6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak atsiri Cedarwood E238

$2.16 - $538.20

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E238-Cedarwood Kategori: ,

akeh minyak atsiri cedarwood

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

PUSTAKA

Nomer CAS: 91771-47-0 ; 68991-36-6
Nomer EINECS: 294-939-5
Kode Produk: E238
Jeneng INCI: Minyak Kayu Cedrus Deodara

Bagean sing digunakake: Wood
Jeneng umum: Cedrus atlantica
METODE EKSTRAKSI: Uap Sulingan 
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan Dhasar, Fixative

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi rega sing terjangkau.

Minyak Cedarwood Essential kita nampilake aroma khas tar sing asap, kayu lan manis. Wit cedar, tanduran sing asale minyak iki, duwe sawetara spesies, kayata Cedrus atlantica, Cedrus deodara, Juniperus mexicana, lan Juniperus virginiana. Minyak atsiri Cedarwood asale saka Texas Cedarwood, uga dikenal minangka Mountain Cedar lan Meksiko Cedar. Bahan kayu cedar mentah kasedhiya ing taun, supaya produksi minyak zaitun akeh. Saliyane aroma kayu manis sing khas, macem-macem wit cedarwood iki diarani menehi dhukungan paling apik kanggo sistem kekebalan awak.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian Minyak AromaEasy Cedarwood Essential

Asal: Texas, USA
Katon: Cairan sing kuning lancip kuning dadi kuning

Campuran Uga Kanthi: Agarwood, Ambrette, Amyris, Angelica, Boronia, Cassie, Kayu manis, Clary Sage, Bud sarung, Kopi, Wiji ketumbar, Cypress, Cemoro, Frankincense, Galbanum, Ginger, Helichrysum, Labdanum, Oakmoss, nilam, Pine, Minterake, Tonka Bean, Vanilla, vetiver.

 

Keuntungan saka Cedarwood Minyak atsiri

Mungkasi kuatir lan Depresi
Sawetara panliten ngandhakake manawa aroma wit cedar duwe efek tenang sing bisa nyuda tingkat kuatir lan nglawan lemes.
Nambah sawetara tetes minyak esensial cedarwood menyang diffuser utawa nyedhot langsung ngasilake rasa tentrem lan santai.

Nambani infeksi jamur
Minyak atsiri Cedarwood duweni sipat antimikroba lan antiseptik, sing ndadekake bisa ngobati infeksi sing disebabake dening bakteri lan jamur.
Yen sampeyan nggoleki jinis minyak esensial kanggo potongan kertas utawa tatu liyane, coba tambahi minyak cedarwood ing koleksi sampeyan.

Nambah Kahanan Kulit
Minyak esensial Cedarwood iku apik kanggo kulit berminyak lan rawan kukul.
Dikandhani bisa ngobati jerawat, amarga minyak sing gedhe banget bisa uga muncul saka kukul.
Sampeyan bisa ngetrapake minyak esensial cedarwood ing ndhuwur wilayah masalah sadurunge turu ing wayah wengi.

 

akeh minyak atsiri cedarwood

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cedarwood E238 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Cedarwood

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cedarwood E238 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Cedarwood Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cedarwood E238 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Cedarwood

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cedarwood E238 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Cedarwood Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cedarwood E238 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Cedarwood DahuricBlack PepperOils E238 durung: 1) Kasedhiya Iradiasi 2) Asale saka Endapan Sewage 3Diobati karo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Grosir Minyak Cedarwood Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cedarwood E238 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where tuku Cedarwood Oil Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Cedarwood E238 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Cedarwood Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Cedarwood E238, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Cedarwood Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cedarwood  E238 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Cedarwood 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Cedarwood E238 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Grosir Minyak Esensial Cedarwood E238 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik. , zat mutagen utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Cedarwood Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Cedarwood E238 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Cedarwood Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Cedarwood E238.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Cedarwood

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cedarwood E238 diprodhuksi saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Cedarwood

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px