Nuduhake kabeh asil 20

Grosir Campuran Kepemilikan

Koleksi Essential Oil Blends digawe saka 100% lenga murni. Campuran iki nyedhiyakake macem-macem fungsi, nyedhiyakake relief kuatir, ningkatake kesehatan sakabèhé, wiwitan turu, lan liya-liyane.

Ngurus kabutuhan sampeyan kanthi campuran teken kita. Saben campuran minyak esensial terapeutik wis dipilih kanthi ati-ati lan dirumusake kanthi profesional. Saben siji ngemot minyak atsiri tingkat aromatik, murni, lan terapeutik kanthi proporsi sing seimbang.

Waca liyane

Koleksi eksklusif campuran minyak atsiri eksklusif kita minangka kreasi asli. Dikembangake kanthi dawa lan liwat tes ekstensif dening ahli aroma sing dilatih, saben duwe aroma sing luar biasa lan canggih tanpa ana sing ditemokake ing papan liya. Seneng lan seneng!

Napa wong nyampur minyak atsiri?

Iki minangka pitakonan pisanan sing bisa uga sampeyan kasengsem. Yen sampeyan wis entuk wewangian minyak esensial favorit, kayata lavender, lemon, utawa peppermint sing mung seneng ditambahake menyang diffuser, mula ide kanggo nyampur karo minyak esensial liyane bisa uga. dadi sampah wektu. Nanging, ana campuran eksklusif sing ngemot pirang-pirang jinis minyak tunggal lan wis dianggep minangka aroma sing apik kanggo para pelanggan ing Aromaeasy. Kanthi kabecikan iki, sampeyan bisa menehi kapercayan.


Pitakonan Paling Sering

Pancen ora ana watesan babagan jumlah minyak sing bisa dicampur. Sawetara campuran paling apik ngemot lima, enem, utawa luwih lenga unik. Nanging, pungkasane, yen sampeyan nambahake akeh lenga, cathetan sing beda-beda bisa nyampur lan nyampur banget lan nyebabake asil sing ora dikarepake.

Undiluted, Ing Paling Kahanan. Amarga lenga atsiri banget konsentrasi, nggunakake langsung bisa nyebabake ruam lan malah kobong. Lan nyampur karo banyu ora bakal nggawe trick amarga, uga, minyak lan banyu aja nyampur.

Nyampur macem-macem jinis lenga bisa ngrusak kesehatan lan nambah risiko kobong. Kakehan lenga lemon utawa lavender ing rambut, umpamane, bisa nyebabake kulit garing (malah bisa nyebabake kukul).

Umume tingkat pengenceran minyak atsiri kudu 3% utawa kurang kanggo panggunaan topikal (contone, 3 tetes minyak atsiri nganti 97 tetes lenga pembawa). Tingkat pengenceran iki bakal dianggep aman lan efektif kanggo umume aplikasi aromaterapi.

Ing aromaterapi, campuran saka antarane loro nganti lima lenga paling umum digunakake kanggo campuran, amarga sing katon minangka 'titik manis' kanggo entuk sinergi paling antarane lenga.

Kaya sing kasebut ing ndhuwur, "pira tetes ing botol 10 ml?" bisa beda-beda rada. Nanging kanthi matématika sing padha, kita bisa ngira-ngira jumlah tetes sing dikarepake ing botol 10 ml. Kanthi asumsi sing padha karo sing kasebut ing ndhuwur, botol penetes 10 ml kudu ana antarane 150 lan 300 tetes kanthi rata-rata 225.

Cathetan ndhuwur, kaya peppermint, lavender, lan eucalyptus biasane nguap sajrone jam utawa rong jam. Cathetan tengah, kayata rosemary, geranium, lan chamomile, asring aromatik nguap sajrone rong nganti patang jam.

 

Bahan alami berkelanjutan, didhukung karo ilmu pengetahuan

KIMIA PERFECT

KIMIA PERFECT

Ora kabeh minyak esensial digawe padha. Kita ora bakal kompromi kanthi sengaja kanthi nambahake bahan sintetis, kontaminan utawa pengisi, utawa nggunakake praktik produksi sing ora etis. Liwat proses pamilihan pemasok sing ketat lan komitmen sing ora kendhat kanggo pengujian kualitas sing ketat, kita njamin manawa saben produk sing didol 100% murni lan asli.
ORGANIKSUSTAINABLE

MUNGKIN

Kita gumantung karo hubungane karo distilasi / pemasok lan ngerti praktik sing apik supaya produk kasebut ora kena pestisida lan laku jina.
PENGIRIMAN GRATIS ING Jagad

PENGIRIMAN GRATIS ING Jagad

Kita minangka perusahaan non-MLM lan adol online kanthi langsung menyang pelanggan sing dununge ing luwih saka 220 negara ing saindenging jagad. Rega kita mesthi Grosir, kanggo saben klien; Sampeyan ora prelu ndhaptar utawa dadi anggota kanggo njupuk kauntungan saka rega grosir. Kita uga nawakake tarif subsidi kanggo pengiriman internasional.

Hubungi Kita

Toko Miturut Katalog