6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak atsiri Chamomile E210

$8.79 - $1,053.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E210-Chamomile Kategori: ,

Grosir minyak chamomile penting

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

PUSTAKA

Nomer CAS: 8002-66-2 ; 84082-60-0
Nomer FEMA: 2275
Nomer EINECS: 283-467-5
Kode Produk: E210
Jeneng INCI: Minyak Kembang Anthemis Nobilis

Bagean sing digunakake: Bunga
SINONIM: Chamaemelum nobile (L.) Kabeh.
Anthem nobilis L.

Jeneng umum: Chamomile Inggris, Kamomil Romawi, Chamomile Taman, Chamomile Rendah, Daisy Ibu
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Sulingan Uap
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan Tengah

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi akeh kanthi rega sing terjangkau.

Minyak Esensial Chamomile kita duwe aroma woh-wohan sing anget, nyebar, kanthi nada dhasar sing nyenengake kanggo awak lan pikiran. Oli manis lan lembut iki minangka minyak sing paling aman kanggo bocah. Iki efektif banget kanggo nyengkuyung turu, nentremake kuatir, lan malah ngilangi gejala kolik lan untu.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Detil saka AromaEasy Chamomile Essential Oil

Asal: USA
Penampilan: Pucat kuning, transparan, cairan seluler

Campuran Uga Kanthi: Bergamot, Clary Sage, Lavender, Geranium, Jasmine, neroli, Tea Tree, pink, Lemon lan Ylang ylang.

 

Mupangate Minyak Esensial Chamomile

Mbusak Masalah Pencernaan
Minyak Esensial Chamomile efektif banget nalika ana masalah pencernaan kayata gas, kolitis, diare, kram, IBS (sindrom usus sing gampang nesu), lsp.

Balance Hormone Sampeyan
Akeh wanita sing ngerteni minyak esensial Chamomile minangka sumber sing apik kanggo nyuda gejala PMS.
Iki uga kabukten nguntungake kanggo ningkatake keseimbangan hormonal lan ngobati amenore lan wektu sing ilang.

Ngurangi Rasa Kuwatir lan Ngeculake
Minyak esensial chamomile duwe kualitas antidepresan sing nyuda kuatir lan stres.
Senyawa sing ana ing lenga chamomile, kayata apigenin, duwe efek sedative ing awak apa sing dikonsumsi utawa dihirup.

Ningkatake Kesehatan Kulit
Senyawa anti-inflamasi ing minyak esensial chamomile apik banget kanggo kulit sampeyan.
Minyak chamomile uga migunani kanggo eksim nalika ditrapake ing kulit.

 

Grosir minyak chamomile penting

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

Deleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy ing SINI

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir lenga chamomile E210 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir lenga chamomile

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir lenga chamomile E210 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Chamomile Grosir Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir lenga chamomile E210 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir lenga chamomile

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir lenga chamomile E210 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Chamomile Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir lenga chamomile E210 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricChamomile Oils E210 durung: 1) Kasedhiya Iradiasi 2) Asal-Usul saka Endapan Sewage 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Minyak Chamomile Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir lenga chamomile E210 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where tuku Chamomile Oil Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir lenga chamomile E210 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Chamomile Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir lenga chamomile E210, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Chamomile Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir lenga chamomile  E210 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Chamomile 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir lenga chamomile E210 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Minyak Chamomile E210 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, mutagenik. utawa zat reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Chamomile Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir lenga chamomile E210 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Chamomile Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir lenga chamomile E210.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Chamomile

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Minyak Penting Chamomile E210 diprodhuksi sakabehe saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Chamomile

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px