Private Label Minyak Atsiri

Bukak Garis Minyak Esensial Kustomisasi kanthi gampang

Miwiti baris produk sampeyan dhewe nganggo minyak esensial label pribadi, sing wis diisi ing botol kaca amber sing apik kanthi tutup euro-dropper sing aman kanggo bocah. Saben botol ngemot 10ml minyak atsiri kualitas premium, njamin sampeyan mung nyedhiyakake sing paling apik kanggo para pelanggan.

Kepiye Minyak Penting Label Penting?

Langkah 1: Order Produk Panjenengan

Pilih minyak esensial lan jumlah sing dikarepake kanthi label khusus.

Biaya Label:

Kanggo saben jinis lenga, sampeyan kudu pesen paling ora 25pcs. Yen pesenan ing ngisor 25pcs, ragad persiyapan label $25 saben item dikenani biaya.

Tekan 25pcs / item lan kita bakal nggawe label gratis. Kita ngurus botol, capping, label, kemasan, lan ngirim pesenan menyang sampeyan utawa lokasi sing dipilih.

Pesan Produk Label Pribadi Saiki

Urut miturut Jeneng A - Z
Rentang rega
kanggo GO
15 saben kaca
search:
filter-filter Asile semacam
Reset aplikasi
12...5

Langkah 2: Persyaratan Label Email

Kirimi syarat label sampeyan sales@aromaeasy.com, Kalebu:
  • Logo (300 DPI, CMYK, transparan .AI utawa .PNG)
  • Barcode / UPC, (yen perlu),
  • Alamat merek,
Label matte 1.25" x 3" anti banyu kita cocog karo botol 10ml +. Spesialis bakal mbantu desain. 

Langkah 3: Lungguhan lan Enteni Pangiriman Sampeyan

Kanthi AromaEasy, sampeyan bisa nikmati pengalaman minyak esensial label pribadi tanpa repot. Kita ngurus kabeh tugas sing mboseni lan akeh wektu kanggo nggawe garis minyak esensial merek khusus sampeyan. Layanan lengkap kalebu botol, capping, label, kemasan, lan ngirim pesenan minyak esensial label pribadi langsung menyang sampeyan utawa lokasi sing dikarepake. Sampeyan mung kudu nggawe pesenan lan menehi informasi label sing dibutuhake. Sawise kabeh wis disetel, sampeyan bisa lungguhan, santai, lan ngenteni kiriman sampeyan. Percaya karo keahlian lan komitmen AromaEasy kanggo kualitas, lan nonton produk minyak esensial unik sampeyan urip, siap dikenalake menyang pelanggan.

Kita Bakal Dadi Dhukungan Panjenengan

Grosir-pribadi-label-minyak esensial

Kita bakal ngurus..

  • Desain label (5ml /10ml /15ml /30ml(1 oz) /60ml(2oz) /120ml(4oz)
  • Print label
  • Kontrol kualitas
  • Kemasan: Botol, tutup, label, lan bungkus pesenan sampeyan
  • Kirim menyang sampeyan, kiriman door to door.

Produk sampeyan bakal dikirim menyang ngarep lawang kurang saka 7 dina…
Mung nambah label lan sampeyan wis siyap kanggo miwiti adol!

Napa Pilih Aromaeasy.com?

Konfirmasi sampel ukuran lengkap
Priksa manawa pas sadurunge sampeyan pesen label pribadi kanggo minyak atsiri.

Ora minimal
Ora perlu pesen luwih saka sing dibutuhake lan nalika sampeyan bisa miwiti ing tingkat cilik.

Keahlian
Kita wis mbantu 1000 merek ngrancang label merek dhewe.

Bebas Kejem
Kita njamin ora bakal nyoba produk kita ing kewan.

Rega murah
Kita tansah nawakake para klien kanthi rega sing paling kompetitif.

Desain label gratis
We offer pelanggan desain free profesional saka template label saiki, ngirit wektu lan biaya desain.

