6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Neroli E213

$4.23 - $1,053.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E213-Neroli Kategori: ,

Grosir minyak atsiri neroli

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

PUSTAKA

Nomer CAS: 8016-38-4 ; 72968-50-4
Nomer FEMA: 2771
Nomer EINECS: 277-143-2
Kode Produk: E213
Jeneng INCI: Minyak Kembang Jeruk Aurantium Amara

Bagean sing digunakake: Bunga
SINONIM: Jeruk aurantium L. var. amara
Jeneng umum: Kembang Oranye, Blossom Oranye, Neroli Bigarade
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Sulingan Uap
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan Ndhuwur

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi akeh kanthi rega sing terjangkau.

Minyak Esensial Neroli duwe aroma kembang sing seger, manis, anget lan jeruk. Umume minyak atsiri neroli sing sampeyan temokake ing pasar saiki bisa uga disalahake. Nanging, minyak atsiri neroli diuji kanthi pirang-pirang analisis sing ditindakake ing laboratorium kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing dibutuhake.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Details saka AromaEasy Neroli Essential Oil

Asal: Mesir
Penampilan: Pucat kuning, transparan, cairan seluler

Campuran Uga Kanthi: Basil, Mrico Ireng, Kapulaga, carnation, Cassie, Cedarwood, Chamomile (Romawi), Champaca Putih, Clary Sage, Cengkeh, Davana, Frankincense, Galbanum, Geranium, Ginger, Hay, Helichrysum, Jasmine, Lavender, lemon, Jeruk, Palmarosa, nilam, Petitgrain, Candhake, Tangerine, Tonka Bean, Vanila, Ylang ylang.

 

Keuntungan saka Minyak Esensial Neroli

Nambah Swasana Sampeyan
Aroma manis lan kembang minyak atsiri Neroli nyedhiyakake efek sing nyenengake lan nyenengake ing awak.
Bisa mbantu nyuda stres lan nyuda nyeri otot.
Akeh uga nyaranake lenga neroli minangka antidepresan alami, amarga bisa ningkatake swasana ati.

Nambah Kesehatan Kulit
Amarga sifat antibakteri, minyak atsiri neroli bisa mbantu ngobati sawetara masalah kulit.
Bisa njaga kulit moisturized lan mulihake cemlorot.
Kajaba iku, lenga neroli uga diarani ngrangsang sel kulit kanggo regenerasi.
Sampeyan bisa nggunakake sawetara tetes lan gosok ing kulit kanggo nyuda parut lan stretch mark.

Ngurangi Masalah Turu
Akeh wong sing nandhang insomnia lan masalah turu liyane nemokake minyak atsiri neroli mbantu ningkatake kualitas turu.
Sampeyan bisa inhale lenga atsiri neroli karo a panyebar, tambahake menyang banyu adus utawa mung ditrapake ing kulit.

 

Grosir minyak atsiri neroli

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Deleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy ing SINI

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Neroli E213 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Neroli

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Neroli E213 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Neroli Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Neroli E213 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Neroli

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Neroli E213 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Neroli Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Neroli E213 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricNeroli Oils E213 durung: 1) Kasedhiya Penyinaran 2) Asale saka Endapan Sewage 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Minyak Neroli Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Neroli E213 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Minyak Neroli Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Neroli E213 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Neroli Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Neroli E213, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Neroli Organik Grosir Bulk

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Neroli  E213 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Neroli 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Neroli E213 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Minyak Neroli E213 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, mutagenik. utawa zat reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Neroli Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Neroli E213 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Neroli Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Neroli E213.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Neroli

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Minyak Esensial Neroli E213 diprodhuksi sakabehe saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Supplier Minyak Esensial Neroli

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px