Nuduhake kabeh asil 69

Bukak Garis Minyak Esensial Sampeyan kanthi Gampang

Seneng ease saka miwiti baris produk dhewe karo pribadi-label lengo kita, wis kapenuhan ing botol kaca amber ayu karo tutup euro-dropper anak-aman. Saben botol diisi 10ml minyak atsiri kualitas premium, njamin sampeyan mung nyedhiyakake sing paling apik kanggo para pelanggan.

Kepiye Minyak Penting Label Penting?

1.Customize karo Brand Panjenengan

Mbukak kekuwatan aromaterapi kanthi minyak esensial premium! Mung wektu winates, pesen kanthi minimal siji kasus saben item lan tampa 56 botol minyak sing paling apik. Kajaba iku, minangka bonus khusus, kita nawakake desain label lan layanan cetak gratis kanggo mbantu nggawe merek sampeyan urip. Aja kantun kesempatan sing luar biasa iki kanggo ngunggahake game aromaterapi lan nggawe pratelan karo produk sampeyan.

Nggawe lenga dhewe kanthi kemampuan upload logo merek sampeyan ing kene lan duwe kita desain lan print label kanggo sampeyan.

Supaya Private Label Essential Oils item kene

Kita nangani kabeh proses botol, capping, labeling, lan pengepakan pesenan, dikirim langsung menyang sampeyan utawa tujuan sing sampeyan pilih.

2. Layanan mandheg
 
Kita nangani kabeh proses botol, capping, labeling, lan pengepakan pesenan, dikirim langsung menyang sampeyan utawa tujuan sing sampeyan pilih.
 
3. Tanpa Syarat Minimal Order
 
Ora kaya distributor label pribadi minyak esensial liyane, AromaEasy ora mbutuhake pesenan minimal, saengga bisa diakses bisnis kabeh ukuran.
 
Mbukak kekuwatan aromaterapi kanthi minyak esensial premium! Mung wektu winates, pesen kanthi minimal siji kasus saben item lan tampa 56 botol minyak sing paling apik. Kajaba iku, minangka bonus khusus, kita nawakake desain label lan layanan cetak gratis kanggo mbantu nggawe merek sampeyan urip. Aja kantun kesempatan sing luar biasa iki kanggo ngunggahake game aromaterapi lan nggawe pratelan karo produk sampeyan.

Supplier minyak esensial grosir, grosir pasokan minyak esensial

Supplier minyak atsiri

Supplier minyak atsiri grosir, minyak atsiri organik grosir

Sampeyan bisa entuk minyak atsiri sing murni, terapeutik, produk sing siap diwenehi label, kit lengkap, lan liya-liyane ing Aromaeasy. Kita minangka salah sawijining panyedhiya saham minyak konvensional sing paling gedhe, mung sumber bahan lan pasokan sing paling apik saka produsen etika ing saindenging jagad. Dadi, nalika kita ora nate ngorbanake kualitas kanggo rega, sampeyan bisa entuk kabeh minyak esensial lan pasokan sing dibutuhake kanthi rega sing unggul ing pasar tanpa gimmicks. Kita malah menehi jaminan kepuasan lan rega paling apik, amarga kita pengin sampeyan wareg karo tuku.

Entuk Minyak Esensial Kualitas Paling Inggil

Penting tuku mung produk premium kanggo entuk manfaat aromaterapi lengkap saka lenga kasebut. Diffuser, pengenceran, lan campuran sampeyan kudu memenuhi standar kualitas sing padha karo bahan liyane. Apa sampeyan lagi miwiti nganggo minyak esensial utawa siyap ngembangake bisnis, sampeyan bisa entuk kabeh sing dibutuhake kanthi rega sing apik saka Aromaeasy.

Quality Control

Aromaeasy mitra karo laboratorium pihak katelu sing nyedhiyakake tes kromatografi gas (GC/MS) kanggo konfirmasi kemurnian lenga kita. Kajaba iku, kita nyedhiyakake CoA lan MSDS kanggo njamin panggunaan produk sing aman. Sumber Global

pemasok minyak atsiri grosir ndhuwur, grosir minyak atsiri organik

Kita bangga bisa sumber minyak esensial saka luwih saka 40 negara. Kita fokus ing hubungan jangka panjang karo supplier kanggo mesthekake yen kita bisa nyedhiyakake lenga premium kanthi tarif sing kompetitif.

pemasok minyak atsiri grosir top, distributor minyak atsiri grosir

Tarif Kompetitif

Tujuane Aromaeasy yaiku nyedhiyakake rega grosir sing kompetitif lan terjangkau kanggo kabeh pelanggan. Kita nindakake iki kanthi nawakake tarif paling larang, kanggo pesenan akeh lan eceran.