Layanan siji-mandeg-toko
Kita ngrancang label, cetak, botol, bungkus lan dikirim menyang gudang sampeyan

Grosir minyak esensial label pribadi

Label minyak esensial khusus kasedhiya kalebu:

Botol minyak atsiri sing digunakake

Botol Kaca Amber: 5ml, 10ml, 15ml, 30ml, 50ml, 100ml, 1oz 2oz lan 4oz

Ukuran label kanggo botol minyak atsiri:

  • Label kita digawe saka kertas matt lan anti banyu
  • Label ukuran standar kita yaiku 30 mm x 76 mm (1.25″ x 3″). Iki cocog kanggo botol 10 ml lan luwih gedhe.
  • Spesialis pelanggan sampeyan bakal nggarap sampeyan sajrone proses desain

 

Informasi label apa sing kalebu?

Cithakan Label Minyak Esensial Aromaeasy Klebu:
 
1. Manfaat Minyak Atsiri
2. Pedoman Penggunaan Minyak Esensial
3. Pitunjuk Keamanan
4. Alamat Brand
5. Situs Web Sampeyan
6. Barcode utawa UPC
7. Jeneng botani
8. Net Wt
9. Bahan-bahan
10. Saran panyimpenan
 
Cithakan Label Minyak Esensial
* Disaranake sampeyan mriksa Situs web US FOOD & DRUG kanggo pedoman label kosmetik sing ditrapake kanggo produk sampeyan supaya luwih ngerti carane nyedhiyakake informasi sing dibutuhake kanggo menehi label kanthi bener. Kita ora tanggung jawab kanggo menehi label produk utawa tundhuk karo pedoman federal.

Kemasan Minyak Esensial Kustom

Ayo nggawe merek sampeyan unik kanthi kemasan lan kothak minyak esensial khusus. Kita bisa mbantu nggawe solusi sing sampurna kanggo kabutuhan, kanthi keluwesan lan presisi saben langkah. Kuotasi cepet kasedhiya, mula pilih siji dina iki.

Gampang nggawe kemasan minyak esensial dhewe
We nawakake toko siji-mandeg sing gampang kanggo kemasan khusus minyak atsiri, saka label minyak atsiri

prices apik tenan
Kita kene kanggo mbangun merek lan ngedol sampeyan kanthi rega sing apik tenan

Layanan siji-mandeg-toko
Kita nyetak, botol, kemasan lan dikirim menyang gudang sampeyan

kemasan minyak esensial

Coba Sadurunge Tuku: Rasakake Kualitas Kita Langsung

Entuk set sampel minyak esensial lan saksiake langsung kualitas luar biasa! Kita ngerti manawa ora ana sing bisa ngalahake conto fisik nalika ngevaluasi keunggulan produk.

Set Sampel Minyak Esensial 24 sing dikurasi kanthi ati-ati dirancang kanggo mbantu sampeyan nggawe keputusan kanthi ngerti minangka grosir. Temokake macem-macem lenga murni, alami, lan kuat, sampurna kanggo narik macem-macem pelanggan. Percaya ing pasokan sing dipercaya, rega sing kompetitif, lan dhukungan pelanggan sing luar biasa.

Aja kantun kasempatan kanggo ngunggahake penawaran kanthi minyak esensial premium. Supaya set sampel dina iki!

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Apa Klien Kita Ngomong

AromaEasy nyedhiyakake minyak penting label pribadi sing luar biasa kanggo bisnis kita. Kualitas paling apik, lan layanan pelanggan luar biasa!

Jane Smith, CEO,

Minyak atsiri label pribadi saka AromaEasy wis dadi instrumental kanggo ngembangake lini produk kita. Opsi pangaturan dhewe apik banget, lan dikirim kanthi tepat!

John Doe, Pendhiri

Kita ora bisa luwih seneng karo minyak esensial label pribadi sing ditampa saka AromaEasy. Dheweke wis nyumbang banget kanggo tuwuh lan sukses merek kita!

Susan L

Pengalaman kita karo minyak esensial label pribadi AromaEasy pancen ora nggumunake. Tim kasebut enten, responsif, lan mesthekake yen kabutuhan kita bisa ditindakake saben langkah!

Michael Johnson

Minyak atsiri label pribadi AromaEasy wis dadi tambahan penting kanggo merek kita. Konsistensi lan kualitas produk wis entuk pelanggan sing setia lan nambah reputasi sakabehe ing industri kasebut.

Richard Brown

Minangka bisnis cilik, kita ragu-ragu mlebu pasar label pribadi, nanging AromaEasy nggawe proses kasebut lancar lan ora stres. Minyak atsiri label pribadi wis ngluwihi pangarepan kita babagan kualitas lan mbantu kita nggawe kehadiran sing kuat ing ceruk kita.

