Hubungi US

Kantor AS:

18351 Colima Rd. # 466

Dhuwur CA 91748

Layanan Anggota:+ 1 (240) 258-7761

WhatsApp / SMS: + 1 240 258 7761

Skype: + 1 240 258 7761

email:sales@aromaeasy.com

Kirimi kita email

Diffuser minyak penting kita yaiku supplier grosir utama ing industri kasebut.

Kepakaran khusus yaiku kemampuan kanggo ngetrapake ide anyar kanggo nggawe pengalaman sing beda-beda kanggo nggedhekake pengalaman sensori.

Kasalahan keramik sing apik banget kanthi kemampuan Bluetooth®, nebulizer nirkabel, lan panyebaran tank multi-banyu mung sawetara conto saka terobosan sing dienggo dening AromaEasy ™ ing jagad iki.

Babagan carane maju fungsi diffuser kita, gampang operasi lan langkah-langkah keamanan sing digabung menyang saben desain ora cocog.

Pitakonan Paling Sering

Mangga maca FAQ kita sadurunge ngirim pesen menyang.

Sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita minangka pabrikan, nyedhiyakake layanan OEM & ODM.

Apa pasar utama sampeyan?

Amerika Lor kalebu AS lan Kanada; Éropah kalebu Jerman, Prancis, Inggris, Spanyol lan Italia; Asia Kidul Kidul kalebu Mainland China, Jepang, Korea,

Apa tanggal pangiriman kanggo conto?

Biasane udakara 1-3 dina UPS, FedEx utawa DHL kanggo barang-barang kanthi syarat umum.

Apa produk sampeyan cocog karo standar kita?

Ya, produk kita bisa ngliwati tes sing dibutuhake, umpamane: Bsci, CE, RoHS, ETL, GS, PSE, lsp.

Kepiye carane ngontrol kualitas kasebut?

Kita ngontrol kualitas produk dening IQC, QA ing garis produksi, pangujian 100% sadurunge bungkusan, lan FQC sadurunge produk rampung warehousing. Kita tegas netepi standar kualitas kabeh sing ditemtokake ISO 90001.

Apa MOQ?

Biasane MOQ kita yaiku 500PCS, nanging 1000PCS kanggo model anyar, malah pesenan uji coba sing luwih cilik kanggo barang tartamtu bisa ditampa.

Kepiye kapal sampeyan ngirim lan suwene wektu suwene?

Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FEDEX, TNT. Biasane mandheg 4-5 dina. Dening hawa, kanthi segara uga ditampa.

Apa sing sampeyan dijamin

1 taun babar pisan, setaun luwih suwe tinimbang liyane! Cabang kita ing Los Angeles bakal menehi layanan sawise sales profesional.