6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Jasmine E207

$6.15 - $819.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E207-Mlathi Kategori: ,

Grosir Minyak Esensial Jasmine

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi akeh kanthi rega sing terjangkau.

Minyak Esensial Jasmine kita asale saka kembang mlathi sing tuwuh mekar ing wayah wengi ing Mesir. Sampeyan kudu dipanen sadurunge esuke kanggo njaga konsentrasi paling dhuwur sajrone distilasi.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Detil saka AromaEasy Jasmine Essential Oil

Jeneng Ilmiah: Jasminum grandiflorum
Asal: Mesir
Bagéyan Tanduran: Kembang
Cara Ekstraksi: Disaring uap
Penampilan: Pucat kuning, transparan, cairan seluler

Campuran Uga Kanthi: Frankincense, Candhake, Geranium, Bergamot, nilam, lemongrass, pink, Lan Jingga Manis

 

Mupangate Minyak Esensial Jasmine

Jaga Kulit Sehat
Minyak esensial melati wis akeh digunakake ing produk perawatan kulit, utamane kanggo anti-inflamasi lan anti-penuaan.
Nambah minyak melathi ing krim rai utawa losyen awak bisa nambah tampilan kulit.

Ngurangi Gejala PMS
Minyak esensial melati wis digunakake kanggo masalah wanita wiwit pirang-pirang atus taun kepungkur.
Dipercaya bisa nyuda kram menstruasi lan nundha masalah menopause lan hormon kanthi ndhukung keseimbangan hormon.

Nambah Konsentrasi
Aroma kembang khas minyak esensial mlathi bisa mbantu sampeyan fokus lan semangat.
Cukup nyikat minyak melathi ing kulit nalika udan esuk, bahan-bahan aktif bisa nambah olahraga otak lan nambah konsentrasi.

 

Grosir Minyak Esensial Jasmine

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng utawa nyusoni.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Jasmine E207 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Jasmine

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Jasmine E207 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Jasmine Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Jasmine E207 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Jasmine

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Jasmine E207 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Jasmine Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Jasmine E207 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricJasmine Essential Oils E207 durung: 1) Kasedhiya Penyinaran 2) Asale saka Endapan Sewage 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Grosir Minyak Esensial Jasmine Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Jasmine E207 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Ngendi Tuku Grosir Minyak Esensial Jasmine

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Jasmine E207 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Jasmine

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Jasmine E207, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Jasmine Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Jasmine  E207 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Mlathi 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Jasmine E207 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Minyak Esensial Jasmine E207 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, zat mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Jasmine Murni 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Jasmine E207 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Jasmine Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Jasmine E207.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Jasmine

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px