6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Jahe E236

$4.70 - $1,170.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E236-Jahe Kategori: ,

lenga atsiri jahe akeh

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

PUSTAKA

Nomer CAS: 8007-08-7 ; 84696-15-1
Nomer FEMA: 2522
Nomer EINECS: 283-634-2
Kode Produk: E236
Jeneng INCI: Minyak ROOT Zingiber Officinale (Jahe)

Bagean sing digunakake: Rhizome
SINONIM: Zingiber officinale Roscoe
Jeneng umum: Jahe Umum, Adrak
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Sulingan Uap
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan Tengah

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi rega sing terjangkau.

Minyak Esensial Jahe kita duwe aroma sing anget, seger, pedas kanthi nada pedhes lan kayu. Jahe akeh dibudidayakake ing India. Iklim ing wilayah produksi anget lan lembab, sing cocok kanggo budidaya jahe, ndadekake India dadi produser utama Jahe ing donya. Rimpang aromatik jahe dipanen 10 sasi sawise tanduran layu. Banjur, rhizomes dikeringake ing srengenge sadurunge distilasi uap.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian Minyak Esensial AromaEasy Ginger

Asal: India
Katon: Cairan sing kuning lancip kuning dadi kuning

Campuran Uga Kanthi:  Bergamot, Mrico Ireng, Caraway, Kapulaga, Cedarwood, Kayu manis, Cistus, Clary Sage, Cengkeh, Kakao, Kopi, Ketumbar, Cypress, Elemi, Eucalyptus, Frankincense, Galbanum, Labdanum, lemon, Jeruk, Mandarin, Myrtle, neroli, Nutmeg, Oranye (Manis), nilam, pink, Rosemary, Candhake, Spearmint, Vanila, Verbena, vetiver, Ylang ylang

 

Manfaat jahe Minyak atsiri

Nambani Kondisi Pencernaan
Jahe wis digunakake ing obat tradisional Cina kanggo ndhukung pencernaan lan ngobati lambung. Minyak atsiri jahe menehi efek sing padha.
Iki minangka obat alami kanggo masalah kaya colic, indigestion, diare, spasme, mual lan lara weteng.

Waras Infèksi lan Ngurangi Inflamasi
Thanks kanggo agen antiseptik ing jahe, minyak atsiri jahe dipercaya bisa nglawan infeksi sing disebabake dening mikroorganisme lan bakteri.
Kajaba iku, Zingibain, komponen aktif ing lenga jahe, nduweni kualitas anti-inflamasi, nggawe
lenga atsiri jahe becik kanggo nyuda kembung, bengkak, nyeri lan rasa ora nyaman sing disebabake dening inflamasi.

Ngatasi Masalah Pernafasan
Ing pirang-pirang wilayah Asia, jahe dikenal minangka obat ing omah kanggo selesma.
Njupuk lenga atsiri jahe sacara internal bisa mbantu ngobati selesma lan penyakit pernapasan kaya batuk, asma lan bronkitis.

 

lenga atsiri jahe akeh

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir minyak atsiri jahe E236 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir lenga jahe

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir minyak atsiri jahe E236 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Jahe Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir minyak atsiri jahe E236 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Jahe

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir minyak atsiri jahe E236 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Jahe Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir minyak atsiri jahe E236 diprodhuksi kanthi ora nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Ginger DahuricBlack PepperOils E236 durung: 1) Kasedhiya Iradiasi 2) Asale saka Endapan Limbah 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Grosir Minyak Jahe Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir minyak atsiri jahe E236 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Ngendi Tuku Minyak Jahe Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir minyak atsiri jahe E236 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Jahe Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir minyak atsiri jahe E236, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Jahe Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir minyak atsiri jahe  E236 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji jahe 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir minyak atsiri jahe E236 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Grosir Minyak Esensial Jahe E236 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik. , zat mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Jahe Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir minyak atsiri jahe E236 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Jahe Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir minyak atsiri jahe E236.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Jahe

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir minyak atsiri jahe E236 diprodhuksi saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Jahe

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px