6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Lemongrass E239

$2.82 - $702.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E239-Lemongrass Kategori: ,

Grosir minyak es sing penting

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi rega sing terjangkau.

Minyak Esensial Lemongrass nduweni aroma seger, jeruk nipis, ijo lan legi alus. Efek aroma lan efek sing nyenengake yaiku salah sawijining minyak sing paling populer ing antarane para pecinta minyak esensial. Lenga kusut iki tenat banget - rada suwe. Kejabi mupangate minyak wangi, uga nduweni macem-macem sifat sing bisa migunani tumrap kesehatan.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian minyak esensial AromaEasy Lemongrass

Jeneng Ilmiah: Cymbopogon flexuosus
Asal: Indonesia
Bagéyan Tanduran: Godhong
Cara Ekstraksi: Uap Distilasi
Katon: Cairan sing kuning lancip kuning dadi kuning

Campuran Uga Kanthi: Basil, Bergamot, Mrico Ireng, Cedarwood, sereh, Clary Sage, Cypress, Fennel, Geranium, Ginger, jeruk bali, Jasmine, juniper, Lavender, lemon, Jeruk, Marjoram, neroli, Niaouli, Oranye (manis), Palmarosa, nilam, Pine, Rosemary, Tea Tree, Thyme, vetiver, Yarrow, Ylang ylang

 

Wuku Lemongrass Minyak atsiri

Waras Wounds lan Nyegah Infeksi
Kanthi sifat antibakteri, minyak esensial jerami efektif tumrap macem-macem bakteri, utamane sing tahan obat.
Iki bisa digunakake minangka obat alami kanggo ningkatake penyembuhan luka lan ngobati infeksi.

Nyuda Nyeri lan Nyuda Peradangan
Lemongrass ngemot senyawa anti-inflamasi sing diarani jeruk, sing bisa nyuda nyuda.
Iki bisa nyuda rasa otot, nyeri sendi lan kahanan sing disebabake dening radang kronis kayata panandhang asma, tukak peptik kronis, lan radhang sendi.

Nambah Kesehatan Rambut
Minyak esensial jerami ditemokake kanggo mbantu nglawan ketombe lan njaga kulit kepala sing sehat.
Sampeyan bisa pijet kulit sirah kanthi minyak serai sing wis diencerake utawa nambah sawetara tetes ing sampo sampeyan.

 

Grosir minyak es sing penting

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Lemongrass E239 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Lemongrass

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Lemongrass E239 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Lenga Lemongrass Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Lemongrass E239 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Atsiri Lemongrass

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Lemongrass E239 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Lemongrass Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Lemongrass E239 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Lemongrass DahuricBlack PepperOils E239 durung: 1)Kasedhiya Iradiasi 2) Asale saka Endapan Sewage 3Diobati karo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Grosir Minyak Lemongrass Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Lemongrass E239 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Ngendi Tuku Lenga Lemongrass Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Atsiri Lemongrass E239 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Lemongrass For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Atsiri Lemongrass E239, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Lemongrass Organik Grosir Massal

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Lemongrass  E239 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Serai 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Atsiri Lemongrass E239 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Lemongrass Essential Oil Grosir E239 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik. , zat mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Lemongrass Murni 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Atsiri Lemongrass E239 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Serai Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Atsiri Lemongrass E239.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Atsiri Lemongrass

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Lemongrass E239 diprodhuksi saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Atsiri Lemongrass

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px