William Taylor

Waca liyane

Label minyak atsiri

Ayo padhang minyak esensial kanthi label minyak esensial khusus! Nggolek ide hadiah sing sampurna? Menehi hadiah kesehatan kanthi label khusus sing digawe mung kanggo sampeyan.

minyak esensial label pribadi

Minyak Esensial Label Pribadi 100% murni, kelas terapeutik lan bisa disesuaikan karo jeneng merek utawa logo sampeyan kanggo hadiah promosi sing sampurna ing pameran dagang lan konvensi. Minyak label pribadi kita kasedhiya ing 1/2 ons, 1 oz. ugi 2oz. gendul.

Label botol minyak atsiri

Label botol minyak esensial nyedhiyakake cara sing gampang kanggo menehi label botol supaya lenga sampeyan tetep teratur lan siyap digunakake, dadi gampang kanggo sampeyan utawa klien golek apa sing digoleki.

Grosir minyak atsiri private label

Koleksi minyak esensial saya disusun kanggo menehi inspirasi kanggo sampeyan. Aku ngerti yen tuku kanggo bisnis sampeyan ora gampang, mula aku mung nggawa sing paling apik. Yakinake manawa saben minyak esensial label pribadi saya cocog utawa ngluwihi kabeh standar industri lan wis diuji kanthi ati-ati kanggo kemurnian lan wangi.

label kanggo gendul lenga atsiri

Label iki cocog kanggo botol minyak esensial, supaya sampeyan bisa nglacak macem-macem aroma sing sampeyan gunakake. Saben label duwe papan kanggo nulis ing huruf jeneng lan tanggal sampeyan, lan dirancang kanggo pas karo botol 60 ml kanthi sampurna.

Minyak esensial label putih

Rasakake kekuwatan minyak atsiri alami kanthi koleksi Label Putih. Saben lenga disuling kanthi uap kanggo kemurnian, banjur dicampur lan dikemas ing botol kaca peteng kanggo nglindhungi kualitas premium saben minyak atsiri. Kasedhiya ing papat wewangian: Eucalyptus, Lavender, Orange lan Sweet Orange.

Minyak esensial label pribadi USA

Private Label Essential Oils minangka perusahaan minyak esensial label pribadi sing adhedhasar ing Los Angeles, California. Private Label Essential Oils usa nawakake minyak atsiri alami, organik lan aromaterapi sing paling apik kanggo digunakake ing aromaterapi, produk kecantikan lan kesehatan. Kita bangga nawakake para pelanggan minyak esensial label pribadi kanthi rega langsung pabrik!

Produsen minyak esensial label pribadi

produsen minyak esensial label pribadi - Kanthi keahlian lan pengalaman, kita minangka salah sawijining produsen minyak esensial paling apik ing India. Minyak atsiri kualitas paling murni kita kondhang ing saindenging jagad. Wiwit diwiwiti ing taun 2003, kita nyedhiyakake macem-macem minyak esensial sing kalebu minyak Cendana, Tulsi (Minyak), Minyak Rosemary, Minyak Bergamot, Minyak Lemon lsp.

Label minyak atsiri

Label minyak esensial iki cocog kanggo menehi label lenga lan campuran favorit. Kertas wangi kasebut kerja keras kanggo ngunci aroma minyak esensial lan mesthekake yen lenga sampeyan tetep wewangen sing beda nganti sampeyan siyap nggunakake.

Label anti banyu kanggo botol minyak esensial

Label anti banyu iki bakal njaga botol minyak penting sampeyan katon apik lan seger. Label kasebut tahan banyu lan menehi label ing botol supaya informasi kasebut ora bakal ilang nalika digunakake utawa dibilas.

Minyak esensial organik label pribadi

Minyak Atsiri Organik Label Pribadi dirumusake kanthi campuran minyak murni organik sing bermutu lan disertifikasi. Minyak atsiri iki serbaguna, dicampur kanthi apik ing campuran diffuser utawa bisa digunakake dhewe minangka semprotan awak, adus lan lenga awak utawa minyak pijet kanggo menehi conto.

Minyak atsiri label pribadi ora minimal

Kita minangka grosir lan pemasok minyak esensial label pribadi sing berkualitas tinggi. Ing tembung liyane, kita minangka papan kanggo kabutuhan minyak esensial! Kita duwe ewonan minyak esensial grosir paling dhuwur sing siap dikirim langsung saka gudang.

