6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Verbena E260

$4.23 - $1,053.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E260-verbena Kategori: ,

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

Grosir minyak esensial lemon verbena

AromaEasy ngupayakake nawakake minyak esensial premium, murni lan bersertifikat kanthi rega sing terjangkau. 

Minyak Esensial Verbena sing luar biasa duwe aroma manis, buah, hérbal lan jeruk nipis kanthi sentuhan cathetan kembang. Minyak esensial iki kanthi aroma gabungan jeruk lan catetan herbal yaiku minyak sing wajib ana ing omah. Ora mung cocog kanggo nambah formulasi minyak wangi, nanging uga pilihan sing apik kanggo aromaterapi kanggo nambah swasana ati.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas. 

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

PUSTAKA

Nomer CAS: 8024-12-2 ; 85116-63-8
Nomer EINECS: 285-515-0
Kode Produk: E260
Jeneng INCI: Lippia Minyak Daun Citriodora

Bagean sing digunakake: godhong
SINONIM: Aloysia citrodora Palu00e1u, Lippia citriodora Kunth, Aloysia triphylla (L'Hu00e9r.) Britton
Jeneng umum: Lemon Beebrush, verbena
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Sulingan Uap
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan Paling Dhuwur, Ndandani

Rincian Minyak AromaEasy Verbena Essential

Jeneng Ilmiah: Lippia citriodora
Asal: Spanyol
Bagéyan Tanduran: Godhong
Cara Ekstraksi: Disaring uap
Panampilan: Cahya kuning dadi oranye, transparan, cairan seluler

Campuran Uga Kanthi: Basil, Bergamot Mrico Ireng, Kapulaga, Cedarwood, ChamomileCypress, Elemi, FrankincenseGeraniumjeruk bali, Jasmine, Lavender, lemon Marjoram, neroli, Palmarosa, Rosemary, Peppermint, Petitgrain, pink, Spearmint, Tonka buncis, Vanilla, vetiver, Ylang ylang

 

keuntungan Verbena Minyak atsiri

Ngurangi Tandha Tuwa
Minyak esensial Verbena ngemot antioksidan sing nyuda kemungkinan tuwa tuwa, kabukten karo kisut lan bintik-bintik ing kulit.
Iki nglindhungi sel saka karusakan sing disebabake dening faktor eksternal lan mbantu ndandani kerusakan sel lan jaringan.

Nambah Konsentrasi
Aroma minyak esensial verena sing seger lan nyenengake yaiku pasangan sampeyan sing paling apik nalika kerja suwene suwene sinau utawa sinau sadurunge.
Nggunakake minyak verbena kanthi diffuser bakal nambah swasana ati lan nambah energi.

Nyegah lan Nambani Kukul
Minyak esensial Verbena duwe sipat antiseptik sing bisa digunakake kanggo ngresiki kulit lan nglawan kukul.
Sampeyan bisa ngumbah rai nganggo lenga verena sing wis diencerake utawa dicampur karo toner kanggo nyuda tampilan kukul lan ningkatake kukul lan kukul.

 

Grosir minyak esensial lemon verbena

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.


dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Verbena E260 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Verbena

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Verbena E260 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Verbena Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Verbena E260 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Verbena

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Verbena E260 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Verbena Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Verbena E260 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen MyrrhDahuricBlack PepperOils E260 durung: 1)Kasedhiya Penyinaran 2) Asale saka Endapan Limbah 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Minyak Verbena Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Verbena E260 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Verbena Oil Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Verbena E260 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Verbena Oil Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Verbena E260, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Verbena Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Verbena  E260 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Verbena 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Verbena E260 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, VerbenaEssential Oil Grosir E260 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, bahan mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Verbena Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Verbena E260 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Verbena Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Verbena E260.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Verbena

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Verbena E260 diprodhuksi saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Verbena

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px