Coba conto gratis kita

Cara Pengiriman

Bar kemajuan 90

Kawicaksanan SAMPEL GRATIS

Kita ngerti manawa ora ana jaminan liyane babagan kualitas produk, tinimbang duwe conto fisik kanggo mbantu proses nggawe keputusan.
 
Layanan Sampel Gratis ing saindenging jagad ditrapake kanggo para pelanggan B2B lan perusahaan sing ndaftar karo AromaEasy. Layanan iki diwatesi mung kanggo minyak Esensial, kaya sing katuduhake ing katalog. Perusahaan sing ndaftar kudu duwe kegiatan utawa proyek sing ana gandhengane karo katalog produk. Layanan Sampel Gratis ora ditrapake kanggo perusahaan sing ora pangguna, utawa pribadi.
 
Sampel Gratis ora duwe nilai komersial lan mung diwenehake kanggo ngevaluasi ciri fisik lan seni lan / utawa nganakake tes teknis lan kompatibilitas.
 
AromaEasy duwe hak kanggo nolak perusahaan sing ora memenuhi kriteria ing ndhuwur.
 
Apa layanan Sample Gratis kalebu?
Pilihan minyak atsiri kanthi pilihan internasional. kita bakal ngisi biaya pengiriman internasional sing cilik (kirim menyang US $ 9.99 / Ing njaba US $ 25).
 
Jumlah sampel maksimal winates kanggo 6 minyak esensial. Maksimum 2 pengiriman gratis kanggo perusahaan sing mentas didaftar. Wiwit saka kiriman kaping telu, kabeh conto biaya pengiriman bakal dikenani biaya sadurunge lan dibalekake ing urutan komersial pertama ing ndhuwur $ 500 USD.
 
Sanajan Sampel Gratis ora duwe nilai komersial, pelanggan lan perusahaan pangguna duwe tanggung jawab kanggo mbayar bea utawa biaya impor tambahan, yen lan yen wajib.
 
AromaEasy duwe hak kanggo ngowahi kahanan apa wae lan / utawa mungkasi layanan Sampel Gratis tanpa kabar sadurunge.

 

Biaya Pangiriman

Sampeyan bisa mbalekake sampel gratis sajrone 30 dina lan entuk mbalek maneh.

Pangiriman menyang AS

Biaya pengiriman $ 9.99

saiki

Pangiriman menyang njaba AS

Biaya pangiriman internasional $ 25

saiki
Mulih