6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Clary Sage E214

$4.79 - $760.50

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E214-Clary Sage Kategori: ,

akeh minyak esensial clary sage

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

PUSTAKA

Nomer CAS: 8016-63-5 ; 84775-83-7
Nomer FEMA: 2321
Nomer EINECS: 283-911-8
Kode Produk: E214
Jeneng INCI: Minyak Salvia Sclarea (Sage Clary)

Bagean sing digunakake: Ndhuwur Kembang lan Godhong
SINONIM: Salvia sclarea L
Jeneng umum: Clary, Clary Wort, Muscatel Sage, Sage Eropa, French Clary Sage
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Sulingan Uap
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan Tengah

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi akeh kanthi rega sing terjangkau.

Aroma minyak Clary Sage Essential sing apik yaiku gabungan saka aroma bumi, buah, kembang, nutty, lan ramuan. Campuran apik karo macem-macem minyak esensial. Lan mbantu nyuda ketegangan lan nyiyapake awak lan pikiran sampeyan kanggo turu sing lena.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Detil saka AromaEasy Clary Sage Essential Oil

Asal: Rusia
Katon: Cairan lancip ora ana warna coklat-kuning, asring cair lancip lan kuning pucet

Campuran Uga Kanthi: Amyris, Basil, Kapulaga, Carnation, Cedarwood, Champaca Putih, Kayu manis, Cistus, sereh, Ketumbar, Cypress, Frankincense, Geranium, jeruk bali, Hay, Jasmine, Juniper, Labdanum, Lavender, Jeruk, nilam, Pine, pink, Candhake, Tembakau,  Ylang ylang

 

Mupangate Minyak Esensial Clary Sage

Dhukungan Keseimbangan Hormon
Minyak esensial clary sage efektif banget kanggo menopause kanthi ngimbangi level hormon.
Dikandhani manawa ngetrapake minyak bijih clary ing sisih ngisor sikil bisa nyuda kelip-kelip panas.
Iki uga kabukten nguntungake kanggo ngilangi gejala PMS liyane, kayata kembung, kram menstruasi, lan swasana ati.

Ngurangi Stress lan Kuatir
Minyak esensial Clary sage bisa ningkatake rasa seneng lan mbantu ngatasi stres.
Nyedhot manawa ditambahake menyang panyebar, aroma seger lan herbal bisa nggawe sampeyan santai lan santai sawise dina suwene.

Ngurangi otot lan nyeri sendi
Sipat anti-inflamasi penting minyak esensial clary bisa nyuda rasa otot.
Nglamar minyak bijih clary kanthi topikal ing kulit bakal ngilangi rasa nyeri lan nyenengake lan nyuda pembengkakan.

Ningkatake Penyembuhan Wound
Minyak esensial Clary sage duwe efek antibakteri lan nunjukake potensial kanggo ndandani jaringan kulit sing rusak.
Sampeyan uga migunani kanggo ngobati infeksi kulit.
Sampeyan bisa nggunakake minyak bijih clary diencerke kanthi topikal menyang wilayah sing tatu.

 

akeh minyak esensial clary sage

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Deleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy ing SINI

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Clary Sage E214 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Clary Sage

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Clary Sage E214 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Clary Sage Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Clary Sage E214 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Clary Sage

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Clary Sage E214 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Clary Sage Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Clary Sage E214 diprodhuksi kanthi ora nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricClary Sage Essential Oils E214 durung: 1) Kasedhiya Penyinaran 2) Asale saka Endapan Sewage 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Grosir Minyak Esensial Clary Sage Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Clary Sage E214 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Ngendi Tuku Grosir Minyak Esensial Clary Sage

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Clary Sage E214 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Clary Sage

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Clary Sage E214, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Organik Clary Sage Minyak Esensial Grosir Bulk

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Clary Sage  E214 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Sage Clary 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Clary Sage E214 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Clary Sage Essential Oils E214 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik. , zat mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Clary Sage Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Clary Sage E214 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Clary Sage Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Clary Sage E214.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Clary Sage

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px