6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Oranye Manis E204

$2.10 - $351.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E204-Jingga Manis Kategori: ,

akeh minyak esensial jeruk

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

PUSTAKA

Nomer CAS: 8008-57-9 ; 8028-48-6
Nomer FEMA: 2618
Nomer EINECS: 297-385-2; 294-470-6
Kode Produk: E204
Jeneng INCI: Minyak jeruk sinensis (Jingga Manis)

Bagean sing digunakake: Pil
SINONIM: Citrus sinensis (L.) Osbeck
Jeneng umum: Jingga Manis, Jingga Navel
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Dipencet Dingin
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan Ndhuwur

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi akeh kanthi rega sing terjangkau.

Minyak Esensial Jeruk Manis Kita ditekuk kanthi adhem saka kulit jeruk manis sing umume tuwuh ing kebon ing Italia. Rasane legi kanthi aroma jeruk sing seger. Malah wong sing sensitif banget mambu bakal rasane alus lan nyenengake.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian Minyak AromaEasy Manis Oranye Manis

Asal: Italia
Penampilan: Pucat kuning, transparan, cairan seluler

Campuran Uga Kanthi: Angelica, Bergamot, Chamomile, Kayu manis, Cistus, Frankincense, Geranium, Ginger, Grapefruit, Jasmine, Lavender, lemon, Jeruk, pink, Rosemary, Ylang ylang.

 

Manfaat Minyak Esensial Jingga Manis

Mbenakake pencernaan lan mbantu mbebayani
Minyak Esensial Oranye Manis dianggep duwe efek sing padha karo anti-inflamasi lan santai.
Dipercaya bisa nyengkuyung pencernaan, nyuda kram lan nyeri weteng liyane lan ngatasi sembelit.

Nyuda Stres lan kuatir
Aroma jeruk manis sing ngremehake kanthi efektif bisa ngatasi stres lan nambah swasana ati.
Iki uga asring digunakake ing aromaterapi kanggo nyuda tingkat kuatir pasien, amarga menehi rasa seneng lan anget.

Ngurangi lan Nambani Kukul
Kaya minyak oranye liyane, minyak esensial oranye sing manis duwe efek antimikroba sing kuat, sing nyuda gejala kukul lan ningkatake kukul.

 

akeh minyak esensial jeruk

Cautions

Minyak atsiri Oranye bisa nyebabake fotosensitivitas lan cahya srengenge kudu dihindari.
Aja nggunakake produk iki nalika meteng. Kanggo sing duwe kulit sensitif, gunakake minyak iki kanthi ati-ati.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

akeh minyak esensial jeruk

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

Grosir minyak regane sing murah


dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Jeruk Manis E204 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Jeruk Manis

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Jeruk Manis E204 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Jeruk Manis Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Jeruk Manis E204 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Jeruk Manis

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Jeruk Manis E204 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Jeruk Manis Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Jeruk Manis E204 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricSweet OrangeOils E204 durung: 1) Kasedhiya Iradiasi 2) Asale saka Endapan Limbah 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Grosir Minyak Esensial Jeruk Manis Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Jeruk Manis E204 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Ngendi Tuku Grosir Minyak Esensial Oranye Manis

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Jeruk Manis E204 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Jeruk Manis Didol

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Jeruk Manis E204, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Atsiri Oranye Manis Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Jeruk Manis  E204 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Jeruk Manis 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Jeruk Manis E204 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Sweet OrangeOils E204 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, mutagenik. utawa zat reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Oranye Manis Murni 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Jeruk Manis E204 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Jeruk Manis Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Jeruk Manis E204.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Jeruk Manis

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Jeruk Manis E204 diprodhuksi sakabehe saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Jeruk Manis

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px