Babagan awake dhewe

Babagan Aromaeasy


Aromaeasy didegake ing taun 2008 lan asline mapan ing Amerika Serikat, Aromaeasy kanthi cepet tuwuh dadi bisnis sing dihormati internasional lan dina iki duwe reputasi kanthi apik minangka pemasok minyak esensial murni murni lan produk diffuser. Wutah lan pangembangan operasi global nyebabake nggawe fasilitas duweke (produksi, pergudangan lan penjualan) ing AS lan China

Staff kerja bareng lan minangka tim profesional industri sing setya duwe semangat asli kanggo minyak esensial, kualitas, lan integritas.

Dheweke misuwur kanthi cara sing ramah kanggo nggawe bisnis, komitmen kanggo linuwih, lan keahlian subyek kanggo nyedhiyakake bahan-bahan sing berkualitas. Nilai etika dhasar yayasan Perusahaan sing dibangun isih nuntun bisnis saiki.

Pendekatan operasi sing sopan iki tegese produk dituku lan didol kanthi jujur ​​lan integritas. Tujuan utama yaiku nawakake klien kita:

  • Layanan luar biasa
    Produk kualitas ngédap
  • Regane gedhe kanggo rega kasebut
  • Saka petani lan petani menyang klien gedhe lan cilik, saben sesambetan istimewa lan paling penting kanggo kita. Kita ngupayakake manawa sampeyan rumangsa kaya ngono saben sampeyan menehi hasil.
  • Kita percaya tenan manawa "Sing penting kanggo apa sing ana ing njero", mula, ing saben botol, sampeyan bakal bisa nemokake produk sing kita bangga. Saben item ing jangkoan kita cocog karo kriteria pilihan sing ketat lan standar kontrol kualitas.

Babagan produk kita

Kriteria pilihan nomer siji kanggo produk sing bakal kalebu ing kisaran Aromaeasy yaiku transparansi. Kita nuntut iki marang para pemasok, kaya sing sampeyan panjaluk saka panyedhiya. Kita bisa nggawe serep klaim label kanthi bukti rantai pasokan sing wis kabukten lan sistem manajemen kualitas supaya bisa nyedhiyakake kabeh kemampuan kanggo saben batch lan bahan ing Aormaeasy.

Kita uga ngerti pentinge ngerti asal usul, metode ekstraksi, data teknis, lan informasi peraturan babagan bahan sampeyan.

Babagan rantai pasokan kita

Panyedhiya minangka tulang punggung bisnis. Perjanjian distribusi eksklusif sing saiki ana karo akeh pemasok utama tegese kita bisa nuduhake crita liyane babagan jagad babagan produk lan produk kasebut.

Babagan klien

Pelanggan kita, gedhe lan cilik, duwe siji kesamaan, kabeh padha seneng minyak esensial.

Produsen kosmetik, formulator, lan pamilik merek seneng minyak esensial nalika nggawe ringkes ing ringkes pangembangan produk anyar, ngrewangi ngasilake produk pembersih utawa perawatan pribadi kanthi aroma sing bisa narik kawigaten.

Pelanggan bisnis UKM (kayata praktisi terapi alami, spa lan salon kecantikan) seneng minyak esensial amarga bisa dadi bedane kanggo merek sampeyan lan uga bakal diterusake klien.

Pelanggan panggunaan pribadi seneng minyak esensial amarga fleksibel ing omah lan ing papan kerja. Dheweke bisa ngrewangi nggawe swasana ing omah, nyegerake jedhing, mbantu siyaga ing ruang rapat, menehi kejelasan mental nalika ujian, nggawe ketenangan nalika turu, utawa dadi sentuhan pungkasan. kanggo kosmetik DIY sing digawe kanthi katresnan.

Apa klien gedhe utawa cilik, kita dianggep saben klien kanthi tingkat profesionalisme lan rasa hormat sing padha.

Babagan tim kita

Tim kita komitmen kanggo kerja sama kanggo nyedhiyakake pengalaman lan layanan pelanggan sing paling apik.

Kita terus ngupayakake ngapikake produk, sistem, lan level layanan, lan ngajak sampeyan menehi saran kapan wae.