Kebijakan Privasi

Pernyataan Privasi iki nerangake babagan carane Shenzhen AromaEasy E-commerce Co, Ltd ("AromaEasy" "kita," "kita," utawa "kita") nglumpukake, nggunakake, lan mbeberake informasi pribadhi sing ana gandhengane karo operasi ing platform e-commerce AromaEasy .

Informasi apa sing kita kumpulake?

Informasi pribadi yaiku informasi sing bisa digunakake kanggo ngenali sampeyan langsung utawa ora langsung. Informasi pribadi uga kalebu informasi anonim sing gegandhengan karo informasi sing bisa digunakake kanggo ngenali langsung utawa ora langsung sampeyan. Informasi pribadi ora kalebu informasi sing wis ora ana anonine utawa dikumpulke kanthi ora resmi supaya ora bisa ngaktifake kita, apa sing digabungake karo informasi liyane utawa liya, kanggo ngenali sampeyan. 

Kita mung bakal nglumpukake lan nggunakake informasi pribadi sing perlu kanggo tundhuk karo kewajiban sah lan mbantu kita ngurus bisnis lan menehi sampeyan layanan sing dijaluk. 

Kita ngumpulake informasi saka sampeyan nalika ndhaptar ing situs, nyelehake pesenan, langganan newsletter utawa nanggapi survey. 

Nalika ndhaptar utawa ndhaptar ing situs, yen cocog, sampeyan bisa uga pengin ngetik informasi ing ngisor iki: jeneng, alamat e-mail, alamat surat lan nomer telpon. Sampeyan bisa uga, uga ngunjungi situs kanthi anonim.

Apa sampeyan nggunakake informasi kanggo?

Kita nggunakake informasi sing diwenehake kanggo kita kanggo tujuan khusus sing diwenehake informasi kasebut, kaya sing wis ditulis nalika wektu ngempalaken, lan miturut ukum. Informasi sing diklumpukake saka sampeyan bisa uga digunakake ing ngisor iki: 

● Kanggo nggawe pribadhi pengalaman (informasi sampeyan mbantu kita nanggapi kabutuhan individu sing luwih apik) 

● Kanggo nambah situs web lan pengalaman blanja (kita terus-terusan ngupayakake penawaran situs web adhedhasar informasi lan umpan balik sing ditampa saka sampeyan) 

● Kanggo nambah layanan pelanggan (informasi sampeyan mbantu kita nanggapi panjaluk layanan pelanggan lan kabutuhan dhukungan) 

● Kanggo ngolah transaksi kalebu ngetrapake pambayaran lan ngirim produk utawa layanan sing dituku. Kanggo ngurus kontes, promosi khusus, survey, kegiatan utawa fitur situs liyane 

● Kanggo ngirim email kanthi berkala. Alamat email sing diwenehake kanggo pangolahan order, bisa digunakake kanggo ngirim informasi penting lan nganyari babagan tatanan sampeyan, saliyane nampa kabar perusahaan, tambahan, informasi produk utawa layanan sing gegandhengan, etc.

Dasar Hukum kanggo Ngolah Informasi pribadi

Yen sampeyan ana ing Area Ekonomi Eropa ("EEA"), pangolahan informasi pribadhi sampeyan bakal adhedhasar ing ngisor iki: Nganti sampeyan entuk idin kanggo ngolah informasi pribadhi pangolahan kasebut bakal dibenerake miturut Pasal 6 (1) lit. (a) Regulasi Perlindungan Data Umum (EU) 2016/679 ("GDPR"). Yen pangolahan informasi pribadhi sampeyan kudu nindakake kontrak antara sampeyan lan kita utawa kanggo njupuk langkah pra-kontrak miturut panjaluk sampeyan, pangolahan kasebut bakal adhedhasar GDPR Pasal 6 (1) lit. (b). Yen pangolahan perlu kanggo kita netepi kewajiban sah, kita bakal ngolah informasi pribadhi kanthi dhasar GDPR Pasal 6 (1) lit. (c), lan manawa proses kudu digawe kanggo kepentingan kapentingan sing sah, pangolahan kasebut bakal ditindakake sesuai karo Artikel GDPR 6 (1). (f).

