Grosir Minyak Esensial Mawar E224

$97.02 - $3,072.30

Pilih pilihan
Ukuran: 100ml (3.38 fl oz)
$97.02
Ukuran: 250 g (8.82 ons)
$213.44
Ukuran: 500 g (17.64 ons)
$388.08
Ukuran: 1 kg (2.20 pon)
$646.80
Ukuran: 2 kg (4.41 pon)
$1,267.73
Ukuran: 5 kg (11.02 pon)
$3,072.30
Clear

Mawar kasebut umume dianggep minangka kembang sing paling apik ing jagad iki amarga katon apik banget lan aroma sing mabuk. Nanging, Minyak Esensial Mawar sing diekstrak saka kembang iki pancen endah banget kaya mekar dhewe.

Minyak Penting Rose duwe macem-macem mupangat kanggo awak lan pikiran, lan wis suwe digunakake ing aplikasi terapeutik lan wangi.

SKU: E224-Mawar Kategori: ,