6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Juniper Berry E227

$4.33 - $1,076.40

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E227-Juniper Semono uga Sindhunata Kategori: ,

minyak esensial berry juniper organik

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi rega sing terjangkau.

Minyak Esensial Juniper Berry kita duwe aroma woh sing resik, nyegerake, nganggo cathetan pinus, resin, lan gin. Sambil dijupuk saka cabang tanduran setaun setaun ing Prancis, salah sawijining negara Eropa sing ngasilake woh wohan beri juniper sing paling apik ing saindenging jagad, minyak wiji juniper sing ditawakake duweni potensi bisa mbantu kesehatan emosional lan fisik.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian Minyak AromaEasy Juniper Berry Essential

Jeneng Ilmiah: Juniperus communis
Asal: Prancis
Bagéyan Tanduran: Woh wohan beri
Cara Ekstraksi: Disaring uap
Penampilan: Cairan tanpa warna, transparan, seluler.

Campuran Uga Kanthi: Bergamot, Cedarwood, Kayu manis, Cistus, Clary Sage, Cypress, Davana, Elemi, Frankincense, Geranium, Labdanum, Lavender, Lavandin, Mandarin, nilam, Pine, Rosemary, Candhake, Rumput Laut, Minterake, Vanilla, vetiver

 

Keuntungan saka Juniper Berry Minyak atsiri

Ningkataké Komplek sing Cetha lan Sehat
Kualitas purifikasi minyak esensial berry juniper bisa digunakake minangka toner kulit alami lan bisa ningkatake kesehatan kulit.
Antioksidan ing lenga berry juniper nglindhungi kulit kanthi nyuda lan nyegah produksi radikal bebas.
Iki uga bisa nyuda tampilan cacat lan ningkatake obat kukul.

Nambah pencernaan
Minyak atsiri Juniper dipercaya bisa ngrangsang enzim pencernaan.
Iki asring digunakake minangka obat ing omah kanggo ngilangi kembung lan rasa ora nyaman liyane sing disebabake amarga gangguan pencernaan.

Tulung Ngaso lan Turu Luwih Apik
Akeh wong sing nandhang kelainan turu amarga minyak esensial berry juniper migunani kanggo nyengkuyung turu lan nyuda kuatir amarga depresi.
Sampeyan bisa nggunakake diffuser utawa nambah sawetara tetes ing banyu adus sadurunge turu.
Minyak jeruk juniper bakal nyebabake efek positif kanggo nanggepi relaksasi ing otak, saengga turu turu ing wayah wengi.

 

minyak esensial berry juniper organik

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Juniper Semono uga Sindhunata E227 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Semono uga Sindhunata

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Juniper Semono uga Sindhunata E227 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Juniper Semono uga Sindhunata Grosir Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Juniper Semono uga Sindhunata E227 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Juniper Semono uga Sindhunata

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Juniper Semono uga Sindhunata E227 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Pure Juniper Semono uga Sindhunata Oil

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Juniper Semono uga Sindhunata E227 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricJuniper BerryOils E227 durung: 1) Kasedhiya Penyinaran 2) Asale saka Endapan Sewage 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Grosir Minyak Berry Juniper Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Juniper Semono uga Sindhunata E227 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Juniper Semono uga Sindhunata Oil Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Juniper Semono uga Sindhunata E227 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Juniper Semono uga Sindhunata Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Juniper Semono uga Sindhunata E227, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Semono uga Sindhunata Organik Grosir

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Juniper Semono uga Sindhunata  E227 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Berry Juniper 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Juniper Semono uga Sindhunata E227 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Grosir Minyak Esensial Juniper Berry E227 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B zat (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Semono uga Sindhunata Murni 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Juniper Semono uga Sindhunata E227 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Juniper Semono uga Sindhunata

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Juniper Semono uga Sindhunata E227.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Juniper Berry

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Juniper Semono uga Sindhunata E227 diprodhuksi saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Juniper Berry

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px