6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Lemon Essential Oil E206

$2.35 - $585.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E206-Lemon Kategori: ,

akeh minyak atsiri lemon

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

PUSTAKA

Nomer CAS: 8008-56-8 ; 84929-31-7
Nomer FEMA: 2618
Nomer EINECS: 297-385-2; 294-470-6
Kode Produk: E206
Jeneng INCI: Jeruk Medica Limonum (Lemon) Minyak Peel

Bagean sing digunakake: Pil
SINONIM: Jeruk limon (L.) Osbeck
Jeruk limon (L.) Burm.f.

Jeneng umum: Limon, Limon, Limon
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Dipencet Dingin
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan / span paling ndhuwur>

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi akeh kanthi rega sing terjangkau.

Minyak Lemon Essential, sing diekstrak saka jeruk nipis sing ditanam ing kebon sing diambungi srengenge ing Italia, duwe aroma sing bisa tahan suwe, sing bakal dadi tambahan sing sampurna kanggo semprotan lan diffuser

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian Oli AromaEasy Lemon Essential

Asal: Italia
Penampilan: Pucat kuning, transparan, cairan seluler

Campuran Uga Kanthi:  Chamomile, Eucalyptus, Frankincense, Geranium, Peppermint, Candhake, Tea Tree, Cedarwood, Lan Ylang ylang

 

Mupangate Minyak Esensial Lemon

Waras bekas kukul lan kukul
Minyak atsiri lemon minangka minyak sing cocog kanggo sampeyan sing kulit kukul.
Lenga antimikroba lan astringen saka minyak lemon bisa nyuda nyuda lan ningkatake kukul.
Antioksidan lan Vitamin C sing ana ing lenga lemon bisa uga nyuda tampilan lan abang saka bekas kukul.

Ngurangi rasa ora nyaman ambegan lan Tenggorokan
Minyak esensial jeruk nipis minangka obat ing omah sing apik yen sampeyan ngalami pilek utawa tenggorokan.
Coba nyiyapake diffuser kanthi sawetara tetes minyak esensial lemon.
Vitamin C lan antioksidan minyak lemon bisa mbantu ambegan luwih gampang.

Ngurangi rasa lara lan kuatir
Digunakake ing aromaterapi minangka analgesik alami, minyak esensial lemon dipercaya bisa nyuda gejala stres lan depresi.
Panaliten ing taun 2006 nuduhake manawa lemon bisa uga luwih efektif nyuda rasa kuatir tinimbang minyak esensial liyane kayata lavender lan mawar.

 

akeh minyak atsiri lemon

Cautions

Lemon Essential Oil bisa nyebabake fotosensitivitas lan cahya srengenge kudu dihindari.
Aja nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Lenga Lemon E206 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Lemon

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Lenga Lemon E206 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Lemon Grosir Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Lenga Lemon E206 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Lenga Lemon

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Lenga Lemon E206 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Lemon Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Lenga Lemon E206 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricLemonOils E206 durung: 1) Kasedhiya Iradiasi 2) Asale saka Endapan Limbah 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Minyak Lemon Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Lenga Lemon E206 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Lemon Lemon Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Lenga Lemon E206 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Lemon Lemon Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Lenga Lemon E206, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Lemon Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Lenga Lemon  E206 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Wiki Lemon 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Lenga Lemon E206 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, LemonOils E206 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, mutagenik utawa zat reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Lemon Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Lenga Lemon E206 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Lemon Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Lenga Lemon E206.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Lemon

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Minyak Esensial Lemon E206 diprodhuksi sakabehe saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Lemon Essential Oil Suppliers

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px