6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Grapefruit E221

$3.88 - $585.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E221-Woh-wohan Kategori: ,

minyak esensial jeruk bali organik

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi rega sing terjangkau.

Minyak Esensial jeruk bali duwe aroma jeruk sing manis, entheng lan seger kanthi nada sing rada pait. Originally asale saka Asia, grapefruits saiki tuwuh ing pirang-pirang wilayah ing donya. Ing sisih kidul Italia, ing endi iklim Meditteranean ndadekake cocog kanggo ditanem woh jeruk, minangka produsen buah jeruk organik global sing unggul. Minyak jeruk sing ditawakake diekstrak saka jeruk bali sing ditanam ing peternakan ing sisih kidul Italia. Cahya srengenge sing akeh uga musim salju sing entheng lan lembab njamin kualitas grapefruits sing ditanam ing kana.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian minyak esensial jeruk AromaEasy

Jeneng Ilmiah: Citrus racemosa
Asal: Italia
Bagéyan Tanduran: Kulit
Cara Ekstraksi: Dhemen dipencet
Katon: Cairan jambon nganti oranye-jambon.

Campuran Uga Kanthi: Basil, Bergamot, Mrico Ireng, Kapulaga, Wiji wortel, Cedarwood, Chamomile, sereh, Clary Sage, Cengkeh, Ketumbar, Cypress, Frankincense, Geranium, Ginger, Jasmine, Lavender, lemon, neroli, Palmarosa, nilam, Peppermint, pink, Rosemary, Tangerine, Ylang ylang.

 

Mupangate Minyak atsiri jeruk bali

Nambani kukul
Kaya minyak esensial liyane ing kulawarga jeruk, kayata lenga linglang, lenga oranye manis lan minyak bergamot, minyak esensial jeruk bali duweni efek antimikroba lan anti-inflamasi.
Bisa nyebabake bakteri sing bisa nyebabake kukul, nyuda inflamasi, lan ningkatake obat jerawat.

Mbantu Nindhes Napsu lan Ngurangi Bobot
Sanajan buktine diwatesi, panliten awal nuduhake yen jeruk bali bisa nyebabake nyuda bobot awak.
Aroma minyak esensial jeruk bali dikatutake bisa nurunake napsu. Yen sampeyan pengin ngilangi bobot kanthi cara sing sehat lan alami, minyak jeruk bali minangka sing kudu dipikirake kanggo nambah koleksi.

Nyuda Stres lan kuatir
Aroma jus jeruk sing jus lan anget mesthi digandhengake karo rasa seneng lan santai.
Aroma minyak esensial jeruk bali bisa menehi efek tenang uga bisa ngatasi stres lan kuatir.

 

minyak esensial jeruk bali organik

Cautions

Minyak esensial iki bisa nyebabake fotosensitivitas lan cahya srengenge kudu dihindari.
Aja nggunakake produk iki nalika meteng.
Kanggo sing duwe kulit sensitif, gunakake minyak iki kanthi ati-ati.

 

Pamaidonan

Minyak esensial iki bisa nyebabake fotosensitivitas lan cahya srengenge kudu dihindari.
Aja nggunakake produk iki nalika meteng.
Kanggo sing duwe kulit sensitif, gunakake minyak iki kanthi ati-ati.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Grapefruit E221 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Lenga Grapefruit

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Grapefruit E221 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Grapefruit Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Grapefruit E221 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Grapefruit

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Grapefruit E221 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Grapefruit Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Grapefruit E221 diprodhuksi kanthi ora nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricGrapefruitOils E221 durung: 1) Kasedhiya Penyinaran 2) Asale saka Endapan Sewage 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Minyak Grapefruit Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Grapefruit E221 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Grapefruit Oil Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Grapefruit E221 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Grapefruit Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Grapefruit E221, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Grapefruit Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Grapefruit  E221 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Wiki jeruk 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Grapefruit E221 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Grapefruit Essential Oil Grosir E221 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik. , zat mutagen utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Grapefruit Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Grapefruit E221 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Grapefruit Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Grapefruit E221.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Grapefruit

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Grapefruit E221 diprodhuksi saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Grapefruit

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px