Nuduhake kabeh asil 11

Minyak Carrier ing Rega Grosir
Ana macem-macem lenga operator sing beda-beda, saben duwe macem-macem sifat terapeutik. Milih lenga bakal gumantung ing wilayah sing dipijet, kahanan sing ditampilake, lan sensitivitas lan syarat klien.

Waca liyane

Kanggo pijet, viskositas minangka pertimbangan utama; contone, lenga wiji anggur biasane banget lancip, nalika lenga zaitun luwih kenthel. Minyak kembang srengéngé, almond manis, lan lenga wiji anggur duwé viskositas ing tengah-tengahé. Minyak pembawa bisa gampang dicampur kanggo nggabungake sifat-sifat viskositas, acceptability, lubrication, penyerapan, aroma, lan liya-liyane.

Pandhuan kanggo Minyak Carrier kanggo Minyak Esensial
Saka wiji anggur nganti jojoba, sampeyan bisa nemokake macem-macem lenga kanggo saben perawatan kulit. Minyak pembawa nduweni peran penting kanggo nglebokake minyak esensial ing kulit. Saben wong duwe sifat lan keuntungan sing unik.

Ayo goleki kanthi luwih rinci lan kenapa sapa wae sing nggunakake lan seneng minyak atsiri kudu duwe.

Properti liya saka lenga pembawa kanthi rega grosir

Minyak pembawa duwe umur rak sing winates, tegese bakal dadi ala. Biasane digunakake sajrone nem sasi, nanging sawetara lenga bisa digunakake nganti setahun. Kanggo nggedhekake umur beting, simpen lenga ing wadhah kedap udara asli ing papan sing adhem lan peteng.

Lenga iki bisa beda-beda ing konsistensi, penyerapan, aroma, lan umur simpan. Bisa dicampur kanggo ngganti utawa gabungke sifate, supaya sampeyan bisa nyampur lan cocog nganti sampeyan nemokake campuran sing pas kanggo sampeyan!

Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk sing apik iki, hubungi kita dina iki. Tim grapyak kita tansah seneng nulung sampeyan luwih.


Pitakonan Paling Sering

Minyak pembawa asring adhedhasar tanduran lan digawe saka wiji lan kacang. Sawetara sing paling umum kalebu almond manis, klapa, grapeseed, jojoba, lan lenga zaitun. Minyak atsiri yaiku uap sing disuling utawa diekstrak saka godhong aromatik, kembang, lan bagean tanduran liyane.
Minyak pembawa yaiku biasane lenga sayur-sayuran, kayata lenga klapa utawa lenga alpukat, asalé saka wiji, kernels, utawa kacang-kacangan saka tanduran.. Akeh wong sing entuk lenga iki liwat cold pressing. Ing proses iki, wong menet utawa crushed tanduran tanpa tundhuk panas.
Minyak pembawa bisa ditrapake langsung menyang kulit, dene penting lengo ngirim ora.
Minyak pembawa, uga dikenal minangka lenga dasar utawa lenga sayur-sayuran, digunakake kanggo ngencerake minyak esensial lan absolut sadurunge ditrapake ing kulit kanthi pijet lan aromaterapi. Padha dijenengi amarga padha nggawa lenga atsiri menyang kulit. Ngencerake minyak penting minangka praktik safety kritis nalika nggunakake minyak atsiri.
Pancen, priksa manawa sampeyan nggunakake solubilizer supaya lenga atsiri bisa nyebar kanthi merata menyang banyu.. Iki amarga lenga atsiri hidrofobik. Yen sampeyan duwe wektu, coba salah sawijining resep sing gampang kasedhiya ing artikel iki.
Kaya zat-zat liyane sing akeh lemak, lenga pembawa nduweni umur simpan sing winates, tegese bisa dadi ala. Gumantung saka jinise, lenga kanthi umur simpan sing cendhak biasane digunakake sajrone nem sasi, dene lenga sing umure luwih dawa bisa tetep apik nganti setaun.
Minyak Carrier minangka aspek penting saka pijet aromaterapi utawa kosmetik alami, amarga bisa mengaruhi keuntungan lan migunani lenga atsiri lan werna, aroma, sifat terapeutik, lan umur simpan produk pungkasan.

Bahan alami berkelanjutan, didhukung karo ilmu pengetahuan

KIMIA PERFECT

KIMIA PERFECT

Ora kabeh minyak esensial digawe padha. Kita ora bakal kompromi kanthi sengaja kanthi nambahake bahan sintetis, kontaminan utawa pengisi, utawa nggunakake praktik produksi sing ora etis. Liwat proses pamilihan pemasok sing ketat lan komitmen sing ora kendhat kanggo pengujian kualitas sing ketat, kita njamin manawa saben produk sing didol 100% murni lan asli.
ORGANIKSUSTAINABLE

MUNGKIN

Kita gumantung karo hubungane karo distilasi / pemasok lan ngerti praktik sing apik supaya produk kasebut ora kena pestisida lan laku jina.
PENGIRIMAN GRATIS ING Jagad

PENGIRIMAN GRATIS ING Jagad

Kita minangka perusahaan non-MLM lan adol online kanthi langsung menyang pelanggan sing dununge ing luwih saka 220 negara ing saindenging jagad. Rega kita mesthi Grosir, kanggo saben klien; Sampeyan ora prelu ndhaptar utawa dadi anggota kanggo njupuk kauntungan saka rega grosir. Kita uga nawakake tarif subsidi kanggo pengiriman internasional.

Hubungi Kita

Toko Miturut Katalog