6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Mrrh E256

$8.98 - $1,404.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E256-Mur Kategori: ,

Grosir minyak esensial mur

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

AromaEasy ngupayakake nawakake minyak esensial premium, murni lan bersertifikat kanthi rega sing terjangkau. 

Minyak Esensial Myrrh nampilake aroma sing enak, legi, legi, lan sugih kanthi cathetan kulit alus. Wit-witan mur iku luwih milih kahanan sing tuwuh saya abot. Biasane ditandur ing lemah sing garing, rocky lan alkalin. Kaya tanduran kasebut, minyak esensial sing diekstrak saka wit Mrrh kuat banget - duwe macem-macem panggunaan. Kangge, lembut banget lan aman digunakake.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas. 

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

PUSTAKA

Nomer CAS: 8016-37-3 ; 84929-26-0
Nomer FEMA: 2766
Nomer EINECS: 284-510-0
Kode Produk: E256
Jeneng INCI: Minyak Khrifaora Myrrha (Mrrh)

Bagean sing digunakake: Resin (Gum)
SINONIM: Commiphora myrrha (Nees) Engl.
Jeneng umum: Mirra Afrika, Mirrusu Herabol, Mirra Somalia, Mirror Karet, Mirra Umum
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Sulingan Uap
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan Dhasar, Fixative

Detil saka AromaEasy Myrrh Essential Oil

Jeneng Ilmiah: Commiphora myrrha
Asal: Somalia
Perangan Tanduran: Resin
Cara Ekstraksi: Disaring uap
Katon: Cairan seluler Kuning Emas / Coklat

Campuran Uga Kanthi: Benzoin, Mrico Ireng, Kapulaga, CedarwoodChampaca Putih, Kayu manis, Bud sarung, Cypress, Elemi, Frankincense, Geranium, Ginger, Labdanum, Lavandin, Lavender, lemon, Litsea Cubeba, Mandarin, Myrtle, Niaouli, Oakmoss, Oppanax, nilam, Peppermint, Petitgrain, Pine, Candhake, Spearmint, Spikenard, Thyme, Tuber

keuntungan Mur Minyak atsiri

Nambah Ambegan Ora Enak
Kanthi bahan pembersih, minyak esensial mur bisa digunakake minangka obat cuci mulut kanggo ngresiki cangkem lan tenggorokan.
Gabungke siji utawa loro tetes minyak esensial mur kanggo banyu, lan bilas cangkeme supaya krasa resik.

Jaga Kulit Sehat
Minyak esensial mur mbantu ningkatake kulit sing katon enom lan menehi mupangat sing nyenengake.
Iki uga efektif kanggo nyuda kerut, abang lan bekas lara nalika ditambah karo krim ing wayah wengi.
Yen ditrapake kanthi topikal, efek sing nyenengake uga migunani kanggo kulit sing sensitif sawise cukur.

Nggampangake Penyembuhan Luka
Minyak esensial mur kanggo nambani lara kanthi nglindhungi saka infeksi lan nyuda pembengkakan jaringan.
Properti astringen mbantu tatu mandhegake pendarahan lan nyegah ngilangi getih akeh banget.

Grosir minyak esensial mur

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px