragad "penanganan". Iki minangka ragad kanggo mbayar kasus pamisah lan rangkep siji produk sing bakal dikirim menyang pelanggan.

Pira regane kapal drop drop?

Yen ana biaya kapal drop, umume kalebu $ 1.00 nganti $ 5.00. Kadhangkala sampeyan bakal weruh ragad kapal sing luwih dhuwur, sing bisa dingerteni yen sampeyan ndeleng jinis produk sing bakal dikirim. Produk alus butuh luwih akeh kanggo dikemas lan dikirim, mula biaya tambahan kudu dikenani biaya kapal drop.

Ragad kapal drop ora kalebu biaya pangiriman produk menyang sing tuku. Biaya pengiriman kanggo pelanggan adhedhasar macem-macem negara lan bobot produk, Klik kene kanggo mriksa rincian pengiriman kapal.

Kepiye cara entuk gambar lan deskripsi produk dropship kanggo situs webku?

Kita bakal nyedhiyakake kabeh gambar & deskripsi produk sing kudu sampeyan adol produk yen wis duwe akun karo sampeyan.

Apa sampeyan nawakake fitur integrasi utawa piranti lunak, API. File CSV utawa feed data kanggo dhaptar produk utawa nggawe proses pesen kanthi otomatis?

Ya, Kita nawakake feed data menyang ERP karo Shopify. kita bisa nggawe proses pesenan karo. File CSV.

Kepiye aku ngerti manawa produk bakal isih kasedhiya nalika adol?

Kita bisa nuduhake inventaris wektu nyata karo sampeyan.

Apa aku butuh ID Pajak kanggo bisa digunakake karo Aromaeasy.com

Ya! Kanggo nggarap pemasok grosir sing sah, sampeyan butuh ID pajak. ID pajak kasebut diarani ID pajeg Penjualan & Gunakake ing pirang-pirang Negara. Iki bisa uga diarani Surat Izin Penjual utawa Sertifikat Reseller. Priksa karo Departemen Pendapatan Negara sampeyan!

Apa aku butuh ID Pajak supaya bisa kerja bareng karo pengirim drop yen ana ing njaba AS?

Sapa wae saka ngendi wae bisa tuku akses menyang Keanggotaan lan isih entuk akeh mupangat! Yen sampeyan kasengsem ing negara tartamtu, luwih becik hubungi dhukungan lan bakal mriksa sampeyan. Elinga, amarga aturan Internasional beda karo AS, mula ora ana ID pajak sing dibutuhake kanggo Amerika Serikat. Dadi, sampeyan biasane ora butuh ID pajak supaya bisa kerja bareng karo pemasok grosir AS. Nanging, sampeyan isih kudu diwenehi jeneng bisnis sing ndaftar lan dokumentasi liyane sing dibutuhake kanggo mbuktekake manawa sampeyan minangka pengecer sing sah. Dadi, sampeyan kudu mriksa negara utawa wilayah sampeyan kanggo ndeleng apa sing sampeyan butuhake kanggo nuduhake yen sampeyan pengecer asli. 

Apa aku butuh ID Pajak supaya bisa kerja bareng karo aku yen mung arep adol ing eBay utawa Amazon?

Ya! Kanggo nggarap pemasok grosir asli, sampeyan butuh ID pajak. Deleng situs web Departemen Pendapatan Negara kanggo informasi babagan ID pajak penjualan & panggunaan.

Apa aku bisa nggunakake situs web minangka jeneng bisnis sing didaftar?

Situs web utawa toko online minangka jeneng toko sampeyan. Jeneng bisnis bisa beda karo jeneng toko sampeyan. Nanging sing penting ndaftar karo negara sampeyan.

Kepiye carane bisa entuk ID pajak?

Entuk ID pajeg cukup gampang kanggo umume negara! Akeh negara duwe formulir registrasi kanthi online. Cukup golek Departemen Pendapatan Negara ing mesin telusuran, situs kasebut bakal duwe .gov ing pungkasan URL. Telusuri: Departemen Pendapatan Negara Bagian utawa Telusuran: Entuk ID Pajak ing Jeneng Negara.

Apa sampeyan nggunakake informasi perusahaan babagan pangiriman menyang pelanggan?

Ya, kita bakal ngirim produk ing jeneng sampeyan

Yen aku menehi informasi pelanggan marang sampeyan, apa sampeyan ora bisa nyolong pelanggan saka aku lan nyingkirake aku saka adol kanggo tuku ing mbesuk?