Label bukti minyak kanggo botol minyak atsiri

Stiker label botol minyak esensial bukti dicithak nganggo lapisan mylar kanggo nglindhungi label saka karusakan apa wae amarga lenga. Label bukti minyak cocog kanggo botol minyak penting, sabun, minyak wangi, balm lambe lan produk liyane sing gegandhengan.

Label botol roller minyak esensial

Label roller minyak penting minangka cara sing trep kanggo nyedhiyakake kabeh kabutuhan minyak penting kanggo para pelanggan. Label botol rol kita kasedhiya ing telung ukuran sing beda-beda, ngidini kabeh kabutuhan minyak penting sampeyan.

Label lenga penting kanggo botol roller

Label minyak esensial kanggo botol roller iki dirancang kanggo menehi campuran minyak esensial krasan nambah merek lan perlindungan. Gaya label prasaja, modern, lan canggih. Pola watermark nambah sentuhan elegan ing label uga menehi tampilan profesional. Label iki cocog kanggo botol roller apa wae sing wis digawe nggunakake Kit Botol Roller Minyak Esensial sing gampang digunakake.

Syarat label minyak atsiri

Keperluan label minyak esensial dirancang kanggo nglindhungi konsumen lan mesthekake yen dheweke duwe akses menyang informasi sing bener lan akurat sadurunge tuku minyak esensial.

Cithakan label minyak atsiri

Cithakan label minyak esensial minangka produk sing gampang digunakake sing bisa digunakake kanggo kabeh jinis minyak. Cithakan label iki bakal nambah gaya ing kemasan minyak nalika menehi proteksi ekstra kanthi ngidini sampeyan ngatur saben botol.

Label minyak esensial khusus

Gawe label minyak esensial khusus sampeyan! Pilih saka macem-macem ukuran label, wujud, lan materi saka situs web. Kita nindakake kabeh karya kanggo sampeyan. Kustomisasi label minyak esensial sampeyan saiki!

Minyak esensial label putih usa

Minyak atsiri label putih usa nyedhiyakake produk kesehatan lan kesehatan sing murni lan alami kanthi kualitas paling dhuwur. White Label Essential Oils USA fokus kanggo mbantu wong urip luwih sehat, luwih produktif ing omah, ing komunitas lan ing papan kerja kanthi nawakake macem-macem campuran minyak esensial kualitas premium kanggo digunakake ing diffuser, kulit lan suplemen panganan.

Label minyak esensial anti banyu

Label minyak atsiri sing mewah lan anti banyu sing nempel ing botol lan botol supaya label tetep ana. Label iki minangka cara sing apik kanggo njaga label sampeyan supaya ora katon nalika njaga integritas bar utawa botol sing apik.

Label botol rol kanggo minyak atsiri

Label botol rol kanggo minyak atsiri. Jeneng-jeneng sing cetha lan atraktif. Saben label kalebu katrangan lengkap babagan minyak esensial lan mupangat, uga bahan individu sing digunakake kanggo nggawe.

Siap menehi label minyak esensial

Apa sampeyan siap menehi label minyak penting sampeyan? Kita duwe label khusus lan pituduh sing gampang dituruti. Label kasedhiya ing telung ukuran, kanthi pilihan macem-macem warna.

Lambang esensial label pribadi kanggo kita

Minyak Esensial Label Pribadi Kita: Minyak esensial label pribadi kita minangka pemasok minyak esensial kualitas sing paling apik, nawakake para klien wewangian regional kelas unggul sing paling apik ing pasar.

Lilin minyak esensial label pribadi

Minyak Esensial Label Pribadi minangka campuran minyak wangi alami sing dipilih tangan kanthi ahli dicampur kanggo njupuk inti saka merek sampeyan. Wewangian kasebut minangka campuran premium minyak atsiri ing basis lilin klapa organik lan dicampur karo bahan khusus kanggo njamin sifat pembakaran sing tepat.

Lambang esensial label pribadi canada

Minyak atsiri label pribadi canada, ekstrak alkohol saka tanduran utawa bahan tanduran. Sampeyan bisa tuku minyak esensial label pribadi sing paling apik kanthi rega sing cukup ing toko kita. Ana akeh kegunaan liyane kalebu nggawe minyak wangi, menyan, ing ointments lan lotion lan malah minangka flavoring pangan.