Wigati dimangerteni manawa sampeyan wis menehi idin kanggo ngolah informasi pribadhi sampeyan bisa narik idin sampeyan, contone kanthi ngirim e-mail menyang support@aromaeasy.com sawayah-wayah mundur ora bakal mengaruhi ukum saka proses pangolahan sing sadurunge digawe kanthi idin sampeyan.

Hak sampeyan

Kita njupuk langkah sing cukup kanggo mesthekake yen informasi pribadhi akurat, lengkap, lan paling anyar. Sampeyan duwe hak ngakses, mbenerake, utawa mbusak informasi pribadi sing diklumpukake. Sampeyan uga duwe hak kanggo mbatesi utawa obyek, sawayah-wayah, kanggo ngolah informasi pribadhi luwih lengkap. Sampeyan duwe hak kanggo nampa informasi pribadhi kanthi format terstruktur lan standar lan, yen teknis sing cocog, hak informasi informasi pribadhi langsung menyang pihak katelu. Sampeyan bisa menehi keluhan karo panguwasa pangayoman data sing kompeten babagan proses informasi pribadhi.

Kanggo nglindhungi privasi lan keamanan informasi pribadi sampeyan, bisa njaluk informasi saka sampeyan supaya bisa konfirmasi identitas lan hak ngakses informasi kasebut, uga nggoleki lan nyedhiyani informasi pribadi sing kita simpen. Ana kedadeyan manawa undang-undang utawa syarat pangaturan sing ditrapake ngidini utawa kita nolak menehi utawa mbusak sawetara utawa kabeh informasi pribadi sing kita njaga.

Sampeyan bisa ngirim email menyang support@aromaeasy.com kanggo nggunakake hak. Kita bakal nanggapi panjaluk sampeyan ing jangka wektu sing cukup. Kita bakal njupuk kabeh langkah sing cukup kanggo mesthekake data pribadi sampeyan bener lan paling anyar.

Kepiye cara njaga informasi sampeyan?

Sampeyan tanggung jawab kanggo jeneng pangguna lan keamanan sandhi lan keamanan sampeyan ing Aromaeasy. Disaranake milih sandhi sing kuwat lan ganti asring. Aja nggunakake rincian login (email lan sandhi) ing pirang-pirang situs web. 

Sing ngandika, kita nindakake macem-macem langkah keamanan kalebu nawakake panggunaan server sing aman. Kabeh informasi sensitif / kredit sing diwenehake dikirim liwat teknologi Secure Socket Layer (SSL) lan banjur ndhelik menyang database panyedhiya gerbang Pembayaran kita mung supaya bisa diakses dening sing duwe hak akses khusus menyang sistem kasebut, lan dibutuhake informasi rahasia. Sawise transaksi, informasi pribadi (kertu kredit, nomer keamanan sosial, keuangan, lan sapiturute) ora bakal disimpen ing server kita. 

Server lan situs web kita dijamin keamanan lan diverifikasi sacara eksternal dening McAfee Secure saka Symantec saben dina kanggo nglindhungi online.

Apa kita nggunakake cookie?

Ya. Cookie minangka file cilik sing ditrapake situs utawa panyedhiya layanan menyang hard drive komputer liwat browser Web (yen sampeyan ngidini liwat setelan sampeyan). Iki mbisakake sistem situs utawa sistem panyedhiya layanan kanggo ngerteni browser lan njupuk lan ngelingi informasi tartamtu. 

Kita nggunakake cookie kanggo mbantu kita ngelingake lan ngolah barang ing troli blanja, ngerti lan nyimpen pilihan kanggo riko ing ngarep lan nyusun data agregasi babagan lalu lintas situs lan interaksi situs supaya bisa nawakake pengalaman situs lan alat sing luwih apik kanggo sampeyan ing ngarep. 

