Kebijakan Grosir

Pesenan Minimal Minimal

Pesenan pambuka minimal $250 dibutuhake.

Pembayaran

Kita nampa kabeh kertu kredit utama (AMEX, M/C, Visa, Discover), T/T, lan Paypal. Kabeh pembayaran bakal diklumpukake nalika tuku.

Jual Barang Kita

Kabeh produk bisa uga ora didol utawa diiklanake ing situs web apa wae, luwih murah tinimbang rega sing kacathet ing situs web. Produk sing didol ing toko kudu didol ing MSRP. Diskon didol kanthi ritel mung diidini yen stok isih ana sawise musim. Minyak esensial ora bisa didol maneh menyang grosir liyane kanggo keperluan ritel & ora bisa didol kanthi online utawa ing toko menyang toko grosir utawa diskon.

Wangsul / Pertukaran

Sinau luwih lengkap babagan Kebijakan Pengembalian: Klik kene

Mail sing dibalekake

Yen paket bali amarga alamat sing diwenehake ora bener, kita ora tanggung jawab ngirim maneh. Kita bakal ngubungi pembeli kanggo alamat sing bener; biaya pengiriman & nangani kudu dibayar maneh sadurunge bisa ngirim paket maneh.

Ilang / Rusak dening Kantor Pos

Yen paket sampeyan durung ditampa sajrone 3 minggu sawise nampa email kabar pengiriman (6 minggu kanggo pesenan internasional), hubungi kami.

Item Rusak / Kesalahan Pesenan

Sanajan saben produk dipriksa kanggo jaminan kualitas sadurunge dikirim, sampeyan bisa nampa barang sing rusak. Kajaba iku, amarga kesalahan manungsa, kesalahan urutan bisa uga ditindakake. Amarga alasan kasebut, sampeyan kudu mbukak & mriksa barang yen sampeyan nampa.

Mangga wara-wara sajrone 5 dina kerja sawise nampa paket sampeyan yen ora ana pesanan sing salah. Kita ora bisa ngurmati pangowahan ing njaba jangka wektu, kaya sing kasebut ing kabijakan kita.

Ganti Rusak

Sawise dikabari babagan barang rusak sing wis ditampa, kita bakal kerja bareng sampeyan supaya bisa didandani. Elinga: kita ora bisa menehi diskon apa wae yen sampeyan arep adol barang sing rusak kanthi diskon.

diskon

Kadhangkala, kita bakal promosi barang kanthi persentase utawa tarif pengiriman sing suda kanggo para pelanggan eceran. Penawaran kasebut ora ditrapake kanggo pesenan grosir. Kode Kupon kanggo tawaran kasebut ora bisa digunakake dening pelanggan grosir.

Nglanggar Kebijakan Grosir

Pelanggaran kebijakan grosir Aromaeasy bakal mungkasi akun.

FAQ

Nggunakake Gambar Kita

Pancen! Sampeyan bisa nggunakake gambar kita kanggo promosi produk liwat media sosial / online, nanging aja ngowahi gambar ing sembarang cara lan link menyang toko media sosial kita.

Reselling ing Pasar Amazon

Ya bisa. Kabeh produk bisa uga ora didol utawa diiklanake ing Amazon.com kanthi rega murah saka situs web.

Shipping International

Ya, kita ngirim kabeh pesenan internasional liwat DHL utawa FedEx Priority Mail International. Pelanggan internasional tanggung jawab kanggo kabeh bea cukai, pajak, lan biaya perantara sing bisa ditindakake ing paket kasebut. Mangga ngidini wektu pangiriman 5 - 7 dina. Kanggo akeh pasar utama, jumlah dina sing nyata bisa beda-beda adhedhasar asal-usul lan telat adat.

Ganti jeneng lan Repackaging Produk AromaEasy

Ya, sampeyan bisa ngganti jeneng lan ngemas ulang produk kita kanggo didol ing situs sampeyan utawa ing toko sampeyan. Hubungi kita kanggo rincian.

Garansi Diffuser Aroma

Kita nawakake garansi 1 taun kanggo diffuser aroma.

Private Label Minyak Atsiri

Sinau luwih lengkap babagan Label Pribadi: Klik kene

Download Katalog

Klik kene kanggo ngundhuh katalog kita.

Yen sampeyan duwe pitakon babagan proses & kabijakan grosir, hubungi kita.

Coba Sadurunge Tuku: Rasakake Kualitas Kita Langsung

Entuk set sampel minyak esensial lan saksiake langsung kualitas luar biasa! Kita ngerti manawa ora ana sing bisa ngalahake conto fisik nalika ngevaluasi keunggulan produk.

Set Sampel Minyak Esensial 24 sing dikurasi kanthi ati-ati dirancang kanggo mbantu sampeyan nggawe keputusan kanthi ngerti minangka grosir. Temokake macem-macem lenga murni, alami, lan kuat, sampurna kanggo narik macem-macem pelanggan. Percaya ing pasokan sing dipercaya, rega sing kompetitif, lan dhukungan pelanggan sing luar biasa.

Aja kantun kasempatan kanggo ngunggahake penawaran kanthi minyak esensial premium. Supaya set sampel dina iki!

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px