Cara nuduhake sub-akun menyang Aromaeasy

Mangga lengkapi 5 langkah-langkah sederhana ing ngisor iki kanggo nuduhake sub-akun Shopify to Aromaeasy.

  1. mlebu Shopify akun — Setelan — Akun

2. Tambahake akun staf

3. Isenana informasi

Jeneng Pertama: Aromaeasy

Email: support@aromaeasy.com

Owahi ijin:

Pilih 4 opsi:

"Pesenan" "Owahi pesenan" "Produk" "Aplikasi"

4. Tambah aplikasi "Dianxiaomi" ing toko Shopify

Aplikasi "Dianxiaomi": klik kene

5. Kirim informasi menyang Aromaeasy

Wis Wis Wis.

Kita nindakake "kerja kotor, dadi sampeyan bisa fokus ing pemasaran!

Aromaeasy bakal ngrampungake persiyapan integrasi sajrone 48 jam.

bakal ngirim email konfirmasi nalika rampung.