6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Wormwood E243

$4.70 - $1,170.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E243-Wormwood Kategori: ,

minyak atsiri wormwood didol

AromaEasy ngupayakake nawakake minyak esensial premium, murni lan bersertifikat kanthi rega sing terjangkau. 

Minyak Esensial Wormwood Kita nampilake aroma ijo sing seger lan seger. Nalika asale asli Eropa lan Afrika Lor, wormwood saiki tuwuh ing pirang-pirang iklim lan ditandur ing pirang-pirang wilayah, kalebu Asia, Amerika Selatan, lan Amerika Serikat. Perlu dielingi yen dosis tinggi minyak esensial iki bisa nyebabake muntah lan keracunan. Gunakake kanthi jumlah sithik.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas. 

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian Oli AromaEasy Wormwood Essential

Jeneng Ilmiah: Artemisia absinthium
Asal: India
Bagéyan Tanduran: Godhong lan Ndhuwur Kembang
Cara Ekstraksi: Uap Distilasi
Katon: Cairan pucet nganti kuning tuwa

Campuran Uga Kanthi: Jasmine, Lavender, neroli, Oranye (Manis)Ylang-ylang, Frankincense, Manuka, Mur  

 

keuntungan Wormwood Minyak atsiri

Ngurangi Rasa Nyeri
Kanthi ngilangi rasa nyeri lan anti-inflamasi, minyak esensial wormwood bisa nyuda rasa otot lan sendi.
Nglamar minyak cacing encer kanthi tliti ing kulit bakal nyuda tingkat rasa nyeri.

Ngurangi Peradangan
Peradangan minangka salah sawijining penyebab akeh kahanan kronis.
Senyawa alami sing ditemokake ing wormwood sing diarani Artemisinin bisa mbantu nglawan peradangan ing awak lan mbantu perawatan penyakit sing ana gandhengane karo pembengkakan.

Ngredhakaké Stress
Minyak esensial Wormwood nyedhiyakake efek sing nyenengake sing kabukten efektif banget kanggo ngatasi stres sing nemen, turu sing ngganggu, lan kuatir banget.

 

minyak atsiri wormwood didol

Cautions

Aja dienggo nalika meteng lan nalika nyusoni.
Minyak iki kuat lan kudu digunakake kanthi ati-ati kanthi jumlah sithik.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.


dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Wormwood E243 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Wormwood

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Wormwood E243 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Wormwood Grosir Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Wormwood E243 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Wormwood

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Wormwood E243 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Wormwood Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Wormwood E243 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Wormwood DahuricBlack PepperOils E243 durung: 1) Kasedhiya Iradiasi 2) Asale saka Endapan Limbah 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Minyak Wormwood Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Wormwood E243 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Wormwood Oil Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Wormwood E243 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Wormwood Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Wormwood E243, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Wormwood Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Wormwood  E243 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Wormwood Wiji 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Wormwood E243 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Wormwood Essential Oil Grosir E243 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik. , zat mutagen utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Wormwood Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Wormwood E243 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Wormwood Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Wormwood E243.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Wormwood

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Wormwood E243 diprodhuksi saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Wormwood Essential Oil Suppliers

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px