DADI DISTRIBUTOR GROSIR

Gabung karo program grosir kita gampang banget! Cukup isi formulir ing ngisor iki, lan kita bakal ngolah aplikasi sampeyan sajrone 24 jam.

Mangga ngaktifake JavaScript ing browser sampeyan kanggo ngrampungake formulir iki.
Kapentingan produk
* Ketentuan Layanan:  Grosir: Klik kene   DropShopping:  Klik kene  Label pribadi:  Klik kene
Marang kita kabutuhan bisnis, kita bakal nyedhiyani layanan banget kanggo pangembangan bisnis
Kualitas? regane? Label pribadi? Pangiriman cepet? Kemasan khusus? Liyane?

Keuntungan Grosir:

  • Akses menyang rega sing disenengi lan disederhanakake
  • Kemitraan distribusi grosir

Sawise ngirim aplikasi, sampeyan bakal nampa email konfirmasi. Yen sampeyan ora weruh ing kothak mlebu, priksa folder spam/junk. Hubungi kita ing sales@aromaeasy.com yen sampeyan ora nampa email ing 24 jam.

Kanthi ngirim aplikasi grosir ing www.aromaeasy.com, sampeyan setuju karo kabeh syarat lan kabijakan sing digarisake ing persetujuan iki. Kita duwe hak kanggo nolak pesenan grosir kanthi alesan apa wae.

Grosir Requirements:

Kanggo tuku produk kita kanthi rega grosir, sampeyan kudu dadi pemilik bisnis sing sah kanthi toko fisik lan nomer pajak utawa adol maneh sing sah. Kita bakal verifikasi informasi iki nalika sampeyan ndhaptar minangka pelanggan grosir.

Syarat tuku:

Kanthi ndhaptar akun grosir, sampeyan bakal bisa mbukak kunci diskon grosir eksklusif yen pesenan sampeyan ngluwihi $250.00 (sawise diskon). Wigati dicathet yen biaya pengiriman / penanganan ora kalebu. Diskon eceran, dodolan, utawa promosi khusus ora ditrapake kanggo pelanggan grosir. Dadi, siyap kanggo nikmati tabungan sing luar biasa!

Pembatalan Pesanan & Wektu Pengiriman:

Pesenan sing dibatalake sawise produksi diwiwiti (biasane 24-48 jam sawise pembayaran) bakal dikenani biaya pembatalan / restocking 20%. Mangga ngidini nganti 2 minggu kanggo pesenan grosir diproses. Sampeyan bakal diwenehi kabar liwat email yen wektu timbal ngluwihi 2 minggu.

Akses Katalog Grosir:

Sawise ditampa, sampeyan bakal nampa email konfirmasi nganggo jeneng pangguna lan sandhi kanggo akses langsung menyang katalog Grosir. Kanggo pitakonan, hubungi sales@aromaeasy.com. We look nerusake kanggo partnering karo sampeyan!

Kita bisa nggunakake email lan riwayat telusuran kanggo ngirim nganyari, tawaran promosi, lan komunikasi pemasaran liyane. Deleng Kebijakan Privasi kita lan atur preferensi kanthi ngirim email support@aromaeasy.com utawa ngeklik link unsubscribe ing email kita.

Coba Sadurunge Tuku: Rasakake Kualitas Kita Langsung

Entuk set sampel minyak esensial lan saksiake langsung kualitas luar biasa! Kita ngerti manawa ora ana sing bisa ngalahake conto fisik nalika ngevaluasi keunggulan produk.

Set Sampel Minyak Esensial 24 sing dikurasi kanthi ati-ati dirancang kanggo mbantu sampeyan nggawe keputusan kanthi ngerti minangka grosir. Temokake macem-macem lenga murni, alami, lan kuat, sampurna kanggo narik macem-macem pelanggan. Percaya ing pasokan sing dipercaya, rega sing kompetitif, lan dhukungan pelanggan sing luar biasa.

Aja kantun kasempatan kanggo ngunggahake penawaran kanthi minyak esensial premium. Supaya set sampel dina iki!

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px