6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Mawar E224

$5.64 - $1,404.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E224-Mawar Kategori: ,

Grosir minyak esensial

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi rega sing terjangkau.

Minyak Esensial Rose kita nampilake aroma sing anget, kembang lan lembut kanthi nada kaya madu lan cathetan ijo sing seger. Bulgaria, ing endi asalé minyak mawar, diarani "tanah mawar" amarga ana gandhengane karo kembang romantis iki pirang-pirang atus taun kepungkur. Minyak mawar Bulgaria mesthi seneng reputasi internasional. Kelopak sing dipetik diwiwiti nalika srengenge surup lan kudu rampung esuk nalika embun isih ana ing kembang.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Detil saka AromaEasy Rose Essential Oil

Jeneng Ilmiah: Rosa rugosa
Asal: Bulgaria
Bagéyan Tanduran: Kembang
Cara Ekstraksi: Disaring uap
Katon: Cairan seluler kuning nganti kuning pucat

Campuran Uga Kanthi: Bergamot, Kapulaga, Cassie, Cedarwood, Chamomile, Kayu manis, Clary Sage, Cengkeh, Cypress, Eucalyptus, Cemoro, Geranium, jeruk bali, Helichrysum, Semono uga Sindhunata, Labdanum, Lavandin, Lavender, lemon, Marjoram, Myrtle, neroli, Niaouli, Oakmoss, nilam, Peppermint, Ravensara, Rosemary, Sugih, Candhake, Minterake, Tagetes, Tea Tree, Thyme, Vanila.

 

Mupangate Minyak Esensial Mawar

Nambah Kesehatan Kulit
Mupangat minyak esensial mawar kanggo kulit ora ana sing anyar.
Nglamar minyak esensial mawar kanthi topikal bisa njaga kulit dadi lembab lan bisa nyuda tampilan kerut.
Iki uga bisa digunakake kanggo kulit sing berminyak utawa kukul, amarga antioksidan sing ana ing minyak mawar sing duwe antibakteri lan anti-inflamasi bisa mbantu nglawan kukul lan nyuda bekas jerawat.

Ningkataké Turu sing Apik
Wangi minyak esensial mawar nyedhiyakake rasa lan santai.
Iki asring digunakake ing aromaterapi kanggo ngobati insomnia amarga nyengkuyung turu lan nambah kualitas turu.

Ngurangi Gejala PMS
Minyak esensial mawar wis kabukten nyuda peradangan lan nyuda rasa sakit amarga kejang menstruasi.
Sampeyan bisa uga migunani kanggo wanita sing ngalami haid.

 

Grosir minyak esensial

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Rose E224 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Rose

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Rose E224 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Rose Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Rose E224 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Rose

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Rose E224 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Mawar Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Rose E224 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricRose Essential Oils E224 durung: 1)Kasedhiya Penyinaran 2) Asale saka Endapan Sewage 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Grosir Minyak Esensial Rose Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Rose E224 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Grosir Minyak Esensial Rose

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Rose E224 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Rose For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Rose E224, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Mawar Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Rose  E224 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Mawar 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Rose E224 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Minyak Esensial Mawar E224 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, bahan mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Mawar Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Rose E224 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Mawar Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Rose E224.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Rose

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px