6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Lada Ireng E233

$4.70 - $1,170.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E233-Mrica Ireng Kategori: ,

minyak lada ireng murni

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi rega sing terjangkau.

Minyak Esensial Mrica Ireng kita nahan aroma khas pedhes kanggo bumbu kuliner, nanging luwih kompleks tinimbang diwenehi cathetan ijo lan kembang. Kanthi wit anggur sing menek iki asli saka India Selatan, India saiki isih dadi salah sawijining produsen utama lan eksportir lada ireng ing saindenging jagad. Amarga regane gedhe ing perdagangan internasional, iki uga diarani "emas ireng" dening masarakat lokal.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Detil saka AromaEasy Black Pepper Essential Oil

Jeneng Ilmiah: Piper nigrum
Asal: India
Bagéyan Tanduran: Woh-wohan
Cara Ekstraksi: Disaring uap
Panampilan: Cairan seluler tanpa warna nganti ijo

Campuran Uga Kanthi: Bergamot, Copaiba Balsam, Cypress, FrankincenseGeranium, Semono uga Sindhunata, pink, Rosemary, Candhake, vetiver

 

Wuku Mrica Ireng Minyak atsiri

Ngeculake Nyeri lan Nyeri
Minyak esensial mrica ireng duwe efek anget uga sifat anti-inflamasi.
Akibate, bisa nyuda ketegangan otot lan nyeri sendi sawise olahraga kanthi keras nalika ditrapake ing kulit.

Gampang rasa ora nyaman pencernaan
Yen dijupuk kanthi internal, minyak esensial mrica ireng bisa mbantu nyuda pencernaan lan nyuda gejala konstipasi, diare lan kembung.

Anti-virus
Minyak esensial mrica ireng nuduhake aktivitas antivirus.
Kanthi sifat antivirus sing kuat, bisa mbantu mateni bakteri, nyegah infeksi lan nglawan flu.

Tulung Nahan Ngidhoni Rokok
Minyak lada ireng dianggep minangka pitulungan gedhe kanggo mandheg ngrokok.
Iki bisa uga nyuda rasa idham kanggo rokok uga kuatir lan depresi amarga kurang ngrokok.

 

minyak lada ireng murni

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Black Pepper E233 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir lenga mrico ireng

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Black Pepper E233 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Lenga Mrica Ireng Grosir Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Black Pepper E233 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Mrica Hitam

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Black Pepper E233 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Biji Mrica Ireng Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Black Pepper E233 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga mratelakake manawa Black Pepper DahuricBlack PepperOils E233 durung: 1) Kasedhiya Iradiasi 2) Asale saka Endapan Sewage 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Minyak Mrica Ireng Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Black Pepper E233 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where tuku Black mrico Oil Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Black Pepper E233 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Lenga mrico ireng Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Black Pepper E233, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Organik Black Pepper Oil Grosir Bulk

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Black Pepper  E233 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Mrica Ireng 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Black Pepper E233 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Black Pepper Essential Oil Grosir E233 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B zat (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Mrica Ireng Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Black Pepper E233 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Lada Hitam Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Black Pepper E233.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Black Pepper

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Black Pepper E233 diprodhuksi saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Black Pepper

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px