6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Bibit ketumbar E258

$4.00 - $994.50

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: Wiji Ketumbar E258 Kategori: ,

minyak esensial wiji ketumbar

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

PUSTAKA

Nomer CAS: 8008-52-4 ; 84775-50-8
Nomer FEMA: 2334
Nomer EINECS: 283-880-0
Kode Produk: E258
Jeneng INCI: Minyak Biji Ketumbar (Corianderum Sativum)

Bagean sing digunakake: Bibit
SINONIM: Coriandrum sativum L.
Jeneng umum: Wiji Cilantro, Parsley Cina, Dhania, Dhaniya
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Sulingan Uap
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan Tengah nganti Ndhuwur, Ndandani Apik banget

AromaEasy ngupayakake nawakake minyak esensial premium, murni lan bersertifikat kanthi rega sing terjangkau. 

Minyak Esensial Benih Ketumbar Kita duwe aroma sing legi, anget lan jamu kanthi sentuhan aroma pedhes. Tanduran ketumbar tuwuh ora mung alam bébas, nanging ditandur akeh ing saindenging jagad. Minangka panen tropis, ketumbar luwih milih iklim sing ora ana beku lan iklim garing. Ing area produksi, silt sing dikuras kanthi apik perlu kanggo budidaya. Minyak esensial sing dijupuk saka tanduran iki yaiku minyak unik kanthi macem-macem mupangat sing bisa digunakake ing njero, aromatik lan topikal.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas. 

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Detil saka AromaEasy Coriander Seed Essential Oil

Jeneng Ilmiah: Coriandrum sativum
Asal: India
Bagéyan Tanduran: Wiji
Cara Ekstraksi: Disaring uap
Panampilan: Cairan tanpa warna kuning pucat, transparan, seluler

Campuran Uga Kanthi: Bergamot, Mrico IrengChampaca Putih, sereh, Clary Sage, Cypress, Frankincense, Galbanum, Ginger, Jasmine, lemon, Jeruk, Melissa, neroli, Petitgrain, Oranye (manis), Candhake, Vanila, vetiver, Ylang ylang

 

keuntungan Wiji ketumbar Minyak atsiri

Nambah pencernaan
Minyak wiji ketumbar paling misuwur amarga dhukungan kanggo sistem pencernaan.
Dijupuk sacara internal, minyak biji ketumbar bisa ningkatake pencernaan lan mbantu nyuda gejala kayata konstipasi, diare, kembung lan mual.

Tenang Kulit lan Nambani Kukul
Minyak esensial wiji ketumbar duwe sipat reresik sing migunani kanggo kulit.
Kanggo nambah kulit berminyak lan nyuda tampilan jerawat, encer lan gunakake minyak biji ketumbar ing rai nalika wengi.
Mupangate minyak biji ketumbar sing nyenengake bisa uga nambah tambahan yen digabung karo pijet.

Nyuda Nyeri
Minyak esensial wiji ketumbar ngemot terpineol lan terpinolene, rong komponen sing nyebabake sifat nyeri.
Mula, minyak biji ketumbar asring digunakake minangka analgesik nalika ditrapake kanthi topikal.

 

minyak esensial palmarosa organik

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.


dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Biji Ketumbar E258 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Wiji Ketumbar

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Biji Ketumbar E258 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Wiji Ketumbar Grosir Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Biji Ketumbar E258 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Atsiri Biji Ketumbar

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Biji Ketumbar E258 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Ketumbar Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Biji Ketumbar E258 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen MyrrhDahuricBlack PepperOils E258 durung: 1)Kasedhiya Penyinaran 2) Asale saka Endapan Limbah 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Minyak Wiji Ketumbar Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Biji Ketumbar E258 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Ngendi Tuku Minyak Wiji Ketumbar Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Atsiri Biji Ketumbar E258 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Wiji Ketumbar For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Atsiri Biji Ketumbar E258, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Wiji Ketumbar Organik Grosir Massal

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Biji Ketumbar  E258 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Ketumbar 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Atsiri Biji Ketumbar E258 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Coriander SeedEssential Oil Grosir E258 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik. , zat mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Wiji Ketumbar Murni 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Atsiri Biji Ketumbar E258 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Wiji Ketumbar Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Atsiri Biji Ketumbar E258.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Atsiri Biji Ketumbar

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Biji Ketumbar E258 diprodhuksi saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Biji Ketumbar

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px