KEBIJAYAAN HADIAH - KANGGO DILIGEN


Kanggo kabeh karyawan lan mitra bisnis eksternal sing dihargai
Akuntabilitas, transparansi lan inovasi minangka nilai-nilai dhasar AromaEasy lan pamblokiran, kanthi profesionalisme lan kerja keras, kita wis nggawe organisasi sing dadi model keunggulan lan titik referensi kanggo akeh.


Sukses kita raket banget karo perusahaan lan profesional - internal lan eksternal - sing nuduhake tantangan dadi sing paling apik ing bidange, sing menehi hasil tanpa prelu miturut kemampuan lan profesionalisme lan sing nganggep kasetyan lan rasa hormat kanggo ukum minangka cara mung kanggo negesake regane.

Konsep kerja kita yaiku supaya tujuan sing dhuwur lan ora ngidini awake dhewe ora kelangan target. Mula, kita njaluk kerja sama kabeh wong kanggo ngetrapake “kabijakan tanpa hadiah” sing gampang kanggo nggawe pamisahan sing jelas lan aman ing antarane karya lan wujud persahabatan, maksud utawa rasa syukur sing bisa ngrusak. Kawicaksanan iki bisa diringkes ing sawetara ukara ing ngisor iki.

KEBIJAKAN AROMA Gampang, ora ana hadiah


Kanggo ngindhari konflik kepentingan, apa nyata utawa nyata, lan prelu ngetrapake aspek etika kritis (case-bycase) kanthi akurat, perusahaan lan karyawan ora nampa hadiah utawa "kaluwihan" liyane (yaiku, entuk manfaat utawa, langsung utawa ora langsung , kontribusi ekonomi sing ditawakake apa wae) saka supplier, pelanggan, reseller, kolega potensial, utawa individu utawa organisasi liyane kanthi kahanan apa wae. Pedoman Perilaku AromaEasy mbutuhake kabeh wong, perusahaan utawa profesional - internal lan eksternal - nduwe komitmen sing mutlak
ngrawat masarakat lan organisasi sing njaga hubungan kerja kanthi ora bias. Ing pangertene iki, AromaEasy nduduhake standar etika lan tindak tanduk sing paling dhuwur, menehi perawatan sing padha, tanpa ana pengecualian profesional utawa tumindak diskriminatif marang vendor, supplier, pelanggan, karyawan, kolega potensial, reseller utawa supplier uga individu utawa organisasi liyane.


Aku yakin manawa ing ndhuwur bisa dileksanakake tanpa kesulitan kanggo kepentingan umum lan aku matur nuwun kanggo kabeh kerja sama.

Sincerely

AromaGampang