6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak atsiri Kayu manis E231

$3.53 - $877.50

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E231-Kayu manis Kategori: ,

minyak esensial kayu manis

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

PUSTAKA

Nomer CAS: 8015-91-6 ; 84649-98-9
Nomer FEMA: 2291
Nomer EINECS: 283-479-0
Kode Produk: E231
Jeneng INCI: Minyak kayu manis Zeylanicum Cinnamomum

Bagean sing digunakake: Kulit kayu sing wis garing
SINONIM: Cinnamomum zeylanicum Blume
Cinnamomum verum J.Presl

Jeneng umum: Kayu Manis Ceylon, Kayu manis Sejati
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Sulingan Uap
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan Tengah

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi rega sing terjangkau.

Minyak Esensial Kayu Manis kita nampilake wangi manis, anget, pedhes kanthi rasa garing lan serbuk. Nalika ana luwih saka 100 jinis kayu manis sing tuwuh ing saindenging jagad, kayu manis Sri Lanka, uga dikenal minangka kayu manis Ceylon, mesthine minangka salah sawijining sing paling populer ing antarane. Yen dibandhingake karo jinis kayu manis liyane, kayu manis Ceylon luwih umum lan larang regane. Arum kasebut ora angel uga kayu manis umum. Saben minyak kayu manis sing ditawakake asale saka wit-witan kayu manis sing ditandur lan ditandur kira-kira rong taun sadurunge disigar.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian Oli AromaEasy Cinnamon Essential

Asal: Sri Lanka
Katon: Cairan seluler Kuning nganti Jingga

Campuran Uga Kanthi: Agarwood, Ambrette, Benzoin, Kapulaga, Carnation, Chamomile, Cengkeh, Kakao, Klapa, Kopi, Ketumbar, Frankincense, Ginger, Jasmine, Labdanum, Lavender, Liquidambar (Styrax), Mur, NutmegOranye (manis), nilam, pinkRosemary, Sugih, Candhake, Spikenard, Tangerine, Tonka Bean, Tuberose, Vanila, Ylang ylang.

 

Keuntungan Kayu Manis Minyak atsiri

Perawatan Diabetes Aid
Panliten awal nuduhake yen minyak esensial kayu manis bisa uga duwe pengaruh reguler ing level glukosa getih.
Iki bisa digunakake minangka pitulung ing perawatan diabetes tartamtu lan ningkatake fungsi isra pankreas.

Nambani infeksi jamur
Minyak atsiri kayu manis duweni sipat antijamur sing bisa nglawan infeksi sing disebabake jamur.
Iki uga kabukten efektif tumrap macem-macem cetakan lan ragi.

Nambah Kesehatan Kulit
Minyak esensial kayu manis nduweni sifat anti-inflamasi sing bisa nyuda lan ngobati kahanan kulit sing gegandhengan karo inflamasi.
Sampeyan bisa ngencerake minyak lan aplikasi topikal ing wilayah sing sampeyan karepake.

 

minyak esensial kayu manis

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir minyak atsiri kayu manis E231 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Kayu Manis

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir minyak atsiri kayu manis E231 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Kayu Manis Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir minyak atsiri kayu manis E231 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir minyak atsiri kayu manis

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir minyak atsiri kayu manis E231 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Kayu Manis Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir minyak atsiri kayu manis E231 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricCinnamonOils E231 durung: 1)Kasedhiya Iradiasi 2) Asale saka Endapan Sewage 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Grosir Minyak Kayu Manis Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir minyak atsiri kayu manis E231 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Ngendi Tuku Minyak Kayu Manis Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir minyak atsiri kayu manis E231 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Kayu Manis Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir minyak atsiri kayu manis E231, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Kayu Manis Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir minyak atsiri kayu manis  E231 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Kayu Manis 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir minyak atsiri kayu manis E231 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Cinnamon Essential Oil Grosir E231 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik. , zat mutagen utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Kayu Manis Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir minyak atsiri kayu manis E231 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Kayu Manis Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir minyak atsiri kayu manis E231.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Kayu Manis

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir minyak atsiri kayu manis E231 diprodhuksi saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Kayu Manis

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px