Layanan Top

Ing Aromaeasy, kepuasan pelanggan mesthi dadi prioritas nomer siji. Tim pakar kita tansah siap kanggo menehi kawruh lan dhukungan. Punapa mawon kabutuhan, kita kene kanggo sampeyan.

supplier minyak atsiri grosir ndhuwur, minyak atsiri grosir akeh

Pitakonan Paling Sering

Kepiye rega sampeyan murah banget dibandhingake karo perusahaan liyane?
Ing Aromaeasy, kita ngurmati kejujuran lan transparansi. Kita minangka perusahaan non-MLM (Multi-Level Marketing), adol online langsung menyang konsumen, saengga ora duwe wong tengah nol. Ora perlu ndhaptar utawa dadi anggota kanggo entuk keuntungan saka rega grosir. Kita ora duwe "tingkat" lan "rencana anggota" grosir lan eceran sing kapisah, sing asring nambah biaya produk kanggo kabeh wong. Maneh, ora ana markup tambahan kanggo "distributor" lan "pengecer", sing mesthine perlu yen kita uga adol ing toko utawa sistem pemasaran liyane.

Rega kita tansah borongan, kanggo saben pelanggan - niat kita tansah kanggo mesthekake lenga alam kualitas paling apik lan bahan kosmetik terjangkau kanggo kabeh wong - saka pengrajin anyar karo bisnis berkembang kanggo mapan manufaktur kosmetik profesional.
Apa lenga sampeyan kelas terapi?
Kabeh lenga alam Aromaeasy 100% murni, bebas aditif, adulterants utawa pengenceran. Kabeh produk kita diuji kanthi ketat lan cocog karo standar sing paling dhuwur. Ora ana pestisida, bahan kimia sintetik, herbisida, GMO, utawa bahan kimia sing mbebayani sing nate digunakake sajrone tahap proses tuwuh utawa penyulingan.

Pemasok sing dipercaya kanthi ketat ngetutake kabeh pedoman safety panganan / produk USDA. Kita nindakake tes (Spektrometri Massa Kromatografi Gas) ing saben minyak atsiri lan laporan kasedhiya yen dijaluk. Laporan kasebut nyedhiyakake rincian komponen alami sing ditemokake ing minyak apa wae, njamin kualitas sing paling dhuwur.
Saka ngendi asale lenga lan produk alami liyane?
Minyak lan produk alam liyane kita teka saka kabeh ndonya, saka sawetara penyuling paling apik ing donya. Kita duwe hubungan purchasing langsung karo jaringan vetted kasebut kanthi teliti, saka pemanen certified paling biso dipercoyo, petani, distillers lan supplier saka liwat 65 macem-macem negara ing saindhenging donya.

Kabeh petani kita darmabakti kanggo kemurnian lan mung tuwuh utawa tuwuh liar materi tanduran nurtured nggunakake laku tani organik. Dheweke kudu ketemu pathokan kualitas sing ketat lan tanpa kompromi sadurunge kita nimbang tuku.
Sampeyan bisa kanthi gampang nemtokake asal saka minyak esensial lan produk alami liyane ing katrangan rinci ing situs web kita. Produk liyane, kayata campuran minyak atsiri, mentega awak, lan lilin wangi minyak atsiri, diformulasikan ing omah ing fasilitas kita dhewe saka macem-macem bahan sing kita sumber saka sak ndonya.
Apa sampeyan nawakake conto gratis?
Supaya tetep minimal lan rega murah kanggo kabeh pelanggan, kita ora ngurmati panjalukan kanggo conto gratis. Kita bakal ngisi ragad penanganan cilik kanggo conto. Njupuk sampel kene
Kepiye sawetara perusahaan bisa menehi pengiriman gratis yen sampeyan ora?
Pengiriman ora tau gratis. Perusahaan sing nawakake pengiriman gratis ditagih kanggo pengiriman lan sampeyan mbayar barang kasebut miturut rega produk sampeyan.

