6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Mandarin (Abang) E250

$3.06 - $760.50

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E250-Mandarin Kategori: ,

minyak esensial mandarin organik

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

PUSTAKA

Nomer CAS: 8008-31-9 ; 84929-38-4
Nomer FEMA: 2657
Nomer EINECS: 284-521-0
Kode Produk: E250
Jeneng INCI: Minyak Citrus Reticulata (Mandarin)

Bagean sing digunakake: Kupas Woh
SINONIM: Jeruk retikul Blanco
Jeneng umum: Mandarine, Jeruk Mandarin
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Dipencet Dingin
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan Ndhuwur

AromaEasy ngupayakake nawakake minyak esensial premium, murni lan bersertifikat kanthi rega sing terjangkau. 

Minyak Esensial Mandarin (Abang) digawe adhem saka kulit woh-wohan mandarin sing mateng lan mateng. Yen dibandhingake karo minyak jeruk liyane, Minyak Esensial Mandarin wernane luwih peteng lan nduweni aroma sing legi lan nyenengake sing ngelingake sampeyan rasa seneng lan kepuasan. Minyak Esensial Mandarin uga bisa dicampur karo minyak esensial liyane, kalebu minyak esensial kembang, kayu, pedhes lan ramuan.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas. 

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Detil saka AromaEasy Mandarin (Red) Essential Oil

Jeneng Ilmiah: Jeruk retikulata
Asal: Italia
Penampilan: Pucat kuning, transparan, cairan seluler

Campuran Uga Kanthi: Amyris, Basil, Benzoin, Bergamot, Lada Ireng, Kapulaga, Chamomile Romawi, Clary Sage, Cypress, Frankincense, Geranium, Ginger, jeruk bali, Semono uga Sindhunata, Jasmine, Lavandin, Lavender, lemon, Jeruk, Marjoram, Mimosa, Mur, neroli, Nutmeg, Oranye (manis), Blossom Oranye, Palmarosa, nilam, Petitgrain, Pine, Rosalina, pink, Rosemary, Candhake, Spearmint, Spikenard, Tangerine, Thyme, Kacang Tonka, Violet, Ylang ylang

 

keuntungan Mandarin (Abang) Minyak atsiri

Nyegah lan Nambani kukul
Minyak esensial Mandarin iku cocog kanggo sing kulit lenga lan rawan kukul.
Bahan kimia antimikroba lan astringen ing lenga mandarin bisa nyuda nyuda lan munculna kukul lan kukul.
Iki uga nambah kulit, mbantu kulit sing ora sehat bisa mulihake lancar lan cemlorot.

Nyuda Stres lan Ngindhuksi Turu
Kanthi aroma jeruk sing nyenengake lan legi, minyak esensial mandarin nawakake efek sing nyenengake lan tenang sing dipercaya bisa nyuda stres lan lemes.
Yen nyebar utawa dihirup, iki uga efektif kanggo turu turu.

Nyuda rasa ora nyaman ambegan
Minyak esensial Mandarin dianggep minangka obat sing apik kanggo pilek utawa sakit tenggorokan.
Vitamin C lan antioksidan lenga mandarin bisa mbantu ambegan luwih gampang.

 

minyak esensial mandarin organik

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.


dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Mandarin (Abang). E250 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Mandarin (Abang).

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Mandarin (Abang). E250 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Borongan Minyak Mandarin (Abang) Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Mandarin (Abang). E250 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Mandarin (Abang).

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Mandarin (Abang). E250 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Mandarin (Abang).

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Mandarin (Abang). E250 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Mandarin (Abang) DahuricBlack PepperOils E250 durung ana: 1)Kasedhiya Iradiasi 2) Asale saka Endapan Limbah 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Minyak Mandarin (Abang) Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Mandarin (Abang). E250 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Ngendi Tuku Minyak Mandarin (Abang) Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Mandarin (Abang). E250 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Mandarin (Abang) Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Mandarin (Abang). E250, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Organik Mandarin (Abang) Grosir Massal

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Mandarin (Abang).  E250 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Mandarin (Abang) 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Mandarin (Abang). E250 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Grosir Minyak Esensial Mandarin (Abang) E250 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Pelabelan lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang nggunakake zat karsinogenik, mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Mandarin (Abang) Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Mandarin (Abang). E250 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Mandarin (Abang).

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Mandarin (Abang). E250.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Mandarin (Abang).

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Mandarin (Abang). E250 diprodhuksi saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Pemasok Minyak Esensial Mandarin (Abang).

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px