6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Kemenyan E225

$7.53 - $1,872.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E225-Menyan Kategori: ,

Grosir minyak penting frankincense

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi rega sing terjangkau.

Minyak Esensial Frankincense (Olibanum) kita duwe aroma anget, lemah lan kayu sing dicampur karo nuansa pedhes lan buah. Aroma kemenyan sing anyar nanging alus, sing nyenengake lan nyenengake, bisa nggawe rasa landhesan lan ngidini sampeyan santai. Iki uga asring dilebokake ing meditasi kanggo mbantu ngresiki pikiran lan konsentrasi.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian minyak esensial AromaEasy Frankincense

Jeneng Ilmiah: Boswellia Serrata
Asal: India
Bagian Tanduran: Damar saka Boswellia Serrata, sacra, papyrifera, lan frereana
Metode Ekstraksi: Distilasi uap
Penampilan: Cairan bening sing ora ana warna nganti kuning pucet.

Campuran Uga Kanthi: Agarwood, Basil, Bergamot, Mrico Ireng, Cedarwood, Kayu manis, Cistus, Clary Sage, Cengkeh, Ketumbar, Cypress, Elemi, Eucalyptus, Cemoro, Geranium, Ginger, Hay, Jasmine, Lavender, lemon, Jeruk nipis, teratai, neroli, Oakmoss, Oppanax, Orange, Blossom Oranye, nilam, Petitgrain, Pine, pink, Rosemary, Sugih, Candhake, Minterake, Thyme, Vanila, Ylang ylang.

 

Mupangate Minyak Esensial Frankincense

Nyuda Peradangan lan Nyeri
Minyak esensial saka kemenyan duwe sipat anti-inflamasi sing dipercaya bisa ngatasi masalah inflamasi kayata radang sendi lan pembengkakan.
Nglamar minyak kemenyan sing diencerke menyang sendi utawa tatu kanthi efektif bisa nyuda rasa lara lan infeksi.

Nambah Kesehatan Kulit
Minyak esensial kemenyan iku apik kanggo perawatan kulit.
Thanks kanggo kualitas antimikroba lan astringen, bisa uga nyuda tampilan lan abang saka bekas kukul lan cacat.
Uga diarani njaga keseimbangan banyu lan minyak.

Nyuda rasa ora nyaman ambegan
Akeh panliten nuduhake yen minyak esensial kemenyan bisa nyuda gejala ambegan.
Nalika nyebar utawa dihirup, bisa mbantu ngilangi gejala bronkitis, rame lan asma.

 

Grosir minyak penting frankincense

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Kemenyan E225 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Kemenyan

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Kemenyan E225 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Kemenyan Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Kemenyan E225 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Atsiri Kemenyan

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Kemenyan E225 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Kemenyan Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Kemenyan E225 diprodhuksi kanthi ora nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricFrankincenseOils E225 durung: 1)Kasedhiya Penyinaran 2) Asale saka Endapan Limbah 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Grosir Minyak Kemenyan Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Kemenyan E225 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Grosir Minyak Kemenyan

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Atsiri Kemenyan E225 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Kemenyan For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Atsiri Kemenyan E225, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Kemenyan Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Kemenyan  E225 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Kemenyan 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Atsiri Kemenyan E225 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Grosir Minyak Esensial Frankincense E225 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Pelabelan lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik. , zat mutagen utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Kemenyan Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Atsiri Kemenyan E225 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Kemenyan Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Atsiri Kemenyan E225.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Atsiri Kemenyan

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Kemenyan E225 diprodhuksi saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Kemenyan

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px