Wangsul & Mbalekaken

Ing Aromaeasy, kepuasan pelanggan dadi sing paling dhuwur. Yen tuku sampeyan ora nyukupi pangarepan sampeyan, sampeyan bisa mbalekake barang sing ora digunakake sajrone 30 dina kanggo mbalekake produk lengkap.

Prosedur bali:

  1. Wewenang bali:

    • Kabeh bali mbutuhake Nomer Wewenang Bali. Hubungi Layanan Pelanggan kita kanggo entuk Nomer Wewenang Bali bebarengan karo pandhuan bali.
    • Priksa manawa nyakup salinan Wewenang Barang sing Dikembalikake lan invoice kanggo nyepetake proses mbalekaken.
  2. Alamat bali:

    • Aromaeasy
    • ATTN: Dinas Retur
    • 9654 14th Ave. Hanford, CA. 93230

Syarat retur:

  1. Wektu Wektu:

    • Ngasilake ditrima ing 30 dina saka tanggal panrimo kanggo mbalekaken produk lengkap.
    • Sawise 30 dina, kredit toko bakal ditanggepi, tanpa bali sing ditampa ngluwihi 90 dina.
  2. Kondisi Produk:

    • Barang kudu asli, ora digunakake lan disimpen ing kemasan asline.
    • Ora ditrapake kanggo conto, khusus, adol final, item likuidasi, lan pesenan drum saka 396 lbs lan ndhuwur.
  3. Biaya Restocking:

    • Pengembalian subyektif dikenani biaya restocking 20% ​​utawa minimal $10, endi sing luwih gedhe.
  4. Item sing ora bisa bali:

    • Item reresik, Bahan Mbebayani kaya Sodium Hydroxide (Lye) utawa Potassium Hydroxide, pesenan gedhe, drum, palet, pesenan khusus, lan label sing dicithak khusus, kajaba cacat.
  5. Pengembalian Internasional:

    • Sayange, pesenan internasional ora layak kanggo bali utawa mbalekaken.
  6. Pengiriman bali:

    • Tanggung jawab kiriman bali dadi tanggung jawab pelanggan. Ing kasus nalika label pengiriman bali diskon kita digunakake, biaya pengiriman bali bakal dikurangi saka mbalekaken. Kajaba iku, pesenan sing dikirim ing promosi pengiriman gratis bakal duwe biaya pengiriman lan kiriman bali sing dipotong saka mbalekaken pungkasan.
  7. Pembatalan Langganan:

    Ya, kita nawakake rencana langganan saben wulan lan taunan, lan sampeyan bisa mbatalake kapan wae. Wigati dimangerteni manawa pembatalan dadi efektif ing pungkasan periode tagihan kanggo rencana sing sampeyan pilih, lan ora ana mbalekaken maneh kanggo biaya sing wis dibayar. Kanggo layanan Dropshipping, lengganan bisa dibatalake kapan wae, nanging biaya sing wis dibayar ora bisa dibalekake.

Skenario Kasus:

  1. Pesen sing durung dikirim: Mbalekaken biaya produk lengkap, kalebu pajak.
  2. Produk rusak utawa rusak: Kabar kita karo foto produk ing 30 dina kanggo panggantos; yen ora, ora mbalekaken bakal ditanggepi.
  3. Dikirim pesenan: Ora bisa mbatalake utawa ngowahi. Mbalekake paket ing kemasan asli kanggo mbalekaken biaya produk, biaya pengiriman ora kalebu.
  4. Pangarep-arep sing ora cocog: Dijamin Kepuasan 100% lan Jaminan Dhuwit Mbalik 30 Dina. Mbalekake produk ing kemasan asline kanggo mbalekake biaya produk, biaya pengiriman rong arah ora kalebu.

Tukaran:

  • Ijol-ijolan diidini sajrone 30 dina sawise ditampa, amarga barang kasebut bisa didol maneh. Item bisa diijolke kanggo item liyane (e) regane padha utawa memo kredit bisa ditanggepi kanggo mangsa ing toko utawa nebus online.

Ngasilake barang sing rusak utawa rusak:

  • Takon tim layanan pelanggan ing 48 jam koleksi utawa pangiriman kanggo ngatur bali kanggo item rusak utawa rusak. Yen barang rusak, salah, utawa misdescribed, kita bakal nutupi biaya bali.

Proses mbalekaken:

  • Sawise nampa item sampeyan bali, mbalekaken bakal diproses lan ditanggepi kanggo cara pembayaran asli. Perlu nganti 10 dina kanggo mbalekaken kanggo nggambarake ing akun.

Pitakon

  • Ora yakin babagan eligibility bali item sampeyan? Perlu mbatalake pesenan sing ora dikirim? Kanggo kabeh masalah sampeyan, hubungi tim layanan pelanggan liwat obrolan online, WhatsApp, utawa email ing sales@aromaeasy.com.

Kita kerja keras kanggo mesthekake kepuasan sampeyan karo saben tuku Aromaeasy, kanthi yakin karo kualitas produk. Kita 100% Kepuasan & Jaminan Dhuwit Mbalik 30 Dina nandheske prasetya iki, nggampangake proses bali lan mbalekaken sing mulus kanggo barang sing layak.

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px