6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Bahan Bakar Minyak Melissa E241

$3.06 - $760.50

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E241-Melissa Kategori: ,

akeh minyak esensial melissa

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

PUSTAKA

Nomer CAS: 8014-71-9 ; 84082-61-1
Nomer FEMA: 2113
Nomer EINECS: 282-007-0
Kode Produk: E241
Jeneng INCI: Minyak Daun Melissa Officinalis (Lemon Balm)

Bagean sing digunakake:  Godhong lan Ndhuwur Kembang
SINONIM: Melissa officinalis L.
Jeneng umum: Balm Lemon, Balm Umum, Balm Mint
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Sulingan Uap
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan Tengah nganti Ndhuwur

AromaEasy ngupayakake nawakake minyak esensial premium, murni lan bersertifikat kanthi rega sing terjangkau. 

Minyak Esensial Melissa kita duwe aroma seger, kaya lemon, manis lan jamu kanthi mint lan madu. Melissa gampang tuwuh lan ditandur ing pirang-pirang wilayah ing donya. Nanging, godhong Melissa ora ngasilake minyak esensial. Asile, Minyak Esensial Melissa ing pasar asring dipareng. Saben Minyak Esensial Melissa sing ditawakake murni 100% lan ora diencerke tanpa aditif utawa bahan kimia sing mbebayani.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas. 

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian Minyak AromaEasy Melissa Esensial

Asal: Prancis
Katon: Cairan bening kuning tanpa warna

Campuran Uga Kanthi:  Angelica, Basil, Bergamot, Cassie, Chamomile (Romawi), sereh, Wiji ketumbar, Elemi, Eucalyptus, Frankincense, Geranium, jeruk bali, Helichrysum, Lavandin, Lavender, lemon, lemongrass, Litsea cubeba, Myrtle, neroli, Pala, Petitgrain, pink, Candhake, Tea Tree, Verbena

 

keuntungan Melissa Minyak atsiri

Nambah Kesehatan Kulit
Minyak esensial melissa migunani kanggo mbantu kulit berminyak lan kukul.
Dikandhani bisa mbantu ngimbangi banyu lan minyak ing kulit, lan kanthi mangkono nyuda tampilan kukul lan kukul.

Nyuda kuatir lan Nambah Kwalitas Turu
Aroma minyak esensial melissa sing wangi nyedhiyakake rasa landhes lan santai, sing efektif ngilangi stres lan kuatir.
Difing minyak melissa ing wayah wengi bisa mbantu wong sing kelainan turu supaya turu kanthi tenang.

Ngapikake Weteng Ngelu
Dijupuk sacara internal, minyak esensial melissa dipercaya bisa nambah pencernaan lan ngatasi rasa nyusahake pencernaan, kayata kembung, sembelit lan diare.

 

akeh minyak esensial melissa

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.


dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Melissa E241 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Melissa

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Melissa E241 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Melissa Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Melissa E241 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Melissa

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Melissa E241 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Melissa Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Melissa E241 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Melissa DahuricBlack PepperOils E241 durung: 1)Kasedhiya Iradiasi 2) Asale saka Endapan Limbah 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Melissa Oil Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Melissa E241 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where tuku Melissa Oil Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Melissa E241 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Melissa Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Melissa E241, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Melissa Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Melissa  E241 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Melissa 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Melissa E241 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Melissa Essential Oil Grosir E241 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik. , zat mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Melissa Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Melissa E241 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Melissa Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Melissa E241.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Melissa

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Melissa E241 diprodhuksi saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Melissa

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px