6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Cajeput E251

$2.59 - $643.50

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E251-Cajeput Kategori: ,

tuku minyak esensial cajeput

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

AromaEasy ngupayakake nawakake minyak esensial premium, murni lan bersertifikat kanthi rega sing terjangkau. 

Minyak Esensial Cajeput kita nggawa aroma seger, jamu lan rada camphorous sing padha karo aroma gabungan kamphor, kapulaga, lan rosemary. Uap sing disaring saka godhong lan ranting seger saka wit cajeput, minyak esensial iki nduweni sifat kuat sing migunani kanggo pikiran lan awak nalika ngubungake kita menyang alam donya kanthi aroma sing seger. Dibandhingake karo kita Minyak Pokok Teh, aroma Minyak Esensial Cajeput kurang kuat nanging efek sing padha.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas. 

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

PUSTAKA

Nomer CAS: 8008-98-8 ; 85480-37-1
Nomer FEMA: 2225
Nomer EINECS: 287-316-4
Kode Produk: E251
Jeneng INCI: Minyak Daun Melaleuca Leucadendron Cajuputi (Cajeput)

Bagean sing digunakake: Godhong lan Ranting
SINONIM: Melaleuca cajuputi Powell Melaleuca leucadendra L. Melaleuca leucadendron var. cajuputi
Jeneng umum: Kayu Putih, Wit Teh Putih, Paperback Nangis, Paperbark Godhong dawa, Paperbark Putih
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Sulingan Uap
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan Tengah

Rincian Minyak AromaEasy Cajeput Essential

Jeneng Ilmiah: Melaleuca Cajeputi
Asal: Australia
Bagéyan Tanduran: Godhong lan Ranting
Cara Ekstraksi: Disaring uap
Katon: Cairan lancip bening kuning pucet

Campuran Uga Kanthi: Bergamot, Mrico Ireng, Chamomile, Kayu manis, Clary Sage, Cengkeh, Cypress, Elemi, Eucalyptus, Geranium, Ginger, Lavandin, Lavender, lemon, Mandarin, Jingga Manis, Palmarosa, Peppermint, Ravensara, Rosemary, Tangerine, Thyme

 

keuntungan Cajeput Minyak atsiri

Nambani Kadhemen lan Batuk
Minyak esensial Cajeput asring digunakake minangka obat ing omah kanggo ngobati selesma lan flu.
Uap kasebut bisa mbantu mbukak sinus lan saluran napas, saengga bisa ngatasi rasa ora nyaman ambegan.
Uga bisa digunakake minangka expectorant, sing nambah tenggorokan, serak, lan gejala sing gegandhengan karo batuk liyane.

Nyuda otot lan nyeri sendi
Minyak atsiri Cajeput duweni sipat anti-inflamasi lan menehi rasa nyeri.
Yen wis diencerke, kulit bisa digunakake kanthi topikal kanggo nyuda kahanan sing lara.

Ngusir Bugs lan Serangga
Minyak esensial Cajeput bisa njaga lemut lan serangga liyane.
Iki uga bisa nulungi kulit sing wis nresep kewan omo nalika ditrapake kanthi topikal.

 

tuku minyak esensial cajeput

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.


dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cajeput E251 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Cajeput

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cajeput E251 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Cajeput Grosir Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cajeput E251 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Cajeput

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cajeput E251 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Cajeput Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cajeput E251 diprodhuksi kanthi ora nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Cajeput DahuricBlack PepperOils E251 durung: 1) Kasedhiya Iradiasi 2) Asale saka Endapan Limbah 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Minyak Cajeput Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cajeput E251 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Minyak Cajeput Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Cajeput E251 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Cajeput For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Cajeput E251, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Cajeput Organik Grosir Bulk

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cajeput  E251 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Cajeput 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Cajeput E251 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Cajeput Essential Oil Grosir E251 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik. , zat mutagen utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Cajeput Murni 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Cajeput E251 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Cajeput Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Cajeput E251.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Cajeput

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cajeput E251 diprodhuksi saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Cajeput

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px