Cara nuduhake sub-akun menyang Aromaeasy

Mangga lengkapi 5 langkah-langkah sederhana ing ngisor iki kanggo nuduhake sub-akun Shopify to Aromaeasy.

1. mlebu Shopify akun — Setelan — Akun

2. Tambahake akun staf

3. Isenana informasi

Jeneng ngarep:Aromaeasy

email:support@aromaeasy.com

Owahi ijin:

Pilih 4 opsi:

"Pesenan" "Owahi pesenan" "Produk" "Aplikasi"

4. Tambah kabar pesenan Staff

Tambahake notifikasi pesenan Alamat email:

support@aromaeasy.com

5. Kirim informasi menyang Aromaeasy

6. Nggawe Webhook

Setelan--> Notifikasi--> Gawe Webhooks

Tambah Webhook

Event: Nggawe pesenan

Format: JSON

URL: https://script.google.com/macros/s/AKfycbwdgO5hx5OjJtu2dorNILUYK3EVliTIqT8I5v8_URvrzuUCxIFM43SYnOIiRU-vBGwF-Q/exec

Versi API Webhook: 2023-10(calon rilis) "Pilih versi paling anyar yen versi paling anyar kasedhiya"

Wis Wis Wis.

Kita nindakake "kerja kotor, dadi sampeyan bisa fokus ing pemasaran!

Aromaeasy bakal ngrampungake persiyapan integrasi sajrone 48 jam.

bakal ngirim email konfirmasi nalika rampung.