6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak atsiri Cengkeh E249

$2.82 - $702.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E249-Cengkeh Kategori: ,

minyak esensial cengkeh organik

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

PUSTAKA

Nomer CAS: 8000-34-8 ; 84961-50-2
Nomer FEMA: 2323
Nomer EINECS: 284-638-7
Kode Produk: E249
Jeneng INCI: Minyak Kembang Eugenia Caryophyllus (Cengkeh)

Bagean sing digunakake: Bud
SINONIM: Syzygium aromaticum (L.) Merrill & Perry
Caryophyllus aromaticus L
Eugenia caryophyllata Thunb.

Jeneng umum: Laung
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Sulingan Uap
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan Tengah

AromaEasy ngupayakake nawakake minyak esensial premium, murni lan bersertifikat kanthi rega sing terjangkau. 

Minyak Clove Essential kita duwe aroma sing anget, manis lan rada pedhes. Bahan utama minyak esensial iki yaiku eugenol, sawijining fenol sing utamane nyumbang kanggo aroma minyak. Uga dikenal minangka minyak cengkeh, eugenol umume digunakake minangka agen rasa kanggo panganan lan teh. Nyedhiyakake rasa nyeri nalika digunakake kanthi topikal lan mbantu ngatasi keluhan pencernaan lan pernafasan nalika dijupuk ing njero.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas. 

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian minyak atsiri AromaEasy Clove

Jeneng Ilmiah: Syzyxygen aromaticum
Asal: Sri Lanka
Bagéyan Tanduran: Tunas
Cara Ekstraksi: Uap Distilasi
Penampilan: Pucat kuning, transparan, cairan seluler

Campuran Uga Kanthi: Bergamot, Lada Ireng, Kapulaga, Cedarwood, Clary Sage, Cypress, Elemi, Geranium, Ginger, jeruk bali, Semono uga Sindhunata, lemon, Jeruk, Marjoram, Niaouli, Oppanax, Oranye (manis), Palmarosa, nilam, Petitgrain, Ravensara, Rosalina, Tea Tree, Kunir, vetiver

 

keuntungan Sarujuk Minyak atsiri

Nglawan Infeksi
Sipat antibakteri lan antimikroba saka minyak esensial cengkeh bisa mateni bakteri.
Dikandhani bisa ngobati infeksi sing disebabake dening mikroorganisme lan bakteri.

Nyuda Nyeri
Minyak atsiri cengkeh dianggo minangka obat penghilang rasa nyeri alami.
Iki efektif banget kanggo nyeri untu, nyeri sirah lan otot.

Ngapikake Weteng Ngelu
Minyak atsiri cengkeh dianggep minangka obat ing omah kanggo macem-macem masalah pencernaan, kalebu mual, perut kembung, kram weteng lan kejang weteng.

Mbuwang rasa ora nyaman ambegan
Minyak atsiri cengkeh dipercaya bisa ngatasi kahanan pernapasan kaya watuk lan asma.
Sampeyan bisa nyelehake menyang diffuser utawa mung nyedhot saka botol.
Aroma minyak cengkeh sing seger lan legi bisa ngresiki tenggorokan lan saluran napas sampeyan.

 

minyak esensial cengkeh organik

Cautions

Aja dienggo nalika meteng lan nalika nyusoni.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.


dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cengkeh E249 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Cengkeh

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cengkeh E249 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Cengkeh Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cengkeh E249 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Cengkeh

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cengkeh E249 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Cengkeh Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cengkeh E249 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Cengkeh DahuricBlack PepperOils E249 durung: 1) Kasedhiya Iradiasi 2) Asale saka Endapan Sewage 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Minyak Cengkeh Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cengkeh E249 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Ngendi Tuku Minyak Cengkeh Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Cengkeh E249 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Cengkeh For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Cengkeh E249, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Cengkeh Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cengkeh  E249 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Cengkeh 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Cengkeh E249 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Grosir Minyak Esensial Cengkeh E249 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik. , zat mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Cengkeh Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Cengkeh E249 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Cengkeh Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Cengkeh E249.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Cengkeh

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cengkeh E249 diprodhuksi saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Cengkeh

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px