Kita bisa kontrak karo panyedhiya layanan pihak katelu kanggo mbantu kita ngerti babagan pengunjung situs kanthi luwih apik. Penyedia layanan kasebut ora diidini nggunakake informasi sing dikoleksi kanggo kita kajaba kanggo mbantu nindakake lan ningkatake bisnis kanthi langsung. Contone, nggunakake Google Analytics, layanan analitik web sing disedhiyakake dening Google, Inc. ("Google") kanggo mbantu luwih ngerti kepiye pangguna nggunakake situs web. Google Analytics nggunakake cookie kanggo nglumpukake informasi babagan panggunaan situs web. Informasi iki digunakake kanggo nyusun laporan lan nggawe layanan kanggo mbantu ningkatake situs web lan layanan sing ana gandhengane. Laporan kasebut nyritakake tren situs web tanpa ngenali pengunjung individu. Informasi sing digawe dening cookie Google babagan panggunaan situs web (kalebu alamat IP sampeyan) bisa ditularake lan disimpen dening Google ing server ing Amerika Serikat. Google uga bisa ngirim informasi iki menyang pihak katelu sing kudu ditindakake miturut ukum, utawa ing pihak katelu ngolah informasi kasebut atas jenenge Google. Google ora bakal nggandhengake alamat IP sampeyan karo data liyane sing dianakake Google. 

Ing sawetara kaca situs web, pihak katelu sing menehi aplikasi liwat situs web bisa nyetel cookie dhewe supaya bisa menehi layanan, track sukses aplikasi utawa ngatur aplikasi kanggo sampeyan. Contone, nalika sampeyan nuduhake konten nggunakake tombol enggo bareng media sosial kayata Facebook utawa Twitter, jaringan sosial sing nggawe tombol bakal direkam sing wis ditindakake. Amarga cara kerja cookie, kita ora bisa ngakses cookie iki utawa pihak katelu bisa ngakses data ing cookie sing digunakake.

Yen luwih seneng, sampeyan bisa milih supaya komputer ngelingake saben-saben cookie dikirim, utawa sampeyan bisa milih mateni kabeh cookie liwat setelan browser. Kaya umume situs web, yen mateni cookie, sawetara layanan bisa uga ora mlaku kanthi bener. Nanging, sampeyan isih bisa nyelehake pesenan kanthi ngubungi Layanan Pelanggan ing support@aormaeasy.com.

Apa kita nyampekno informasi apa wae kanggo pihak luar?

Kita ora adol, adol, utawa uga nransfer informasi pihak njaba menyang pihak njaba. Iki ora kalebu pihak katelu sing dipercaya sing nulungi kita ngoperasikake situs web, nglakokake bisnis, ngetrapake pembayaran, ngirim produk utawa layanan sing dituku, ngirim informasi utawa nganyari utawa digunakake layanan sampeyan, supaya pihak-pihak kasebut setuju njaga rahasia iki. Uga bisa nerbitake informasi sampeyan nalika kita yakin release kudu cocog karo undang-undang, ngetrapake kabijakan situs, utawa nglindhungi hak, properti, utawa keamanan wong utawa wong liya. Nanging, informasi pengunjung sing ora bisa dingerteni bisa diwenehake menyang pihak liya kanggo marketing, pariwara, utawa panggunaan liyane.

Suwene sampeyan bisa njaga informasi sampeyan?

Kita bakal njaga informasi pribadhi, yen sampeyan kudu ngrampungake tujuan sing dijelasake ing Kebijakan Privasi iki, kajaba wektu penylametan luwih dibutuhake utawa diijinkeun dening tax, accounting utawa undang-undang liyane.

Link pihak katelu

Kadhangkala, miturut kawicaksanan kita, kita nyakup utawa menehi produk utawa layanan pihak katelu ing situs web kita. Situs pihak katelu iki nduweni kawicaksanan pribadi sing kapisah lan bebas. Mulane kita ora tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo isi lan aktivitas situs iki sing disambung. Nanging, kita ngupaya nglindhungi integritas situs kita lan nrima saran apa wae babagan situs kasebut.

Sarat lan Ketentuan

Mangga uga ngunjungi bagean Sarat lan Ketentuan kita sing nggunakake panggunaan, penafian, lan watesan tanggung jawab sing ngatur panggunaan situs web kita ing Sarat lan Ketentuan.

Owahan kanggo Kebijakan Privasi kita

Yen kita arep ngganti kebijakan privasi kita, kita bakal ngirim owah-owahan ing kaca iki, lan / utawa nganyari tanggal modifikasi Kebijakan Privasi ing ngisor iki.

Contact Us

Yen sampeyan pengin nggunakake salah sawijining hak sing kasebut ing ndhuwur, utawa yen sampeyan duwe pitakon utawa keluhan babagan kabijakan iki, cara proses informasi pribadi sampeyan, hubungi kami liwat e-mail: support@aromaeasy.com.