Ora banget transparan, lan ora kanggo kapentingan sing paling apik. Ing Aromaeasy, kita seneng tetep prasaja lan transparan: Kita nawakake rega paling murah kanggo kabeh produk, lan sampeyan mbayar tarif pengiriman kanthi nggunakake program diskon jero sing dikontrak karo mitra pengiriman saben taun. Ora ana sing didhelikake.
Apa sampeyan ngirim internasional?
Kita ngirim kapal internasional, ing kabeh negara utama ing donya. Kita duwe tarif pengiriman sing disubsidi banget kanggo pangiriman ing kabeh negara utama ing saindenging jagad liwat layanan Fedex International Priority: layanan ekspres, wektu-pasti, bea cukai, lawang-kanggo-lawang kanggo kiriman internasional (nyakup ing saindenging jagad).
Sampeyan bisa entuk biaya pengiriman sing tepat kanggo pesenan kanthi ngetik barang sing dikarepake ing kranjang, klik checkout, banjur ketik rincian alamat pengiriman kanggo ndeleng pilihan pengiriman sing kasedhiya uga kuotasi kanggo pesenan sampeyan.
Apa minyak esensial sampeyan bisa digunakake ing njero?
Kita ora nyaranake panggunaan internal umum minyak atsiri. Ana sawetara alasan kenapa kita ora bisa menehi rekomendasi minyak atsiri, umume, kanggo panggunaan internal. Peraturan FDA nyatakake yen promosi bahan apa wae sing aman kanggo panggunaan internal nuduhake manawa panganan, suplemen, utawa obat, lan minyak atsiri durung dianggep minangka perkara kasebut.
Minyak atsiri 100% murni kita konsentrasi banget lan bisa nyebabake karusakan serius yen digunakake sacara internal tanpa keahlian kanggo ngatur.
Kita pracaya iku mung bisa rampung karo gedhe bab daya saka penting lengo, ing panuntun dhumateng saka wong sing qualified ing internal nggunakake penting lengo, lan wong sing saestu mangertos dandanan kimia saben lenga individu. Kita ora ngerti obat, jumlah lan alergi apa sing sampeyan duweni lan kita pengin nggawe manawa para pelanggan aman. Sing jarene, akeh pelanggan sing setya nggunakake lenga internal amarga kualitas paling dhuwur, nanging kabeh gumantung marang pelanggan individu.
Apa minyak atsiri lan produk alami liyane wis disertifikasi organik?
Minyak atsiri lan produk alami liyane dipérang dadi 3 kategori; certified organik, organik (ora certified) lan artisanal. Minyak sing dipanen liar ora ditanem lan mulane ora layak kanggo sertifikasi.

Kita mung supaya saka distillers sing harvest alam bébas saka wilayah "resik" tanpa uyuh. Kita uga duwe garis minyak organik sing disertifikasi USDA. Apa sampeyan kudu keganggu amarga sawetara minyak atsiri lan produk alami ora "disertifikasi organik"? Mesthine ora lan ana sawetara sebab kenapa kita ora meksa sertifikasi kanggo sawetara minyak penting lan produk alami.
Kita ing Aromaeasy percaya yen sumber minyak atsiri lan produk alami liyane sing cocog karo kualitase. Iki tegese minyak atsiri sok-sok asale saka tanduran sing ditanam ing negara liya, sing ora duwe standar organik kaya segel Organik Bersertifikat USDA amarga saben negara duwe aturan dhewe babagan praktik organik. Uga, sanajan petani sing manggon ing negara donya katelu bisa milih tani tanpa nggunakake pestisida, produke bisa uga ora dianggep organik amarga biaya sing ana gandhengane karo sertifikasi. Ing sawetara kasus, wangun organik sing disertifikasi saka minyak atsiri bisa uga ora ana. Kita ngandelake hubungane karo distiller lan kawruh babagan praktik sing apik kanggo mesthekake yen produk kasebut ditanam sacara organik.

Kapindho, ora kabeh produk sing USDA dianggep minangka organik 100% murni utawa ora murni. Kenging punapa? Amarga miturut standar organik USDA, "produk tetanèn mentah utawa olahan sing didol, dilabeli, utawa diwakili minangka 'organik' kudu ngemot ... ora kurang saka 95% produk pertanian mentah utawa olahan sing diprodhuksi sacara organik." Iki tegese 5% isih bisa dadi komponen sintetik lan minyak atsiri isih dianggep organik.

Standar kasebut ngatur proses perusahaan lan pemasok. Kita mung tuku minyak atsiri sing disuling saka tanduran organik. Nyatane, nalika proses sertifikasi USDA mung ana gandhengane karo kahanan sing saya tambah lan tingkat kontaminasi pungkasan, kita uga njupuk cara distilasi lan produksi minyak atsiri kanthi serius, kanggo mesthekake yen produk kita 100% murni. % murni, tanpa dicampur karo kabeh bahan alami lan terapeutik. sifat alamiah.

