6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Fennel E230

$2.35 - $585.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E230-Fennel Kategori: ,

minyak adas organik

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi rega sing terjangkau.

Minyak Esensial Fennel Organik kita duwe aroma khas kaya licorice kanthi nada sing asri nanging legi. Tumbuh ing sisih Lor Hongaria, sing ditemokake becik kanggo tuwuh Fennel sing bermutu, tanduran minyak esensial iki ditandur kanthi akeh. Minyak iki duwe efek pemurnian lan detoksifikasi lan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian Minyak AromaEasy Fennel Essential

Jeneng Ilmiah: Foenikulum vulgare
Asal: Hongaria
Bagéyan Tanduran: Wiji
Cara Ekstraksi: Disaring uap
Penampilan: Coklat kuning dadi cairan seluler tanpa warna

Campuran Uga Kanthi: Basil, Bergamot, Caraway, Kapulaga, Chamomile, Clary Sage, Cum, Geranium, Ginger, jeruk bali, Semono uga Sindhunata, lavender, Lavender, lemon, Jeruk, Mandarin, Oranye (manis), pink, Rosemary, Candhake, Ylang ylang.

 

Mupangate Fennel Minyak atsiri

Nambah pencernaan lan ngilangi sembelit
Minyak atsiri adas efektif ing masalah pencernaan, kayata kram perut, gas lan weteng kembung.
Iki uga bisa ningkatake gerakan usus lan mbantu ngatasi sembelit.
Sampeyan bisa nambah sawetara tetes ing teh utawa pijet campuran minyak adas lan minyak pembawa ing weteng.

Pitulung nambani Wounds
Aktivitas antibakteri minyak esensial adas bisa nyepetake penyembuhan luka lan mbantu nglindhungi lara supaya ora kena infeksi.
Iki minangka pilihan sing apik yen sampeyan golek alternatif alami kanggo lara.

Nambani Kelainan Pernafasan
Kualitas antimikroba minyak esensial adas diarani ngatasi rasa ora nyaman ambegan.
Nalika sumebar utawa dihirup, minyak adas bisa nyuda gejala kayata kenceng saka dada, watuk lan wahing.
Yen sampeyan ngalami kesulitan napas amarga kahanan napas sing nemen, mesthine kudu dicoba.

 

minyak adas organik

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Adas E230 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Adas

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Adas E230 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Fennel Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Adas E230 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Adas

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Adas E230 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Adas Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Adas E230 diprodhuksi kanthi ora nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricFennel Essential Oils E230 durung: 1)Kasedhiya Penyinaran 2) Asale saka Endapan Sewage 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Grosir Minyak Esensial Adas Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Adas E230 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Ngendi Tuku Grosir Minyak Esensial Adas

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Adas E230 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak atsiri Adas Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Adas E230, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Esensial Adas Organik Grosir Massal

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Adas  E230 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Adas 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Adas E230 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Minyak Esensial Adas E230 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, zat mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Adas Murni Paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Adas E230 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Adas Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Adas E230.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Adas

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px