Grosir Minyak Esensial Neroli E213

$184.48 - $7,302.70

Pilih pilihan
Ukuran: 100ml (3.38 fl oz)
$184.48
Ukuran: 250 g (8.82 ons)
$443.91
Ukuran: 500 g (17.64 ons)
$807.10
Ukuran: 1 kg (2.20 pon)
$1,537.41
Ukuran: 2 kg (4.41 pon)
$3,013.33
Ukuran: 5 kg (11.02 pon)
$7,302.70
Clear

Minyak Neroli Essential, uga dikenal minangka minyak kembang oranye, yaiku uap sing disaring saka kembang wit jeruk sing pait.

Aroma lenga kembang lan woh saka neroli nggawe cathetan dhasar ing minyak wangi lan losyen awak. Iki uga asring digunakake ing aromaterapi amarga efek sing nyenengake lan swasana ati sing apik.

SKU: E213-Neroli Kategori: ,