Duwe label "Organik Certified", mulane, ora njamin produk sing paling apik. Ing sisih liya, standar Aromaeasy sing ketat banget ngatur proses perusahaan lan pemasok. Kita mung tuku minyak atsiri sing disuling saka tanduran organik. Nyatane, nalika proses sertifikasi USDA mung ana gandhengane karo kahanan sing saya tambah lan tingkat kontaminasi pungkasan, kita uga njupuk cara distilasi lan produksi minyak atsiri kanthi serius, kanggo mesthekake yen produk kita 100% murni. % murni, tanpa dicampur karo kabeh bahan alami lan terapeutik. sifat alamiah.
Apa umur beting produk sampeyan?  
Akeh minyak atsiri ora duwe tanggal kadaluwarsa. Minyak atsiri kaya nilam lan cendana sejatine dadi luwih apik kanthi umur. Umumé, lenga jeruk nduweni umur simpan paling cendhak, diikuti karo jamu lan lenga kembang, banjur kayu lan resin, sing bisa nambah wektu ing rak. Iki umum banget, lan jujur, anggere sampeyan ngurus lenga penting kanthi nyimpen kanthi bener (suhu sing konsisten ing cahya sing sithik), sampeyan bisa uga ora perlu kuwatir yen bakal ilang potency.
Kepiye lenga penting diprodhuksi?
Minyak atsiri murni bisa diprodhuksi kanthi distilasi utawa ekspresi. Cara produksi gumantung saka bahan tanduran alami sing diproses. Contone, lenga jeruk umume ditekan kadhemen ("ekspres"), nalika distilasi uap digunakake kanggo umume jamu.
Kepiye cara distilasi uap?  
Ing distilasi uap, bahan tanduran (kayata kembang, godhong, kayu, kulit, oyod, wiji, utawa kulit) dilebokake ing tangki lan uap dilebokake ing ngisor tangki. Uap kasebut ngliwati bahan tanduran, ngekstrak senyawa sing molah malih (apik). Uap banjur mili liwat kumparan ing endi kondensasi bali menyang cairan, sing diklumpukake ing wadhah panampa. Cairan kondensasi iki banjur dipisahake saka lenga atsiri murni lan banyu suling saka tanduran.

Ing titik iki, lenga atsiri murni bisa dikemas kanggo didol utawa diproses kanthi proses kayata "penyulingan maneh." Banyu suling saka tanduran kasebut diarani hydrosol, hydrosol, distillate herbal utawa sari banyu tanduran, sing bisa didol minangka produk wangi liyane. Hydrosols populer kalebu banyu mawar, banyu lavender, banyu kembang oranye, banyu lemon balm, lan banyu sage. Sawetara hidrosol sayuran duwe ambu ora enak lan mulane ora didol.
Apa sing mutlak?
Absolute minangka cairan sing kenthel lan konsentrasi banget sing asale saka konsentrat utawa resin. Sacara tradisional, absolut digawe kanthi larutake konsentrat ing etanol utawa pelarut liyane, kayata etil alkohol, sing mbubarake senyawa wewangian bobot molekul sing kurang. Alkohol banjur dibusak ing distilasi kapindho. Dadi kabeh sing ditinggalake ing pungkasan yaiku mutlak.

Bahan alami berkelanjutan, didhukung karo ilmu pengetahuan

KIMIA PERFECT

KIMIA PERFECT

Ora kabeh minyak esensial digawe padha. Kita ora bakal kompromi kanthi sengaja kanthi nambahake bahan sintetis, kontaminan utawa pengisi, utawa nggunakake praktik produksi sing ora etis. Liwat proses pamilihan pemasok sing ketat lan komitmen sing ora kendhat kanggo pengujian kualitas sing ketat, kita njamin manawa saben produk sing didol 100% murni lan asli.
ORGANIKSUSTAINABLE

MUNGKIN

Kita gumantung karo hubungane karo distilasi / pemasok lan ngerti praktik sing apik supaya produk kasebut ora kena pestisida lan laku jina.
PENGIRIMAN GRATIS ING Jagad

PENGIRIMAN GRATIS ING Jagad

Kita minangka perusahaan non-MLM lan adol online kanthi langsung menyang pelanggan sing dununge ing luwih saka 220 negara ing saindenging jagad. Rega kita mesthi Grosir, kanggo saben klien; Sampeyan ora prelu ndhaptar utawa dadi anggota kanggo njupuk kauntungan saka rega grosir. Kita uga nawakake tarif subsidi kanggo pengiriman internasional.