6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Geranium E208

$3.29 - $819.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E208-Geranium Kategori: ,

Grosir minyak es geranium

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

PUSTAKA

Nomer CAS: 8000-46-2 ; 90082-51-2
Nomer FEMA: 2618
Nomer EINECS: 297-385-2; 294-470-6
Kode Produk: E208
Jeneng INCI: Minyak Graveolens Pelargonium (Geranium)

Bagean sing digunakake: Godhong lan Ndhuwur
SINONIM: Pelargonium x asperum
Pelargonium kuburan (Thunb.) L'Her.

Jeneng umum: Geranium Wangi Manis, Pelargonium
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Sulingan Uap
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan Tengah nganti Ndhuwur

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi akeh kanthi rega sing terjangkau.

Minyak Esensial Geranium kita asale saka tanduran wangi sing asale ing Afrika Selatan lan diekstraksi liwat proses distilasi sing ati-ati. Wangi geranium sing legi lan nyenengake bisa ditrapake ing kulit lan digunakake ing aromaterapi. Sampeyan uga bisa nggunakake diffuser pilihan kanggo menehi perasaan santai lan tentrem ing kamar.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian Minyak AromaEasy Geranium Essential

Asal: Egpyt
Penampilan: Pucat kuning, transparan, cairan seluler

Campuran Uga Kanthi: Agarwood, Angelica, Basil, Cedarwood, Chamomile, Frankincense, jeruk bali, Jasmine, Lavender, Jeruk, Mur, Jingga Manis, pink, Rosemary, Candhake

 

keuntungan Geranium Minyak atsiri

Nambah Penampilan Kulit
Minyak Esensial Geranium duwe sipat anti-inflamasi, antimikroba lan antiseptik, sing efektif nyuda infeksi kukul lan kulit.
Nambah minyak esensial geranium ing produk perawatan kulit bisa uga mbantu sampeyan entuk warna kulit sing cerah.

Ningkatake Kesehatan Rambut
Minyak Esensial Geranium dipercaya bisa migunani kanggo rambut.
Nambah sawetara tetes minyak Geranium menyang sampo lan kondisioner bakal menehi rambut sehat lan sumunar.
Kajaba iku, aroma sing apik banget bakal nggawe rambutmu mambu sedina muput.

Nyuda kuatir lan Stres
Minyak Esensial Geranium mesthi dadi pilihan nalika rasa stres lan kuatir ngalami urip saben dinane.
Nambah sawetara tetes minyak geranium sing digabung karo lenga liyane, kayata lavender lan melati menyang diffuser bisa nyebabake istirahat lan istirahat.

 

Grosir minyak esensial geranium

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Minyak iki ORA dijupuk internal amarga bisa beracun.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Geranium E208 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Geranium

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Geranium E208 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Geranium Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Geranium E208 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Geranium

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Geranium E208 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Geranium Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Geranium E208 diprodhuksi kanthi ora nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricGeranium Oils E208 durung: 1) Kasedhiya Iradiasi 2) Asale saka Endapan Limbah 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Grosir Minyak Geranium Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Geranium E208 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Geranium Oil Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Geranium E208 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Geranium Oil Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Geranium E208, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Geranium Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Geranium  E208 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Geranium 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Geranium E208 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Geranium Oils E208 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, mutagenik. utawa zat reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Geranium Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Geranium E208 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Geranium Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Geranium E208.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Geranium

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Minyak Esensial Geranium E208 diprodhuksi sakabehe saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Geranium

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px