6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak atsiri Helichrysum (Immortelle) E263

$4.70 - $1,170.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E263-Immortelle Kategori: ,

Grosir minyak es helichrysum

AromaEasy ngupayakake nawakake minyak esensial premium, murni lan bersertifikat kanthi rega sing terjangkau. 

Minyak Esensial Helichrysum (Immortelle) kita nggawa aroma seger, manis lan kayu sing dicampur karo nada asap lan musk-kaya. Penanaman tanah Immortelle minangka proses sing cukup suwe, lan panen gumantung banget karo kahanan cuaca ing wulan Juni utawa Juli. Minyak esensial sing diekstrak saka kembang kuning cilik duwe macem-macem mupangat terapi lan spiritual.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas. 

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

PUSTAKA

Nomer CAS: 8023-95-8 ; 90045-56-0
Nomer FEMA: 2592
Nomer EINECS: 289-918-2
Kode Produk: E263
Jeneng INCI: Helichrysum Italicum (Immortelle) Minyak Kembang
KAMPUNG: 10 mL / 0.33fl.oz

Bagean sing digunakake: Bunga
SINONIM: Helichrysum italicum (Roth) G. Don fil. Helichrysum angustifolium
Jeneng umum: Minyak Tanduran Kari, Langgeng, Immortelle
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Sulingan Uap
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan Tengah nganti Ndhuwur

Rincian Minyak AromaEasy Helichrysum (Immortelle)

Asal: Italia
Bagéyan Tanduran: Kembang
Katon: cairan kuning pucet pucet

Campuran Uga Kanthi:  Bergamot, Chamomile (Romawi)Clary Sage, Bud sarung, Geranium, Jasmine, Labdanum, Lavandin, Lavender, lemon, Mur, Oakmoss, nilam, pink, Spikenard, Tembakau

 

keuntungan Minyak atsiri Helichrysum (Immortelle)

Ngurangi Gejala Alergi
Minyak atsiri Immortelle dianggep dadi obat ing omah sing efektif kanggo alergi.
Dipercaya bisa nyuda gejala kayata wahing, irung berair, mata sing mbanyoni, ruam abang, lsp.

Ningkatake Penyembuhan Wound
Sifat anti-inflamasi minyak esensial Immortelle bisa mbantu lara luwih cepet.
Atribut antimikroba saka minyak immortelle uga bisa nyegah infeksi, sing uga bisa nyebabake lara sing luwih cepet.

Gampang rasa ora nyaman pencernaan
Immortelle digunakake kanggo ngatasi macem-macem masalah pencernaan lan isih dadi obat alami sing akeh digunakake.
Dikandhani kanggo mungkasi kejang usus lan nyuda gejala kayata kram weteng, kembung, reflux asam lan konstipasi.

 

Grosir minyak es helichrysum

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.


dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Helichrysum (Immortelle). E263 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Helichrysum (Immortelle).

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Helichrysum (Immortelle). E263 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Helichrysum (Immortelle) Minyak Esensial Grosir Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Helichrysum (Immortelle). E263 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Helichrysum (Immortelle).

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Helichrysum (Immortelle). E263 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Helichrysum (Immortelle) Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Helichrysum (Immortelle). E263 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricHelichrysum (Immortelle) Oils E263 durung: 1)Kasedhiya Penyinaran 2) Asal-Usul saka Sludge Sewage 3Diobati karo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Grosir Minyak Esensial Helichrysum (Immortelle).

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Helichrysum (Immortelle). E263 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Helichrysum (Immortelle) Minyak Esensial Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Helichrysum (Immortelle). E263 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Helichrysum (Immortelle) Minyak atsiri Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Helichrysum (Immortelle). E263, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Helichrysum Organik (Immortelle) Minyak Atsiri Grosir Bulk

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Helichrysum (Immortelle).   E263 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Helichrysum (Immortelle) 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Helichrysum (Immortelle). E263 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Minyak Helichrysum (Immortelle) E263 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B zat (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Helichrysum Murni (Immortelle).  

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Helichrysum (Immortelle). E263 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Helichrysum (Immortelle) Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Helichrysum (Immortelle). E263.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Atsiri Helichrysum (Immortelle).

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px