6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak atsiri Basil E217

$2.40 - $596.70

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E217-Basil Kategori: ,

minyak esensial kemangi paling apik

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

PUSTAKA

Nomer CAS: 8015-73-4 ; 84775-71-3
Nomer FEMA: 2119
Nomer EINECS: 283-900-8
Kode Produk: E217
Jeneng INCI: Minyak Basilicum (Basil) Ocimum

Bagean sing digunakake: Godhong lan Ndhuwur
SINONIM: Basilicum paling murah L. ct Linalool
Jeneng umum: Basil umum, Basil Manis, Basil Gedhe, Saint-Joseph's-Wort, Basil Genovese
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Sulingan Uap
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan / span paling ndhuwur>

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi akeh kanthi rega sing terjangkau.

Minyak Esensial Basil sing luar biasa nampilake aroma ijo, herbal lan manis sing nembus lan dhasar pedhes. Minyak kemangi asalé saka Italia. Asale saka India, basil dikenalake menyang Mediterania liwat rute rempah-rempah ing jaman kuna. Wiwit kuwi, kemangi wis dadi ramuan sing paling disenengi lan disenengi ing antarane wong Italia.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Detil saka AromaEasy Basil Essential Oil

Asal: Italia
Katon: Cairan kuning nganti kuning bulak

Campuran Uga Kanthi: Bergamot, Mrico Ireng, Kapulaga, sereh, Clary Sage, Wiji ketumbar, Geranium, hisop, Lavender, Jeruk, Marjoram, Melissa, neroli, Oakmoss, Jingga Manis, Peppermint, Rosemary, Candhake, Tombak, Verbena, Ylang ylang.

Mupangate Minyak atsiri Basil

Nyuda sirah lan rasa ora nyaman ambegan
Minyak atsiri basil sing digunakake ing aromaterapi mbantu nentremake, ngundhakake lan njlentrehake pikiran.
Sampeyan bisa nggunakake minyak kemangi nganggo diffuser ing kamar utawa ruang kantor kanggo nyedhiyakake swasana santai.
Bisa ngatasi nyeri sirah lan masalah napas kanthi efektif kaya irung lan batuk.

Ningkatake Inti Fokus
Minyak esensial basil minangka salah sawijining minyak paling apik sing ngidini sampeyan fokus ing tugas sing saiki ditindakake.
Dipercaya bisa nambah konsentrasi, nambah energi lan ngilangi lemes, dadi pilihan populer kanggo wong sing komitmen kerjane nggawe fokus ing wektu sing suwe.

Nambah Kesehatan Kulit
Minyak esensial basil iku cocog kanggo kulit amarga mbantu ndandani, nyenengake lan nambah kulit.
Aplikasi lenga basil ing kulit uga bisa nyuda iritasi ringan.

Jaga Bugs Adoh
Minyak esensial basil minangka alternatif alami sing efektif nalika mbuwang lemut lan serangga liyane.
Yen sampeyan golek alternatif alami tanpa bahan kimia sing kuat, minyak basil bisa dadi pilihan sing apik amarga bisa nglindhungi akeh hama.

 

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Basil E217 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Kemangi

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Basil E217 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Basil Grosir Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Basil E217 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Basil

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Basil E217 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Basil Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Basil E217 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricBasil Oils E217 durung: 1)Kasedhiya Penyinaran 2) Asale saka Endapan Limbah 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Grosir Minyak Basil Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Basil E217 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where tuku Basil Oil Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Basil E217 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Basil Oil Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Basil E217, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Basil Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Basil  E217 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji kemangi 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Basil E217 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Basil Oil E217 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, mutagenik. utawa zat reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Basil Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Basil E217 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Kemangi Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Basil E217.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Basil

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Basil E217 diprodhuksi saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Basil

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px