6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Lavender E201

$3.06 - $760.50

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E201-Lavender Kategori: ,

Grosir minyak penting lavender

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

PUSTAKA

Nomer CAS: 8000-28-0 ; 90063-37-9
Nomer FEMA: 2618
Nomer EINECS: 297-385-2; 294-470-6
Kode Produk: E201
Jeneng INCI: Lavandula Hybrida (Lavandin) Minyak

Bagean sing digunakake: Bunga
SINONIM: Lavandula x intermedia Emeric ex Loisel / Lavandula hybrida var Grosso
Jeneng umum: Lavandin Grosso
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Sulingan Uap
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan Tengah nganti Ndhuwur

DOKUMEN

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial lavender premium, murni, lan disertifikasi kanthi rega grosir.

Nalika lavender ngrembaka ing pirang-pirang wilayah, Prancis isih dianggep minangka salah sawijining wilayah sing tuwuh paling apik. Minyak esensial Lavender diekstrak saka lavender sing tuwuh ing Prancis, ing endi lavender wis suwe saya suwe, saengga kita bisa nawakake barang kanthi volume akeh.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial lavender sing luwih gedhe, mangga hubungi kita.

Rincian Minyak AromaEasy Lavender Essential

Jeneng Ilmiah: Lavandula angustifolia
Kulawarga Botani: Lamiaceae
Asal: Prancis
Bagéyan Tanduran: Kembang
Cara Ekstraksi: Disaring uap
Panampilan: Cairan transparan kuning tanpa warna

Campuran Uga: Bay, Bergamot, Chamomile, sereh, Geranium, Jasmine, Jingga Manis, lemon, Palmarosa, nilam, Pine, Thyme, Rosemary, Rosewood, Lan Ylang ylang.

Mupangate Minyak Esensial Lavender

Nyegah lan Nambani kukul
Kanthi anti-inflamasi, minyak esensial lavender bisa ngresiki jerawat kanthi nyuda inflamasi lan nyepetake penyembuhan luka nalika ditrapake ing kukul.

Ningkatake Wutah Rambut
Minyak atsiri lavender bisa nambah sirkulasi getih lan ningkatake rambut.
Sampeyan uga bisa mbantu ngrawat pola botak.

Ngurangi Rasa Kuatir lan Kaku
Minyak atsiri lavender kabukten efektif nyuda rasa kuatir lan swasana ati sing bisa ningkatake.
Nggunakake minyak lavender ing aromaterapi bisa nyuda depresi lan kuatir.

Nambah Kwalitas Turu
Minyak atsiri lavender nduweni sipat sing nyenengake lan nyenengake.
Iki mbantu wong sing turu kanthi turu luwih cepet lan nambah kualitas turu.

Nambani Masalah AMBEGAN
Minyak esensial lavender digunakake kanthi akeh kanggo macem-macem kahanan ambegan, kayata watuk, irung kembung, asma, lsp.
Nambah sawetara tetes minyak lavender menyang diffuser bisa uga nyuda masalah ambegan.

Cautions

Hubungi dokter sadurunge digunakake nalika meteng.
Tes kulit dianjurake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Lavender E201 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Lavender

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Lavender E201 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Lavender Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Lavender E201 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Lavender

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Lavender E201 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Lavender Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Lavender E201 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricLavender Oils E201 durung: 1) Kasedhiya Iradiasi 2) Asale saka Endapan Sewage 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Grosir Minyak Esensial Lavender Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Lavender E201 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Ngendi Tuku Grosir Minyak Esensial Lavender

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Lavender E201 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Lavender Dijual

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Lavender E201, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Lavender Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Lavender   E201 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Lavender 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Lavender E201 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Minyak Lavender E201 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, mutagenik. utawa zat reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Lavender Murni  

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Lavender E201 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Lavender Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Lavender E201.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Lavender

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Lavender E201 diprodhuksi sakabehe saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Lavender

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Pantai 204 kanggo Grosir Minyak Esensial Lavender E201

4.9
Adhedhasar review 204
star 5
90
90%
star 4
9
9%
star 3
0%
star 2
0%
star 1
0%
1-5 saka 204 reviews
  1. Aku wis nggunakake iki sadurunge lan bakal terus. Nduwe wangi sing apik.

    (0) (0)
  2. Kaping pisanan gondho, aku ora ngerti apa-apa, nanging sawise nyebar lan digunakake kanthi topikal, aku seneng minyak. Saiki performa kanthi apik ing aplikasi. Minyak lavender iki dudu tuku Aromaeasy sing pertama lan menang ¡¯ t dadi sing terakhir. Rekomendasi sampeyan nyoba.

    (0) (0)
  3. Aku mambu. Aku seneng kabeh sing wis tak lakoni saka Aromaeasy. Merek apik.

    (0) (0)
  4. Kaping pisanan gondho, aku ora ngerti apa-apa, nanging sawise nyebar lan digunakake kanthi topikal, aku seneng minyak. Saiki performa kanthi apik ing aplikasi. Minyak lavender iki dudu tuku Aromaeasy sing pertama lan menang ¡¯ t dadi sing terakhir. Rekomendasi sampeyan nyoba.

    (0) (0)
  5. Aku mambu. Aku seneng kabeh sing wis tak lakoni saka Aromaeasy. Merek apik.

    (0) (0)
Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px