Bisnis kita adol kanggo pengecer, dudu konsumen pungkasan. kita duwe kontrak, sampeyan bisa mlebu manawa bakal negesake manawa ora bakal dipasarake menyang pelanggan.

Kepiye cara ditangani? Apa para pelanggan ngirim produk menyang kula utawa Aromaeasy?

Alesan kanggo bali:

  1. Produk wis rusak lan / utawa cacat / Tundha nalika dikirim. Bali menyang Aromaeasy utawa mbayar maneh kanthi gratis.
  2. Sing tuku pesen ukuran salah / ora seneng / ora butuh maneh. Pelanggan kudu ngirim produk kasebut menyang sampeyan.

Apa Blind Dropshipping?

Dropshipping wuta yaiku nalika bakal nggunakake label bali sing diwaca kaya "Pusat Fulfillment" utawa "Shipper" minangka jeneng bisnis.

Apa mupangate nggunakake Dropshipper kanggo bisnis?

Ora ana overhead minangka mupangat sing pertama. Sampeyan ora nyimpen lan nyimpen inventaris, mula ora ana biaya tambahan. Ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan njupuk wektu kanggo ngemas lan ngirim produk kasebut. Dropshipping uga cocog kanggo nyoba produk.

Apa sampeyan wis yakin manawa sampeyan terus nyimpen lan ngirim produk ing wektu sing tepat?

Dhaptar panas ora bisa dipercaya. Yen sampeyan ndeleng dhaptar sing panas, ewonan yen ora jutaan penjual liyane uga ndeleng dhaptar panas kasebut. Sing nambah kompetisi ing produk kasebut, lan sampeyan bisa kanthi gampang diusir saka pasar produk.

Cara pembayaran apa sampeyan nampi?

Kita nampa kabeh kertu kredit utama (AMEX, M / C, Visa, Discover), T / T. Paypal. Kabeh pembayaran bakal dikoleksi nalika tuku.

Mata uang endi sing bakal dikenani biaya?

USD

Apa sampeyan nawakake pengiriman cepet?

Ya.

Kepiye cara nglacak paketku?

Kode nelusuri kasedhiya ing pesenan, sampeyan bisa nglacak ing situs web Carriers.

Apa ana garansi?

Garansi winates setaun.

Apa sampeyan bisa nggawe produk kanthi merek dhewe?

Ya, sampeyan bisa.

Suwene wektu kanggo pengiriman?

Sampeyan bisa ngerti babagan wektu pengiriman miturut tabel ing ngisor iki.

Kapal Saka

Metode Pengiriman

Kapal

delivery Wektu

(bisnis dina)

layanan

Amerika Serikat

Pengiriman Ekonomi AS

Amerika Serikat

2-7

Nelusuri kasedhiya

Negara liya

4-11

Nelusuri kasedhiya

Pesen Kelas Pertama USPS

Amerika Serikat

1-4

Nelusuri kasedhiya

USPS Prioritas

Amerika Serikat

3-5

Nelusuri kasedhiya

USPS Express

Amerika Serikat

1-2

Nelusuri kasedhiya

Lemah Fedex

Amerika Serikat

2-7

Nelusuri kasedhiya

Fedex 2 Dina

Amerika Serikat

2

Nelusuri kasedhiya

Fedex Standard Sewengi

Amerika Serikat

1

Nelusuri kasedhiya

USPS Express Internasional

Amerika Serikat

2-6

Nelusuri kasedhiya

USPS Prioritas Internasional

Negara liya

3-7

Nelusuri kasedhiya

China

Pengiriman Ekonomi sadonya

Amerika Serikat, Kanada, Inggris, Spanyol, Australia, Prancis, Jerman, Meksiko, India, Walanda

7-25

Nelusuri kasedhiya

Brasil 、 Rusia

10-45

Nelusuri kasedhiya

Negara liya

7-25

Nelusuri kasedhiya

Pengiriman Ekspres

(EMS)

Sak ndonya

5-19

Nelusuri kasedhiya

DHL Global Mail

Sak ndonya

2-7

Nelusuri kasedhiya

Inggris

Pengiriman Ekonomi Inggris

Inggris

2-3

Nelusuri kasedhiya

Negara EU liyane

2-7

Nelusuri kasedhiya

Negara liya

3-15

Nelusuri kasedhiya

Babagan rega Dropshipping:

Rega Diffusers: dhasar regane berjenjang (24 pcs-95 pcs)

Rega diffuserping dropshipping aormaeasy

Rega Minyak Penting: dhasar regane berjenjang (10 pcs-99 pcs)

Rega minyak esensial dropshipping aormaeasy