6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Bergamot E220

$2.59 - $643.50

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E220-Bergamot Kategori: ,

akeh minyak esensial bergamot

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

PUSTAKA

Nomer CAS: 8007-75-8 ; 89957-91-5
Nomer FEMA: 2153
Nomer EINECS: 289-612-9
Kode Produk: E220
Jeneng INCI: Minyak Woh Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot)

Bagean sing digunakake: Pil
SINONIM: Jeruk bergamia Risso
Jeruk aurantium var. bergamia Loisel
Citrus aurantium subsp. bergamia (Risso & Poit.) Wight & Arn. mantan Engl.

Jeneng umum: Jeruk bergamia Risso
Jeruk aurantium var. bergamia Loisel
Citrus aurantium subsp. bergamia (Risso & Poit.) Wight & Arn. mantan Engl.

METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Dipencet Dingin
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan Ndhuwur

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi rega sing terjangkau.

Minyak Esensial Bergamot kita asale saka Italia sisih kidul, ing endi umume pasokan bergamot ing dunya tuwuh. Tekanan kadhemen saka kulit jeruk bergamot sing ditandur ing peternakan sing diambung srengenge, minyak bergamot sing ditawakake duwe aroma sing cerah, manis lan seger kanthi sentuhan landhesan pedhes lan kembang. Nggunakake dhewe bisa nggawe swasana santai, nalika dicampur karo minyak jeruk liyane bisa menehi pengalaman sing luwih nyenengake.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian Minyak AromaEasy Bergamot Essential

Asal: Italia
Katon: Cairan seluler kuning nganti kuning pucat

Campuran Uga Kanthi: Mrico Ireng, Clary Sage, Ketumbar, Cypress, Eucalyptus, Frankincense, Geranium, Ginger, Helichrysum, Jasmine, juniper, Lavender, lemon, Mandarin, Marjoram, Melissa, Myrtle, neroli, Nutmeg, Oranye (manis), Palmarosa, nilam, pink, Rosemary, Candhake, Spikenard, Tea Tree, Thyme, vetiver, Violet, Ylang ylang.

 

Mupangate Minyak Esensial Bergamot

Gampang rasa ora nyaman pencernaan
Minyak atsiri Bergamot duweni sipat anti-inflamasi, sing dipercaya bisa nyebabake pencernaan, nyuda kram lan nyeri lambung liyane lan ngatasi sembelit.

Nambah Kesehatan Kulit
Kanthi senyawa antimikroba lan antibakteri, minyak esensial bergamot bisa uga nyuda peradangan lan ngobati jerawat.
Antioksidan sing ana ing lenga bergamot bisa uga nyuda tampilan bekas utawa bekas kukul.
Tambah minyak ing toner utawa krim ing rutinitas perawatan kulit ing wayah wengi kanggo entuk kulit sing luwih alus.

Nambah Swasana Sampeyan
Minyak atsiri Bergamot minangka panguat swasana alami, amarga bisa ningkatake rasa seneng lan nyuda ketegangan, kuatir lan depresi.
Nambah sawetara tetes menyang diffuser lan nyedhot aroma minyak bergamot sing enak bisa nambah turu.

 

akeh minyak esensial bergamot

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Bergamot E220 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Bergamot Grosir

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Bergamot E220 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Bergamot Grosir Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Bergamot E220 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Bergamot

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Bergamot E220 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Bergamot Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Bergamot E220 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricBergamotOils E220 durung: 1) Kasedhiya Penyinaran 2) Asale saka Endapan Sewage 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Minyak Bergamot Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Bergamot E220 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Minyak Bergamot Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Bergamot E220 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Bergamot Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Bergamot E220, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Bergamot Organik Grosir Bulk

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Bergamot  E220 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Bergamot 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Bergamot E220 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Grosir Minyak Esensial Bergamot E220 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik. , zat mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Bergamot Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Bergamot E220 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Bergamot Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Bergamot E220.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Bergamot

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Bergamot E220 diprodhuksi saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Bergamot

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px