6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak atsiri Chuanxiong E237

$6.12 - $1,521.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E237-Chuanxiong Kategori: ,

lenga chuanxiong

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi rega sing terjangkau.

Minyak Esensial Chuanxiong kita nduweni aroma khas sing legi, legi, lan legi kanthi aroma lemah lan empuk. Chuanxiong umume dibudidayakake lan diproduksi ing provinsi Sichuan lan Yunnan ing Tiongkok. Didokumentasikake ing Shennong Ben Cao Jing, buku saka China babagan obat-obatan obat wiwit taun 200 lan 250 CE, chuanxiong dianggep minangka ramuan kelas "unggul". Minyak Chuanxiong konsentrasi banget, lan nduweni sifat sing migunani kanggo kesehatan sing padha karo ramuan dhewe.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

 

Rincian Minyak AromaEasy Chuanxiong Esensial

Jeneng Ilmiah: Ligusticum striatum
Asal: China
Bagéyan Tanduran: Rhizome
Cara Ekstraksi: Uap Distilasi
Katon: Cairan sing kuning lancip kuning dadi kuning

Campuran Uga Kanthi: Bergamot, Mrico Ireng, Kapulaga, Cedarwood, Clary Sage, Cypress, Elemi, Geranium, Ginger, jeruk bali, Semono uga Sindhunata, lemon, Jeruk, Marjoram, Niaouli, Oakmoss, Oppanax, Oranye (manis), Palmarosa, nilam, Petitgrain, Ravensara, Rosalina, Tea Tree, Kunir, vetiver, Yarrow.

 

 

Wuku Chuanxiong Minyak atsiri

Mbantu Nambani Kelainan menstruasi
Chuanxiong umume digunakake ing Obat Tradisional Tiongkok kanggo ngatasi masalah wanita.
Sawetara wanita kanthi periode ora teratur, menopause utawa masalah menstruasi liyane nemokake minyak chuanxiong efektif kanggo ngatur siklus menstruasi lan ngatasi rasa ora nyaman nalika menstruasi.

Nyuda Nyeri lan Ningkatake Sirkulasi Darah
Minyak Chuanxiong diarani mbantu nyuda rasa nyuda.
Iki uga apik kanggo wong sing nandhang migren lan wis dadi resep obat herbal kanggo ngatasi sakit sirah luwih saka 1000 taun.

Nyuda rasa ora nyaman ambegan
Minyak Chuanxiong bisa uga ditrapake kanggo masalah batuk lan ambegan liyane.
Bisa digunakake kanggo ngresiki saluran napas lan nyegah batuk.

 

lenga chuanxiong

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Chuanxiong E237 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Chuanxiong

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Chuanxiong E237 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Chuanxiong Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Chuanxiong E237 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Chuanxiong

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Chuanxiong E237 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Chuanxiong Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Chuanxiong E237 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricChuanxiong Essential Oils E237 durung: 1) Kasedhiya Penyinaran 2) Asale saka Endapan Sewage 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Grosir Minyak Esensial Chuanxiong Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Chuanxiong E237 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where tuku Chuanxiong Essential Oil Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Chuanxiong E237 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Chuanxiong For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Chuanxiong E237, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Organik Chuanxiong Essential Oil Grosir Bulk

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Chuanxiong  E237 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Chuanxiong 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Chuanxiong E237 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Minyak Esensial Chuanxiong E237 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, zat mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Chuanxiong Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Chuanxiong E237 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Chuanxiong Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Chuanxiong E237.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Chuanxiong

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px