Edo label kanggo botol minyak atsiri

Gawe label sampeyan dhewe supaya botol sampeyan katon profesional. Pencipta label iki ngasilake label berkualitas tinggi kanggo botol minyak esensial sing nggawe tampilan profesional lan nglindhungi produk sampeyan saka maling.

Label khusus minyak atsiri

Apa sampeyan nggoleki label khusus minyak esensial? Label minangka cara paling apik kanggo mesthekake yen sampeyan tetep aman nalika nggunakake minyak atsiri. Panggunaan minyak atsiri sing aman tegese luwih saka mung nduwe dhaptar sing kudu ditindakake lan ora kudu ditindakake, nanging uga bisa ngerteni apa sing bisa nyebabake beracun yen ora digunakake kanthi tanggung jawab.

Label botol minyak esensial khusus

Desain label khusus kita mesthi cocog karo botol utawa kothak minyak sing sampeyan duwe. Kemungkinan iku telas nalika nerangake nggawe soko khusus!

Minyak esensial label pribadi paling apik

Minyak esensial label pribadi sing paling apik wis dipilih kanthi ati-ati kanggo nyedhiyakake macem-macem aroma lan mupangat kesehatan. Kita kerja bareng karo sawetara produser paling dhuwur ing donya kanggo nggawa sampeyan 100% minyak atsiri organik murni kanthi rega terjangkau.

Pitakonan Paling Sering

Ora ana jumlah pesenan minimal sing dibutuhake, nanging disaranake sampeyan supaya luwih akeh tinimbang siji (56 botol) kanggo entuk rega grosir.

Ing upaya kanggo njaga kabeh klien ing biaya minimal lan murah, kita ora bisa nampa panjalukan sampel gratis. Kita bakal ngisi ragad penanganan minimal kanggo conto. Entuk conto ing kene

Ya, kita ngirim kapal internasional, menyang kabeh negara utama ing donya. Kita duwe biaya pengiriman sing disubsidi kanthi diskon kanggo pangiriman ing kabeh negara utama ing donya liwat Fedex Priority International: layanan ekspres, winates wektu, bea cukai, lawang-lawang kanggo kiriman internasional (kanthi jangkoan ing saindenging jagad). Sampeyan bisa entuk biaya pengiriman sing tepat kanggo pesenan tuku kanthi mung ngetik barang sing dikarepake ing kranjang blanja, ngeklik checkout, banjur ketik rincian alamat pengiriman kanggo ndeleng pilihan pengiriman sing kasedhiya lan kutipan kanggo pesenan sampeyan.

Ing Aromaeasy, kita menehi nilai dhuwur kanggo jujur ​​​​lan transparan. Kanthi fasilitas manufaktur dhewe, kita langsung pasar online menyang konsumen, supaya ora ana sing ana ing tengah. Sampeyan ora perlu ndhaptar utawa dadi anggota kanggo nikmati rega grosir sing ditawakake. Kita ora duwe "tingkat" utawa "program anggota" grosir lan eceran sing kapisah sing cenderung nambahake rega saben produk. Kajaba iku, ora ana markup tambahan kanggo "distributor" lan "pengecer" sing bakal dibutuhake yen kita uga adol ing toko utawa ing sistem pemasaran liyane. Kita mesthi regane grosir, kanggo saben pelanggan - lan tujuane yaiku kanggo mesthekake yen minyak alami lan bahan kosmetik sing paling apik kasedhiya lan terjangkau kanggo kabeh wong - saka para tukang ing bisnis wiwitan nganti sumur- prodhusèn kosmetik spesialis diadegaké.

Pesenan umume njupuk 10-15 dina kerja saka label desain kanggo nampa produk kasebut

Ya, mayoritas bisnis kita yaiku formulasi khusus lan kita duwe tim pangembangan produk sing terlatih kanggo mbantu sampeyan ngrampungake proses kasebut.

Akeh wong! Kita nawakake macem-macem ukuran, warna, bahan lan jinis kemasan.

Yen sampeyan kasengsem ing nggunakake komponen packaging sing saiki kita ora kurban, kita uga bisa sumber kanggo sampeyan.

Kabeh botol minyak esensial kita nggunakake bahan kaca amber

Toko Miturut Katalog