6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Bahan Bakar Minyak Esensial Champaca E246

$4.94 - $1,228.50

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E246-Champaca Putih Kategori: ,

minyak esensial champaca putih

 

DOKUMEN
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download

AromaEasy ngupayakake nawakake minyak esensial premium, murni lan bersertifikat kanthi rega sing terjangkau. 

Minyak Esensial Champaca Putih (Magnolia) Kita duwe aroma kembang sing kaya vanila kanthi aroma herbal sing rada pedhes lan ijo. Sing paling misuwur amarga kembang aromatik, champaca putih digunakake ing saindenging Tiongkok ing praktik spiritual lan upacara religius. Minyak esensial sing diekstrak saka kembang lan godhong wit cemeng iki sing ditandur akeh ing China kidul wangi duwe aroma sing padha. Lan bisa digunakake ing aplikasi sing luwih akeh sawise dikonsentrasi dadi formula ekstrak sing gampang digunakake nggunakake distilasi uap.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas. 

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Detil saka AromaEasy White Champaca Essential Oil

Jeneng Ilmiah: Michelia alba
Asal: China
Bagéyan Tanduran: Kembang lan Godhong
Cara Ekstraksi: Uap Distilasi
Katon: Cairan kuning nganti kuning pucat

Campuran Uga Kanthi: Agarwood, Ambrette, Amyris, Bergamot, Mrico Ireng, Kapulaga, Carnation, Cedarwood, Kayu manis, Cistus, Bud sarung, Wiji ketumbar, Dawana, Frankincense, Galbanum, Hay,  Jasmine, Labdanum, lemon, Mandarin, Mur, neroli, Oppanax, Oranye (manis), Blossom Oranye, Orris, Osmanthus, nilam, Petitgrain, pink, Candhake, Kacang Tonka, Vanila, vetiver, Violet, Ylang ylang

 

keuntungan Champaca Putih Minyak atsiri

Masalah Pernafasan Bantuan
Minyak esensial champaca putih dipercaya bisa ngrangsang kortikosteroid, jinis hormon ing awak, sing mbantu nyuda rasa ora nyaman lan kahanan ambegan.
Coba gunakake minyak esensial iki kanthi diffuser yen sampeyan ngalami gejala kaya irung, batuk lan ambegan ambegan.

Gampang Ngatasi Masalah Turu
Minyak esensial champaca putih bisa dadi mupangat nalika ningkatake kualitas turu.
Minyak champaca putih sing santai lan sedatif nyebabake efektif kanggo ngatur siklus turu lan ngindhari turu.

Ngusir Serangga lan Bug
Sampanye putih minangka obat anti serangga alami.
Nambahake menyang semprotan krasan utawa ditrapake ing kulit ing ndhuwur kulit sawise diencerke kanthi efektif bisa njaga kewan omo lan gigitan serangga.

 

minyak esensial champaca putih

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.


dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Champaca Putih E246 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Champaca Putih

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Champaca Putih E246 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Champaca Putih Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Champaca Putih E246 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Champaca Putih

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Champaca Putih E246 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Champaca Putih Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Champaca Putih E246 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricWhite ChampacaOils E246 durung: 1)Kasedhiya Penyinaran 2) Asale saka Endapan Sewage 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku White Champaca Essential Oil Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Champaca Putih E246 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Putih Champaca Essential Oil Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Champaca Putih E246 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Champaca Putih

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Champaca Putih E246, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Organik Putih Champaca Essential Oil Grosir Bulk

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Champaca Putih   E246 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Champaca Putih 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Champaca Putih E246 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, White ChampacaOils E246 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, mutagenik. utawa zat reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Champaca Putih Murni  

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Champaca Putih E246 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Champaca Putih Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Champaca Putih E246.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Champaca Putih

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px