Grosir Bahan Bakar Minyak Esensial Champaca E246

$52.40 - $2,074.63

Pilih pilihan
Ukuran: 100ml (3.38 fl oz)
$52.40
Ukuran: 250 g (8.82 ons)
$126.11
Ukuran: 500 g (17.64 ons)
$229.28
Ukuran: 1 kg (2.20 pon)
$436.76
Ukuran: 2 kg (4.41 pon)
$856.06
Ukuran: 5 kg (11.02 pon)
$2,074.63
Clear

Champaca putih, uga dikenal kanthi jeneng Michelia Alba, minangka tanduran kembang sing asale saka wilayah tropis lan subtropis ing Asia. Kembang tanduran iki paling misuwur amarga aroma sing mabuk.

Kanthi kualitas gondho kembang sing padha, Minyak Esensial Champaca Putih (Magnolia) digunakake kanthi wiji ing minyak wangi lan awak lan lilin wangi.

SKU: E246-Champaca Putih Kategori: ,