6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Eucalyptus Wholesale Oil E202

$2.35 - $585.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E202-Eucalyptus Kategori:

Grosir minyak esensial kayu putih

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

Ing AromaEasy, kita ngupayakake nawakake minyak esensial premium, murni lan bersertifikat kanthi rega sing terjangkau.

Uga dikenal minangka Blue Gum, wit kayu putih asale asli saka Australia lan saiki wis nyebar ing pirang-pirang penjuru dunia. Disaring uap saka godhong tanduran ikonik iki ing Australia, kayu putih kita nduweni aroma seger lan resik. Kanggo nyedhiyakake minyak esensial sing murni lan alami 100%, tes lan analisis ekstensif ditindakake kanthi macem-macem teknik ing laboratorium.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian Minyak Aroma Eucalyptus Essential Aroma

Jeneng Ilmiah: Eucalyptus globulus
Asal: Australia
Bagéyan Tanduran: Godhong
Cara Ekstraksi: Disaring uap
Katon: Cairan tipis, bening, tanpa warna nganti kuning pucet

Campuran Uga Kanthi: Basil, Cajeput, Cedarwood, sereh, Lavender, lemon, Myrtle, Frankincense, Spearmint, lan Tea Tree

SDS

Mupangate Minyak Esensial Eucalyptus

Nambah Masalah Pernafasan
Minyak atsiri Eucalyptus dipercaya minangka salah sawijining sing paling efektif nglawan macem-macem penyakit pernapasan ing antarane kabeh jinis minyak esensial.
Iki bisa ngresiki saluran napas lan ngatasi masalah napas sing umum kaya sinusitis, batuk, alergi, lan asma.

Nyuda Nyeri lan Peradangan
Amarga mupangat anti-inflamasi, Minyak Eucalyptus Essential efektif nyuda rasa nyeri otot lan sendi.
Yen otot sampeyan lara sawise olahraga utawa yen nandhang lara nemen, oles minyak kayu putih ing ndhuwur kulit bisa nyuda rasa nyuda lan nyuda pembengkakan.

Jaga Bugs Adoh
Minyak Eucalyptus Essential minangka alternatif alami sing efektif nalika mbuwang lemut lan serangga liyane.
Bebas saka bahan kimia sing kuwat, minyak kayu putih nyedhiyakake perlindungan saka hama pesky.

Nambah Ambegan Ora Enak
Amarga sifat-sifat antibakteri eucalyptus, Eucalyptus bisa digunakake minangka obat cuci mulut alami kanggo nglawan ambegan ora enak.
Elinga yen minyak kayu putih ora dilebokake.

 

Grosir minyak esensial kayu putih

Cautions

Aja nggunakake produk iki nalika meteng.
Minyak iki ORA dijupuk internal amarga bisa beracun.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram or Facebook.


dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Eucalyptus E202 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Eucalyptus

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Eucalyptus E202 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Eucalyptus Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Eucalyptus E202 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Eucalyptus

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Eucalyptus E202 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Eucalyptus Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Eucalyptus E202 diprodhuksi kanthi ora nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricEucalyptus Oils E202 durung: 1)Kasedhiya Penyinaran 2) Asale saka Endapan Sewage 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Minyak Eucalyptus Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Eucalyptus E202 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Minyak Eucalyptus Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Eucalyptus E202 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Eucalyptus Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Eucalyptus E202, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Eucalyptus Organik Grosir Bulk

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Eucalyptus  E202 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Eucalyptus 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Eucalyptus E202 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Minyak Eucalyptus E202 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, mutagenik. utawa zat reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Eucalyptus Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Eucalyptus E202 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Eucalyptus Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Eucalyptus E202.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Eucalyptus

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Minyak Penting Eucalyptus E202 diprodhuksi sakabehe saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Eucalyptus Essential Oil Suppliers

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px